Ko je taj?
KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Fudbaler Ukrajne i Vest Hema,dolazi valjda sa Andrijom Delibasicem.
Za koga li ce navijati? 
Pišu na tw da je Volden na zagrevanju
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Tajler Darden
Pobeda porođena.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Odlicne partije Zagorca i Paiga 
- White Mamba
Uf..muke..fuj.. 
Bravo crno beli
Bravo crno beli
Alal vera za energiju. Jankovic posebno.
Bogami Volden x faktor
Inače mogli smo u prvom da ih dokrajčimo,vratili smo ih lošim napadima u igru...Idemo dalje
Inače mogli smo u prvom da ih dokrajčimo,vratili smo ih lošim napadima u igru...Idemo dalje
Skinuli smo gaće, Ojo i Filip nam bukvalno poklonili pobedu.
Bili smo manje lošiji nego oni. No, važna je pobeda, psihološki znači mnogo, bez obzira na način.
Volden mnogo znači ekipi, ofanzivno bi mogao da dobije više slobode, defanzivno, pokriva sve što može da pokrije. Odlično čita linije dodavanja
Bili smo manje lošiji nego oni. No, važna je pobeda, psihološki znači mnogo, bez obzira na način.
Volden mnogo znači ekipi, ofanzivno bi mogao da dobije više slobode, defanzivno, pokriva sve što može da pokrije. Odlično čita linije dodavanja
-
Dragan Mance
Imali smo X puta prelomiti i mirno bez trzavica stići do velikog skalpa. Mogao je Gordić od junaka do tragičara. U završnici birao loše odluke i umalo nas koštao sigurne pobede.
Trinkijeri jedan od najvecih krivaca sto ovo nije pobeda +10. Imali smo ih skoro celo prvo poluvreme, a onda pustili sa neadekvatnom petorkom da se vrate komplet u utakmicu.
Kod nas Pejdz u odbrai zakucao Berona u nastavku. Volden sto neko napisa, x faktor i nas najbitniji igrac u napadu. Ono sto je jos za pohvalit jest energija Jankovica.
Kod komsija, Covic doneo sto je doneo, i isto to odneo. Kuzmic samo bleda seka, rekao bih beskoristan.
O sudjenju ne znam sta da kazem, bilo gresaka na obe strane, puno seckana igra, ali generalno nije uticalo na utakmicu.
Sut za 3 poena skandalozan. Mislim da ovakav sut ne moze da donese nista dobro.
Kod nas Pejdz u odbrai zakucao Berona u nastavku. Volden sto neko napisa, x faktor i nas najbitniji igrac u napadu. Ono sto je jos za pohvalit jest energija Jankovica.
Kod komsija, Covic doneo sto je doneo, i isto to odneo. Kuzmic samo bleda seka, rekao bih beskoristan.
O sudjenju ne znam sta da kazem, bilo gresaka na obe strane, puno seckana igra, ali generalno nije uticalo na utakmicu.
Sut za 3 poena skandalozan. Mislim da ovakav sut ne moze da donese nista dobro.
- Tajler Darden
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS