ABA liga
Moderator: Moderator
Re: ABA liga
Pa slazem se za taj deo, naravno da bi bio, bili su i mnogo gori i dobro prosli. Ali, divljak je dosta. Ne svidja mi se to, kada se jos tako rano od njega napravi neki RW, a npr. nije brz kao Jaramaz, niti ima sut Gudurica. Ima dobru kontrolu i to liderstvo, ali opet mnogo se sve podredilo njemu u KKP. Mali Ilija mi je daleko veci potencijal, mnogo mi je zao tog momka. A ovi drugi su sada malo i bezobrazni, i Peca i Trifa i Pazin. Iako bih ja njih sve ostavio, ali zna se kako se dolazi do karijere, a ne da se radi sta hoce.
I da Aleksa je doktor, moderni Milenko Tepic. Steta sto ga tumbaju i ne veruju koliko moze...
I da Aleksa je doktor, moderni Milenko Tepic. Steta sto ga tumbaju i ne veruju koliko moze...
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Tajler Darden
Za tim sa ovih prostora Radanov mora biti u 12. Dečko ima ogroman plafon.
Košarkaš u svakom smislu te reči.
Košarkaš u svakom smislu te reči.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Dominik Mavra u Zadru
Putuj igumane ne misli na manastir
Putuj igumane ne misli na manastir
- Tajler Darden
Pažin tri godine u FMP.
VPJTS
VPJTS
Redove Krke pojacava Marvin Jones.
Marvin Jones ne zna ništa i nema poziciju. Može samo da trči i skače, a njima je trebalo neko pojačanje koje nešto i zna.
- Tajler Darden
E, ovo je bomba. 
Napravili su osovinu Kobs, Martin i Kilpatrik.
Napravili su osovinu Kobs, Martin i Kilpatrik.
VPJTS
VPJTS
Momci sta mislite, po onome sto smo sinoc videli od Partizana i Zvezde, slozitece se bilo je pretanko na obe strane, ima li CedOL sansu da konacno osvoji Jadran ili pak pojacana Buducnost?
Ja nekako mislim da ce veciti, planirani za prve dve pozicije, zavrsiti kao 3 i 4 na kraju.
Ja nekako mislim da ce veciti, planirani za prve dve pozicije, zavrsiti kao 3 i 4 na kraju.
Mislim da jedino mi i CZ mozemo osvojiti, ali opet toliki je raspad da je sve moguce.
Budućnost sa osnovom Kobs - Kil - Martin ozbiljno izgleda + Ivanovic koji je doktor kljucnih meceva. Ako se povampire Sehovic i Nikolic u Moraci, svasta je tu moguce...
Budućnost sa osnovom Kobs - Kil - Martin ozbiljno izgleda + Ivanovic koji je doktor kljucnih meceva. Ako se povampire Sehovic i Nikolic u Moraci, svasta je tu moguce...
Ja ocekujem i Gista u Podgoricu, a onda su oni apsolutni favoriti za povratak Jadrana.
Buducnost do trofeja moze samo ako zavrsi regularni deo na prvom mestu, pa Bokan ponovi proslogodisnji performans.
„Partizan je dobar, toliko dobar da ne moramo mrzeti druge.“ – Duško Radović
Nije to nemoguce, sad im mi gostujemo i imaju CZ kod kuce, ako obe dobiju, jako su blizu tog mesta.
Mnogo mi se svidja Buducnost,tj. njihova doselekcija + Cobbs i Martin....Stvorili odlican tim uz ne tako velika ulaganja i sada se otvorili za Kilpatrika koji ce biti x faktor...Nema igraca u ABA koji njega moze da brani 1 na 1..
Fali im jos jedan unutrasnji jer su Mejers i Nikolic u ocajnoj formi iako je NIkolic bio mnogo dobar na pripremama...
Jedan 4/5 i tim za najvise domete....Fali samo trener sto ih i moze kostati...
Fali im jos jedan unutrasnji jer su Mejers i Nikolic u ocajnoj formi iako je NIkolic bio mnogo dobar na pripremama...
Jedan 4/5 i tim za najvise domete....Fali samo trener sto ih i moze kostati...