Italijanska Serija A
Moderator: Moderator
- Tajler Darden
Re: Italijanska Serija A
Čekić bi rekao armirani beton. 
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Za ljubitelje Rome, uskoro slike iz shopova iz Rima. Lazio nazalost nije bio nigde u grad, tako da samo Romini bili. 
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Ovaj post je i za ljubitelje Rome, ali i za one koji vode shopove FKPa i KKPa. Ja razumem i Roma ima mnogo vise navijaca, da su bogatija zemlja, ali entuzijazam treba da bude veci.
Nisam neki ljubitelj Rome, zato nisam ni nista kupio, daleko mi je gotivniji Lazio, ali nisam naleteo na njih shop. Oni su provincija, nema ih u centru. Ali neke stvari su im stvarno top i cene nisu toliko skupe.

Ono sto se godinama apeluje FKPu, npr. jeste da urade onaj retro dres, plavo - bordo boje ili Manceovu repliku dresa. Ovde mogu da se vide sve moguce vrste dresova. Sadašnji sve kombinacije, Totijevi svi moguci.
Majica koliko hocete, polo, obicnih, brdo trenerki, donji ili gornji delovi. Puno, puno izbora, za decu uvek neki deo ima.
Otprilike sam na 5 shopova naleteo u gradu, dosta ih ima.

Dzeko je dosta popularan, kao i Kolarov, ali Edin bas ima nekih svojih kolekcija. Ima npr malih plisanih lutki kao Dzeko, Toti...
Meni je zanimljivo da imaju knjigu neku, koja je obimna, i raznih stvari u njoj ima. Moze da se prelista i vidi dosta zanimljivih stvari.

Zaista imaju puno stvari, imaju kolekciju od 20ak kacketa. Stvarno dobro kacketi oko 20ak evra su. Karte za svaku utakmicu mogu da se kupe u shopu, to je takodje super stvar.

Nisam neki ljubitelj Rome, zato nisam ni nista kupio, daleko mi je gotivniji Lazio, ali nisam naleteo na njih shop. Oni su provincija, nema ih u centru. Ali neke stvari su im stvarno top i cene nisu toliko skupe.

Ono sto se godinama apeluje FKPu, npr. jeste da urade onaj retro dres, plavo - bordo boje ili Manceovu repliku dresa. Ovde mogu da se vide sve moguce vrste dresova. Sadašnji sve kombinacije, Totijevi svi moguci.
Majica koliko hocete, polo, obicnih, brdo trenerki, donji ili gornji delovi. Puno, puno izbora, za decu uvek neki deo ima.
Otprilike sam na 5 shopova naleteo u gradu, dosta ih ima.

Dzeko je dosta popularan, kao i Kolarov, ali Edin bas ima nekih svojih kolekcija. Ima npr malih plisanih lutki kao Dzeko, Toti...
Meni je zanimljivo da imaju knjigu neku, koja je obimna, i raznih stvari u njoj ima. Moze da se prelista i vidi dosta zanimljivih stvari.

Zaista imaju puno stvari, imaju kolekciju od 20ak kacketa. Stvarno dobro kacketi oko 20ak evra su. Karte za svaku utakmicu mogu da se kupe u shopu, to je takodje super stvar.

- Brižni-ponovo napada
- Irriducibili
Uu, blizu Vatikana, nisam ni video.
Nisam ciljano isao, ali kad sam sve na Romine naleteo, onda htedoh i u Laziove, ali jbg, sledeci put.
- Irriducibili
Mi smo gospoda, tu bofl robu u centru grada prepuštamo turistima i rimskom plebsu 
non mollare mai
Parma-LAZIO 87/88

Hajduk Spalatto
- TORINO 85/86 Coppa Uefa

Bari-LECCE 96/97

VERONA-Udinese 1990

Sampdoria-GENOA 1990

Hajduk Spalatto

Bari-LECCE 96/97

VERONA-Udinese 1990

Sampdoria-GENOA 1990

- Irriducibili
-
Dragan Mance
Rimski giganti ostvarili značajne pobede u borbi za vrh tabele.
Roma efikasnom igrom deklasirala Brešu u drugom delu.
Lacio u zadnjim momentima preko Kaiseda do vrlo bitnog trijumfa na gostovanju Sasuolu.
Roma efikasnom igrom deklasirala Brešu u drugom delu.
Lacio u zadnjim momentima preko Kaiseda do vrlo bitnog trijumfa na gostovanju Sasuolu.
- Tajler Darden
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
-
Dragan Mance
A sledeće kolo novo veliko iskušenje za Sarija prevaru.
Odlazak na noge zahuktalom Laciju.
Sari je uspeo od CR napraviti prosečnog fudbalera.
Odlazak na noge zahuktalom Laciju.
Sari je uspeo od CR napraviti prosečnog fudbalera.
-
Dragan Mance
Kaljari je prava luda družina.
Nestvarno su odigrali zadnjih 20' i od 1:3 preokrenuli i na kraju savladali Sampu na Sardiniji.
Izabranici trenera Marana drže visoku četvrtu poziciju na fudbalskoj lestvici.
Nestvarno su odigrali zadnjih 20' i od 1:3 preokrenuli i na kraju savladali Sampu na Sardiniji.
Izabranici trenera Marana drže visoku četvrtu poziciju na fudbalskoj lestvici.