KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Covinjo odbio nasih 1000 ulaznica za derbi
Bukvalno, niko godinama ne reaguje na tu sklanjalicu
- Brižni-ponovo napada
Sigurno da niko sem on ne bi dovodio Fundiće i Krstiće,ali ovo što priča o vodećem kadru(uprava) misli i vidi svako ko ima oči.
Drugo,takođe sa čim se slažem je da je EK cirkus.
Treće,što da se ne kaže za Pejnersa i Parahovskog?Pa ne igraju nam za džabe pa kao da ih trpimo i čekamo.
Npr.ovo što igra Birčević je mogao i Janković,to je moje mišljenje od početka.
Barem bi nekad skočio na neki šut,a ne dizao ruke i gledao iza leđa kao blesav.
Drugo,takođe sa čim se slažem je da je EK cirkus.
Treće,što da se ne kaže za Pejnersa i Parahovskog?Pa ne igraju nam za džabe pa kao da ih trpimo i čekamo.
Npr.ovo što igra Birčević je mogao i Janković,to je moje mišljenje od početka.
Barem bi nekad skočio na neki šut,a ne dizao ruke i gledao iza leđa kao blesav.
Pusti,pusti da te Mozli
- Tajler Darden
Pa sve to što on trabunja da bi ovaj imao preglede na yt, napisano ti je ovde, od strane Miše Baksuza ili recimo Pavlake.
Ne samo ovde, već i na drugim mestima po internetu, od mreža do foruma.
Ne samo ovde, već i na drugim mestima po internetu, od mreža do foruma.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Bili zvezdasi ili partizanovci, objektivno, dečko je u pravu za 95 posto stvari. Ima zdrav rezon i kritičko mišljenje.
Ja se s njim uvek slozim manje više, e sad način na koji govori ga izdvaja i čini zanimljivim.
Ja se s njim uvek slozim manje više, e sad način na koji govori ga izdvaja i čini zanimljivim.
Nema razlog da se coveka naziva pogrdnim imenom, isto i on voli Partizan kao i svi mi, cak sta vise uvek pogodi sustinu, ali sto kaze neko, svi smo mi svesni problema koje imamo.
1. Problem selekcija (Peiners, Parahovski, Gordic )
2. Problem organizacija igre ( Gordic najveci )
3. Problem sut za 3 poena
4. Problem povreda Waldena
1. Problem selekcija (Peiners, Parahovski, Gordic )
2. Problem organizacija igre ( Gordic najveci )
3. Problem sut za 3 poena
4. Problem povreda Waldena
Meni zapalo za oko kriminalno izvodjenje slobodnih bacanja. Ne znam da li smo imali mec preko 80-85%. Mozda i najgori segment nase igre.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
-
Sundjer Bob
Da,Aca Pazova je sve u pravu,sa njegovom selekcijom bi KKP ispao u ABA 2 lagano
Osilio se mnogo,treba mu neko da ga poklopi kontrom...Tegi se samo smeje i sprda..Ocigledno mu treba takav jedan
Osilio se mnogo,treba mu neko da ga poklopi kontrom...Tegi se samo smeje i sprda..Ocigledno mu treba takav jedan
Djelimicno je ogranicen, ali dosta toga je pogodio koliko god smijesno djelovalo, naravno njegova selekcija je katastrofalna...
Apsolutno se slazem. Niti u tim javljanjima ima analize, neke rezonske price, vec samo neko nipodastavanje svega. To moze da radi svako, ali bukvalno svako ko ima petlje da prica pred kamerama i slicno, a da malo aktivije prati kosarku.
Mi jednostavno u zadnjih par utakmica igramo bez dve udarne Trinkijerijeve igle. Nit imamo Voldena nit imamo centra koji ume dobro da vrti pik. Njegove skoro sve akcije pocinju iz centralnog pika i kad mu to odsecete, dobijate gomilu improvizacija koje nekad deluju dobro, ali uglavnom su smesne.
Nama je cak potrebniji centar od beka za koga smo svi navalili. Mozli ima dobrih osobina, skace, zatvara nas reket, defanzivno koriguje propuste ostalih visokih igraca, ali napadacki to nije za ono sto se ocekuje u Partizanu. Jankovic definitivno tone sve dublje i dublje. On niti zida, nit vrti pik. Jednostavno, njegovi minuti su trebali da se daju Tanaskovicu (manje ce stete garantovano napraviti).
Tomas srlja. Bukvalno njemu poziciona igra, gde mu centri navuku jos i svog cuvara ne odgovara. On nema dobar pregled igre kada ima loptu oko kosa, pa nekad i pored dva tri cuvara proba da je ugura.
Bircevic katastrofalan. Isti slucaj kao i za Tomasa (samo sto je njegov dijapazon kosarkaskog znanja ogranicen u odnosu na Tomasa). Igrac kome odgovara igra u tranziciji i koji je u pozicionom napadu neko ko ce samo da ispaljuje gde god da se nalazi.
Uz ove gore moje zakljucke i gledanja Trinkijerijeve igre, postavlja se pitanje kakav centar njemu zapravo i treba? Centara koji igraju granitnu odbranu a da su odlicni u tranziciji i pozicionoj igri imas samo u NBA i mozda jos u par EL ekipa. Ovo ostalo ili je tipa Mozli ili tipa Kravic ili tipa Gagic/Jankovic/Musli.