ABA liga
Moderator: Moderator
Re: ABA liga
Dovedu Gista i reše posao.
KKP se muči s Filip Must Play timom, ne zaslužuje KKP ništa više od nas.
Treba da se sramote šta na šta su spiskali milione.
Pita me ćale koji ne prati sport sinoć, "od kad ovoliko crnaca živi u Srbiji", nisam znao šta da mu odgovorim.
KKP se muči s Filip Must Play timom, ne zaslužuje KKP ništa više od nas.
Treba da se sramote šta na šta su spiskali milione.
Pita me ćale koji ne prati sport sinoć, "od kad ovoliko crnaca živi u Srbiji", nisam znao šta da mu odgovorim.
Mnogo mi volimo da uzdizemo neke igrace u nebesa. Ne tako davno za Gista je isla prica da ga niko ne moze sacuvati u ovoj nasoj ligi, pa eno Bircevic mu izvuce 3 licne greske.Čekićar wrote: ↑Mon Nov 18, 2019. 1:05 pmMnogo mi se svidja Buducnost,tj. njihova doselekcija + Cobbs i Martin....Stvorili odlican tim uz ne tako velika ulaganja i sada se otvorili za Kilpatrika koji ce biti x faktor...Nema igraca u ABA koji njega moze da brani 1 na 1..
Fali im jos jedan unutrasnji jer su Mejers i Nikolic u ocajnoj formi iako je NIkolic bio mnogo dobar na pripremama...
Jedan 4/5 i tim za najvise domete....Fali samo trener sto ih i moze kostati...
Kilpatrik jeste dobar individualac, ali nista nesto WOOOW za novce za koje se pominju da igra. Istoj toj selekciji Buducnosti trebace par lopti za napad. Doveli su nesto poput Kola koji je u solidnom padu. Zivi bili pa videli.
A to sto kod nas igra toliko straaca, reper je kako su nas menadzeri i politika unistila (pri tome ne mislim ova politika na makro planu nego mikro planu i evo objasnjenja). Misko je uspeo sa MEGAprojektom da sravni klubove i centre poput Kraljeva, Vrsca, Cacka, Kragujevca, Vojvodine, Nisa... Uzimajuci im decu, trpajuci ih u neki pink klub gde se na neku silu nabijaju statsi. E posle zlatne koke Jokica, tad je to vec preraslo u ludost i samounistenje. Takodje, ono sto vredi, menadzeri vec uveliko nude stranim klubovima za sicu, ne bi li se oni dobro ovajdili. Zato ove godine imamo svega 4 kosarkasa u TOP 8 EL timova od kojih samo dvojica imaju neku zapazenu ulogu.
A sto se tice ovog dela oko politike, stanje je ovakvo. Danas kao nikad pre, u svakom gradu postoji sto nekakvih politickih organizacija mladih. I umesto mladi da se bave sportom, da se bave normalnim aktivnostima, deci od 10 do 18 godina daju teme koje ni zreli ljudi ne mogu da razumeju. I tako, sve je vise politicki "osvescenih" fizicki nespremnih mladih ljudi (kojima je sav sport dizanje beskorisne mase u vidu tegova i onog fitnesa radi zatezanja guzice za splav i insta). I tu nema stajanja. Sve vise i vise ce imati crnaca u domacoj kosarci (ako klubovi zele iole ozbiljne evropske rezultate).
Serafan je na meti Budućnosti pišu Vijesti.
Ako ga dovedu i zadrže prvo mesto, po meni su prvi favoriti za Aba ligu.
Ako ga dovedu i zadrže prvo mesto, po meni su prvi favoriti za Aba ligu.
To bi bio ozbiljan potez!
Moram da pozdravim selekciju "djetica" ove sezone, vrlo mudro, sa Serafanom i Killpatrikom su prvi favoriti za naslov.
Bokan zadao domaci za Ostoju, kako se radi (do)selekcija tima.
Moram da pozdravim selekciju "djetica" ove sezone, vrlo mudro, sa Serafanom i Killpatrikom su prvi favoriti za naslov.
Bokan zadao domaci za Ostoju, kako se radi (do)selekcija tima.
Bokan zadao OSTOJI zadatak. Ostoja navalio da se dovode Parahovski i Pejners i sad ne zna kako da ih se resi. Nemoj biti kao Ostoja.
Kevin Seraphin potpisuje za Buducnost sjutra
Edit :ne vidjeh da ste već o tome pisali
Edit :ne vidjeh da ste već o tome pisali
Sve odrade odlično i onda se odluče za igrača na poziciji 5,gde su već najjači u ligi... A na 4 samo Danilo Nikolić
Nije isto zato sto Gist nije igrac 1na1 vec zavisi od pleja,PnR je igrac...Naka wrote: ↑Mon Nov 18, 2019. 9:21 pmMnogo mi volimo da uzdizemo neke igrace u nebesa. Ne tako davno za Gista je isla prica da ga niko ne moze sacuvati u ovoj nasoj ligi, pa eno Bircevic mu izvuce 3 licne greske.Čekićar wrote: ↑Mon Nov 18, 2019. 1:05 pmMnogo mi se svidja Buducnost,tj. njihova doselekcija + Cobbs i Martin....Stvorili odlican tim uz ne tako velika ulaganja i sada se otvorili za Kilpatrika koji ce biti x faktor...Nema igraca u ABA koji njega moze da brani 1 na 1..
Fali im jos jedan unutrasnji jer su Mejers i Nikolic u ocajnoj formi iako je NIkolic bio mnogo dobar na pripremama...
Jedan 4/5 i tim za najvise domete....Fali samo trener sto ih i moze kostati...
Upravo tako
Recimo da Partizan ima Gista, on i Gordić bi legli ko kec na desetku
Recimo da Partizan ima Gista, on i Gordić bi legli ko kec na desetku
-
Kazandžija
Tacno. I Gordic bi uz takvog igraca bio bolji
Nasi plejmejkeri ocajno koriste rol igraca u PnR
Mi nemamo bas nekog opasnog visokog rol igraca. Mozli i Jankovic nemaju tu konstantu. Bircevic je neko ko bezi puno od kontakta u napadu. A Tomas i nije bas neki pik igrac.
A apropo Gista, dosao je sa ozbiljnom reputacijom. Nijedan igrac nije dosao sa takvom reputacijom iz odlicne sezone u ABA klub.
A apropo Gista, dosao je sa ozbiljnom reputacijom. Nijedan igrac nije dosao sa takvom reputacijom iz odlicne sezone u ABA klub.
Mora biti vise lob pasova za Mozlija..previse tabanaju loptu,nemaju jednostavno resenje
Treba da shvatis da Mozli ima 203. Nema bas ni neke skolovane kretnje u napadu. Lako ga protivnici isprate. Takodje zbog losih procenata suta za 3, nama protivnici poprilicno spustaju odbranu, pa je tesko igrati tako efektan pnr o kom ti pricas.