KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: KK Partizan 2019/20
Walden je jednodimenzionalan igrač, nizak i spor izbačaj, pritom sa zemlje. Pošto ni sa prodorom ne stoji najbolje, dosta ga je lako braniti. Nisam pratio izraelsku ligu, tako da ne mogu da komentarišem njegov učinak tamo. Ali i brat Torey Thomas je došao iz Rusije sa sličnom reputacijom, videli smo na delu kako je to izgledalo. A Gordic nikada u karijeri nije imao pouzdan šut
non mollare mai
Koliki je procenat bio Voldenu u sutu za 3 prije dvije sezone u Belgiji 29-30% ? Gordic je los suter a to najbolje znaju ovi iz Buducnosti njegovo glavno oruzije je prodor.. .Pa obzirom da je cetvorka Buducnosti Danilo Nikolic on je malo bolja verzija Bircevica jasno je da smo ga napadali sa Novicom i Tomasom onako nejakog... Da smo Birci dali minute samo bi im olaksali...Naka wrote: ↑Mon Nov 25, 2019. 12:57 amAl evo zanimljiv podatak. Volden je dosao u Partizan sa reputacijom dobrog sutera. Neko ko je imao u toku cele sezone a velikom broju uzoraka oko 42% suta za 3. Neko ko je imao skoro 6 asistencija po utakmici. Gledaj ga kod nas. Potpuno drugi igrac. Nocas nema reci da opise takvu katastrofalnu igru. Pa pre samo 7 meseci jednom Makabiju ubacio je 30 poena uz sut iz igre preko 85%.
Pa ni Gordic nije toliko los suter, koliko mu se dopusta da uzima neke nerezonske suteve iz totalno neizgradjenih pozicija.
Interesanto je da veceras nije bilo ni minuta za Bircevica, pa makar i za 5/6 minuta.
A slazem se da ekipi treba suter, ali elitnog sutera nema, kubure mnoge evropske ekipe sa takvom robom.
Ako vam znači mišljenje mene kao Zvezdaša, mislim od trenutka dovođenja da su greške Gordić, Pejners, Parahuski, Birčević to sam odmah mislio i za Renfroa, isto mislim i za Redinga. Ti igrači ništa ne donose, apsolutno ništa.
Veliki problem po meni su što se mnogo nade ulaže u Zagorca koji je hodajuća katastrofa.
S druge strane, osvojili ste Superkup, prošli u top 16, dobili derbi i to je fakt, mada igra nije šampionska.
Bez zle namere, ako zaista se dovede Reding, ja vas ne vidim u 4 EC.
Imate sreću što je Zvezda raspad trenutno, pa je ABA otvorena.
Veliki problem po meni su što se mnogo nade ulaže u Zagorca koji je hodajuća katastrofa.
S druge strane, osvojili ste Superkup, prošli u top 16, dobili derbi i to je fakt, mada igra nije šampionska.
slazem se za waldena,sut mi se uopste ne svidja , kao da nema snagu ponekad 
ocekivao sam dosta vise napadacki od njega ..
ocekivao sam dosta vise napadacki od njega ..
Gordic tesko da je grska, jeste u padu forme ali za drugog pleja je oki resenje on je igrac za nekih 15 minuta sve preko toga je rizik mi smo pogrijesili dosta toga usaglasavam se sa tobom po pitanju Pejnersa,Parahuskog pa i Bircevica.. ali mislim da je i Volden jedna velika greska, mi smo ustvari pogodili samo sa 2 igraca za koja smo smatrali u startu da su promasaji.. Lijepo je neko gore napisao ova ekipa jednostavno nema lidera, na momenat su neki pomislili da je to Tomas ali on to jednostavno nije, nadam se da nismo toliko ludi da dovedemo reding, jer vise nemamo pravo na grsku, nama ta dva igraca odlucuju sezonu...FKCZ wrote: ↑Mon Nov 25, 2019. 1:14 amAko vam znači mišljenje mene kao Zvezdaša, mislim od trenutka dovođenja da su greške Gordić, Pejners, Parahuski, Birčević to sam odmah mislio i za Renfroa, isto mislim i za Redinga. Ti igrači ništa ne donose, apsolutno ništa.
Nisam otisao ni na jednu utakmicu od pocetka sezone(trudim se i da ne gledam) jer se krajem prosle videlo kuda plovi ova ladja ali se ozbiljno razmisljam da izadjem iz "bojkota" i dodjem i vicem npr. "uprava napolje" ili "Trinki odlazi" posto je ocigledno da se sve toliko promenilo da je prosecni navijac Partizana postao nemi posmatrac cele situacije.
Da nas prosle sezone protiv Cedevite jedan Javor ili Pukl jebem li ga sad vise kojeg cekam otkad je svirao ona dva prestupa na slobodnim bacanjima u Zadru da dodje u Pionir i dodje i pred punom halom izvadi onu stvar i pisa po celoj hali, jos se smeje i preti da ce da je isprazni, ide kao u svlacionicu pa se vraca na sekund do kraja utakmice i pravi cirkus.
Jel treba ja da se zalecem dole da preskacem ogradu da ga bijem?
Ko u ovom klubu radi svoj posao kako treba?
Jel treba ja da se borim kroz institucije ili predsednik?
Jel treba ja da jurim beka sutera ili trener i sd?
Jel treba ja da ucim igrace da daju trojke?
I na kraju, sta rade navijaci?
Da nas prosle sezone protiv Cedevite jedan Javor ili Pukl jebem li ga sad vise kojeg cekam otkad je svirao ona dva prestupa na slobodnim bacanjima u Zadru da dodje u Pionir i dodje i pred punom halom izvadi onu stvar i pisa po celoj hali, jos se smeje i preti da ce da je isprazni, ide kao u svlacionicu pa se vraca na sekund do kraja utakmice i pravi cirkus.
Jel treba ja da se zalecem dole da preskacem ogradu da ga bijem?
Ko u ovom klubu radi svoj posao kako treba?
Jel treba ja da se borim kroz institucije ili predsednik?
Jel treba ja da jurim beka sutera ili trener i sd?
Jel treba ja da ucim igrace da daju trojke?
I na kraju, sta rade navijaci?
Ja pricam o prosloj sezoni koja nam je bila reper za dovodjenje (jer je primetan rast kod igraca iz sezone u sezonu). U ostendeu imao oko 33% sto je opet znatno vise od ovoga sto pruza kod nas. On kod nas nema ni ulaz, a ni neku asistenciju.Asterix wrote: ↑Mon Nov 25, 2019. 1:13 amKoliki je procenat bio Voldenu u sutu za 3 prije dvije sezone u Belgiji 29-30% ? Gordic je los suter a to najbolje znaju ovi iz Buducnosti njegovo glavno oruzije je prodor.. .Pa obzirom da je cetvorka Buducnosti Danilo Nikolic on je malo bolja verzija Bircevica jasno je da smo ga napadali sa Novicom i Tomasom onako nejakog... Da smo Birci dali minute samo bi im olaksali...Naka wrote: ↑Mon Nov 25, 2019. 12:57 amAl evo zanimljiv podatak. Volden je dosao u Partizan sa reputacijom dobrog sutera. Neko ko je imao u toku cele sezone a velikom broju uzoraka oko 42% suta za 3. Neko ko je imao skoro 6 asistencija po utakmici. Gledaj ga kod nas. Potpuno drugi igrac. Nocas nema reci da opise takvu katastrofalnu igru. Pa pre samo 7 meseci jednom Makabiju ubacio je 30 poena uz sut iz igre preko 85%.
Pa ni Gordic nije toliko los suter, koliko mu se dopusta da uzima neke nerezonske suteve iz totalno neizgradjenih pozicija.
Interesanto je da veceras nije bilo ni minuta za Bircevica, pa makar i za 5/6 minuta.
A slazem se da ekipi treba suter, ali elitnog sutera nema, kubure mnoge evropske ekipe sa takvom robom.
Sto se tice Gordica, on ima problema sa selekcijom suta. Bira teske u pogresnom trenutku. Neretko sa nekim pomakom i uvijanjem u nazad (ne moze covek ono da nazove stepbek). Kada bi popravio selekciju (kao kod DV) onda bi se procenti kod njega popravili.
Pa vidi u trenutku kad niko ne moze bazen da pogodi, zasto nije riskirano nekih par minuta sa njim. Nije on toliki stetocina koliko smo ga svi mi predstavili i doziveli.
Isto je tako primjetno da covjek insistira da zavrsava desnom rukom, kada mu je lopta na lijevoj uvijek je vrati na desnu i to ga cini lakim za citanje, Izraelska liga je divlja mnogo, mnogo je tu otvorenih suteva a on je bukvalno imao ulogu da moze i nogom da sutira, izuzetno je spor nema eksplozivnosti kod njega... Gordic je u padu evidentnom i on je sada samo solidna rezerva, daleko od toga da je sposoban za preko 15ak minuta kvalitetne kosarke, to se vidjelo jos prosle godine u dresu Buducnosti, Ivanovic bi bio mnogo bolji potpis jos masu mladji igrac ali dobro..Naka wrote: ↑Mon Nov 25, 2019. 1:36 amJa pricam o prosloj sezoni koja nam je bila reper za dovodjenje (jer je primetan rast kod igraca iz sezone u sezonu). U ostendeu imao oko 33% sto je opet znatno vise od ovoga sto pruza kod nas. On kod nas nema ni ulaz, a ni neku asistenciju.Asterix wrote: ↑Mon Nov 25, 2019. 1:13 amKoliki je procenat bio Voldenu u sutu za 3 prije dvije sezone u Belgiji 29-30% ? Gordic je los suter a to najbolje znaju ovi iz Buducnosti njegovo glavno oruzije je prodor.. .Pa obzirom da je cetvorka Buducnosti Danilo Nikolic on je malo bolja verzija Bircevica jasno je da smo ga napadali sa Novicom i Tomasom onako nejakog... Da smo Birci dali minute samo bi im olaksali...Naka wrote: ↑Mon Nov 25, 2019. 12:57 amAl evo zanimljiv podatak. Volden je dosao u Partizan sa reputacijom dobrog sutera. Neko ko je imao u toku cele sezone a velikom broju uzoraka oko 42% suta za 3. Neko ko je imao skoro 6 asistencija po utakmici. Gledaj ga kod nas. Potpuno drugi igrac. Nocas nema reci da opise takvu katastrofalnu igru. Pa pre samo 7 meseci jednom Makabiju ubacio je 30 poena uz sut iz igre preko 85%.
Sto se tice Gordica, on ima problema sa selekcijom suta. Bira teske u pogresnom trenutku. Neretko sa nekim pomakom i uvijanjem u nazad (ne moze covek ono da nazove stepbek). Kada bi popravio selekciju (kao kod DV) onda bi se procenti kod njega popravili.
Pa vidi u trenutku kad niko ne moze bazen da pogodi, zasto nije riskirano nekih par minuta sa njim. Nije on toliki stetocina koliko smo ga svi mi predstavili i doziveli.
Mi po obicaju iz krajnosti u krajnost. Posle pobeda osvajamo sve, posle poraza ispadamo iz lige i imamo skup amatera.
Mnogo je tesko igrati kada spolja nista ne mozes da ubacis, pa protivnik napuni reket. I ovaj tim, kao i svaki drugi, ima svojih mana, ali daleko je to od toga kako se ovde predstavlja. Mi smo protiv dva glavna konkurenta odigrali tesne utakmice u kojima bi bili bolji za 15p da smo imali sut. Trener treba da se zapita zasto imamo ovakve procente suta. Nemamo bas Stefa Karija u spoljnoj liniji, ali nisu nam svi bekovi ni Nikola Jankovic.
Ono sto je meni zasmetalo veceras je ponasanje Nemanje Gordica. Za 40minuta utakmice, covek nijednom nije ispratio svog igraca. Svaki put kad su napali preko njega, napravili su visak. Ono sto Rade i on rade u napadu je za zatvor. Neko mora da im objasni da ovo nije ni Buducnost ni Mega i da moraju da igraju glavom.
Videcemo na sta ce liciti igra kada se dovedu bek i centar, ali ja sam verovatno jedan od retkih koji je poprilicno optimistican kad su ovi momci u pitanju.
Mnogo je tesko igrati kada spolja nista ne mozes da ubacis, pa protivnik napuni reket. I ovaj tim, kao i svaki drugi, ima svojih mana, ali daleko je to od toga kako se ovde predstavlja. Mi smo protiv dva glavna konkurenta odigrali tesne utakmice u kojima bi bili bolji za 15p da smo imali sut. Trener treba da se zapita zasto imamo ovakve procente suta. Nemamo bas Stefa Karija u spoljnoj liniji, ali nisu nam svi bekovi ni Nikola Jankovic.
Ono sto je meni zasmetalo veceras je ponasanje Nemanje Gordica. Za 40minuta utakmice, covek nijednom nije ispratio svog igraca. Svaki put kad su napali preko njega, napravili su visak. Ono sto Rade i on rade u napadu je za zatvor. Neko mora da im objasni da ovo nije ni Buducnost ni Mega i da moraju da igraju glavom.
Videcemo na sta ce liciti igra kada se dovedu bek i centar, ali ja sam verovatno jedan od retkih koji je poprilicno optimistican kad su ovi momci u pitanju.
„Partizan je dobar, toliko dobar da ne moramo mrzeti druge.“ – Duško Radović
Mnogi su i banovani tamo samo zato sto su pisali drugacije od tih. A ''smeta'' im diktatura na vlasti i u sportu. Licemeri pocev od vlasnika istog foruma.Naka wrote: ↑Sun Nov 24, 2019. 8:21 pmPa ja sam otisao sa onog foruma posto je jedna te ista skupina ljudi pisala samo jedne te iste gluposti. sns, prevara italijanska, ostoja frizura, ostoja biomelem, sns, sns, sns... Dokurci ljudima da objasnjava neke stvari... Igrom slucaja imam dosta kolega koje su sa Ostojom u odlicnim odnosima, cak sam jednom i sa njim pricao (doduse tada nije bio niko i nista u KK Partizanu)... Čovek je okoreli Partizanovac. Nazalost, bez puno znanja u kosarci i nimalo namazan kao veza bokan-mile i covke-vule... Mi smo bili prakticno ugasen klub... Klub koji je ispucao najbolje hitce na pogresne stvari...
Ovaj tim je pravljen po trenerovom ukusu. Da se bije 40 minuta. Niti je ovo ekipa sa 100+ poena, niti je ovo ekipa sa nekim wooow talentima.
I nocas, na iznenadjenje mnogih, mi smo se bili 40 minuta sa njima i bili znatno bolji, da nije bilo javora i drugara u pederskom dresu...
Sto se tice utakmice, sramno je sta su nam sudije uradile, poznati dvojac.
A sto se tice igre ima mnogo tu da se prica, ali nadam se sad mirnijem periodu, da cemo se vise posvetiti treningu, jer da se ne lazemo i u slavnim danima sa Duletom u ovo doba jedino sto smo igrali to je bila odbrana. Nadam se pametnoj doselekciji, a cak bih poziciju centra stavio na bitnije mesto od pozicije beka sutera. Jer ako nemamo dubinu, dzaba nam i jos 3 vrhunska sutera u ekipi. Pored dubine, veliki problem u sutu nam stvara i mnogo los protok lopte, sta ce se verujem popraviti sa vec pomenutim treningom u narednom periodu kada je i ova manja pauza u EC.
- Tajler Darden
Ljudi, prvo i osnovno, nema potrebe da se pominje neko ko ne može odgovoriti. Mi imamo neku svoju priču, oni svoju i neka tako ostane.
Dosta ljudi koje znam odande pišu i ovde i nadam se da će tako i ostati...
Opis meča je ono kad se pročitalo sa usana "Faul je kad se svira".
Mi igrački imamo hiljadu problema, koje neće rešiti nijedno pojačanje. Današnji meč izgubljen je samo zbog sudija.
Šta je klub uradio? Hoće li se opet voditi borba kroz institucije?
Tradicionalno u Morači igramo teške mečeve, okupljaju se ljudi da navijaju protiv KKP, a ne za svoj klub. To su stvari na koje smo navikli...
Poslata nam je poruka da ABA uzeti ne možemo, a u Evrokupu nam domet sigurno nije željeno finale.
PS Bravo za Miletića.
Dosta ljudi koje znam odande pišu i ovde i nadam se da će tako i ostati...
Opis meča je ono kad se pročitalo sa usana "Faul je kad se svira".
Mi igrački imamo hiljadu problema, koje neće rešiti nijedno pojačanje. Današnji meč izgubljen je samo zbog sudija.
Šta je klub uradio? Hoće li se opet voditi borba kroz institucije?
Tradicionalno u Morači igramo teške mečeve, okupljaju se ljudi da navijaju protiv KKP, a ne za svoj klub. To su stvari na koje smo navikli...
Poslata nam je poruka da ABA uzeti ne možemo, a u Evrokupu nam domet sigurno nije željeno finale.
PS Bravo za Miletića.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Ponavljam jos jednom, situacija je takva da nekim slucajem ako ubodemo sa bekom i mozda centrom imamo solidne sanse da napravimo dobar posao. EC se odlucuje u januaru, ako udjemo u 1/4, tu je 50:50 sansa, a nekim cudom ako dodjemo do prednosti domaceg terena, imamo ozbiljne sanse za zavsnicu. U Aba ligi gostujemo od tezih FMPu i CZu, ostalo sve kod kuce CO, Budućnost, Primorska, Mornar. Budućnost je na 2 pobede vise od nas, a imace CO dve i docekuje CZ. Dobili su samo 5 razlike, mozemo to da dobijemo u boljem medjusobnom skoru.
Znaci niti je gotovo, niti su sanse za mozda cak prvo mesto male. Najvaznije je da pogodimo pojacanja, STO PRE.
Znaci niti je gotovo, niti su sanse za mozda cak prvo mesto male. Najvaznije je da pogodimo pojacanja, STO PRE.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Upravo sam o ovome sinoc razmisljao. Kao sto je i napomenuo, mladi i neisikusni kolega, koji vodjen logikom velikih brojeva, ubode i po neki pametan post, nama svi jaci rivali osim CZVDIVABGDbyCOVKE&SIN dolaze na noge. Bitno je samo dobiti Milovu prciju sa 6+ razlike. Pored toga sam misljenja da ce Buducnost imati jos koji kiks.CikaZika wrote: ↑Mon Nov 25, 2019. 8:54 amPonavljam jos jednom, situacija je takva da nekim slucajem ako ubodemo sa bekom i mozda centrom imamo solidne sanse da napravimo dobar posao. EC se odlucuje u januaru, ako udjemo u 1/4, tu je 50:50 sansa, a nekim cudom ako dodjemo do prednosti domaceg terena, imamo ozbiljne sanse za zavsnicu. U Aba ligi gostujemo od tezih FMPu i CZu, ostalo sve kod kuce CO, Budućnost, Primorska, Mornar. Budućnost je na 2 pobede vise od nas, a imace CO dve i docekuje CZ. Dobili su samo 5 razlike, mozemo to da dobijemo u boljem medjusobnom skoru.
razbicemo buducnost kuci , 10+
Bese nekad lift za cekica u drugoj srpskoj ligi
Ima Trinki dobre specijale samo svaki put smem glavu na panj da stavim da ide za Pejdza akcija
Sto se tice nase igre,nas sut je katastrofalan i kada se pogledaju rezultati u dosadasnjem delu sezone jasno je da su ostali segmenti na visokom nivou jer recimo pogledajte bilo koju ekipu sa slicnim procentima u bilo kojoj ligi kako prolazi-poraz za porazom..
Npr Cedevita sinoc nije mogla da ubaci u bazen iza linije za 3 i -40...
Jednom kad se otvori,kad nam bude dan neko ce biti pregazen