FK Partizan
Moderator: Moderator
- Tajler Darden
Re: FK Partizan
Ko je prozivao Stojkovića?
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Sasvim je prirodno da Stojković ide nadole i da u nekom momentu ne bude dovoljno dobar.
Neki su mislili da je taj momenat došao prošle sezone, neki još misle da je najbolji srpski golman, nisam stručan da procenim da li može da odigra još pola sezone, sezonu ili dve na nekom smislenim nivou, ali minimum minimuma posle ovih par problematičnih utakmica u Evropi je da neko u klubu popriča s njim o tome.
Nismo Ferguson da možemo da sklanjamo igrača čim prođe zenit jer ne možemo tek tako da dovedemo boljeg, ali postoji neophodan minimum kvaliteta za bilo koju poziciju, a naročito za onog ko treba da uliva sigurnost.
No ako sve to i treba da se uradi, to se radi unutar kluba, a ne linčom i javnom prozivkom bilo kog igrača, naročito nekog kom si dao traku. A ako neko neće tek tako ustuknuti ako mu pošalju navijače da popričaju s njim, to je Stojković..
Neki su mislili da je taj momenat došao prošle sezone, neki još misle da je najbolji srpski golman, nisam stručan da procenim da li može da odigra još pola sezone, sezonu ili dve na nekom smislenim nivou, ali minimum minimuma posle ovih par problematičnih utakmica u Evropi je da neko u klubu popriča s njim o tome.
Nismo Ferguson da možemo da sklanjamo igrača čim prođe zenit jer ne možemo tek tako da dovedemo boljeg, ali postoji neophodan minimum kvaliteta za bilo koju poziciju, a naročito za onog ko treba da uliva sigurnost.
No ako sve to i treba da se uradi, to se radi unutar kluba, a ne linčom i javnom prozivkom bilo kog igrača, naročito nekog kom si dao traku. A ako neko neće tek tako ustuknuti ako mu pošalju navijače da popričaju s njim, to je Stojković..
Treba da ih je sramota...
Umesto da tim ima zamene, mi celu polusezonu igramo sa jednom postavom iz razloga sto mi druge igrace nemamo. Nemamo drugog napadaca. Nemamo treceg stopera. Nemamo desnog beka.
Spasio mu Stojke bar par puta guzicu ove godine i Mirin isprdak i Slobov sljam nasao koga ce da krivi za neuspeh.
Glupi Vazura uracunao prolece u LE i sad ima finansijskih problema, koji potencijalno mogu da ugroze prelazni rok. Keba kraba im nije ravan po pohlepi.
https://www.sportske.net/vest/domaci-fu ... 94131.html
https://www.sportske.net/vest/domaci-fu ... 94131.html
Paz' da nije stvarno uračunato, nego najlakše mu takvu priču da prodaje..
To što je od Kalabe uračunato 5 miliona koliko su prihvatili a uzeće duplo, to nema veze?
To što je od Kalabe uračunato 5 miliona koliko su prihvatili a uzeće duplo, to nema veze?
Već viđena priča.
Ako uđemo u LE rešili smo finansije za sledećih godinu dana a kad ne prođemo grupu ide finansijska kriza i "mora da se prodaje".
Majstorski poslali profu da prodaje maglu tviterašima dok se pune džepovi.
Ako uđemo u LE rešili smo finansije za sledećih godinu dana a kad ne prođemo grupu ide finansijska kriza i "mora da se prodaje".
Majstorski poslali profu da prodaje maglu tviterašima dok se pune džepovi.
- White Mamba
Izuzetan manevar..
Priprema se teren lagano
Priprema se teren lagano
Neverovatno koliko je Savo nadmen.
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... alu/343826
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... alu/343826
Očigledno hoćete da donosim odluke na osnovu onoga što piše po komentarima, a ja vam kažem da ljudi koji ih ostavljaju nemaju pojma o fudbalu. Njihov glas se nikad ne bi čuo da nema društvenih mreža. Ja sebi nikad ne bih dozvolio da komenatrišem kvantnu fiziku, svemirski program NASA ili operaciju srca, a ljudi sebi dozvoljavaju da komenatrišu fudbal. Kao da su stručnjaci. To je neozbiljno. Ja nisam političar, ne trebaju mi glasovi, ali ti ljudi nemaju pojma o fudbalu. To što oni znaju o fudbalu ja sam zaboravio pre 25 godina
Ne znam gde je slagao. Salju mu poruke ko zna koji likovi, da mu objasne sta je trebalo da uradi. Umisle ljudi da znaju vise.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
U pravu je 100% ali ne sme to sebi da dozvoli da komentariše sve i svašta.
Može lagano da se napravi neko pametan da mu odgovori "eto ti fudbaler a hteo si politikom da se baviš".
Ja kapiram da je sve ovo deo škole koju prolazi i kao trener na terenu i trener van terena,da li će položiti od njega zavisi.
Ne treba mu da kači sebi na vrat svakakve budale.
Može lagano da se napravi neko pametan da mu odgovori "eto ti fudbaler a hteo si politikom da se baviš".
Ja kapiram da je sve ovo deo škole koju prolazi i kao trener na terenu i trener van terena,da li će položiti od njega zavisi.
Ne treba mu da kači sebi na vrat svakakve budale.
Da izuzmemo da je to(misljenje navijaca) normalna stvar i nesto sto prati fudbal od nastanka, zasto je imao potrebu da se zahvali upravi i da kaze kako mu je njihova podrska i razumevanje vazno, kada je njegov de facto gazda izjavio istu stvar kao i vecina navijaca, tj. da je Stojke glavni krivac?
Druga stvar, otkud njemu pravo da nipodastava ljude? Ima nacin da se iznese misljenje, bez da se ponizava neko. Otkud on zna da neko od ljudi koji su mu pisali nisu novinari, pisci, istoricari, bivsi fudbaleri...? Ili ljudi koji nisu bili profesionalni fudbaleri, ne mogu da poseduju znanje o samom sportu kao on koji je bio? Ljudi kao npr. Venger, Nageslman, Arigo Saki i sl.?
Na kraju krajeva, on predstavlja instituciju koja je FK Partizan i kao takav, trebalo bi da se izdigne iz blata koje ga okruzuje i bude na odredjenom nivou, koji zahteva njegova pozicija.
- Tajler Darden
Kad se posluša, dođe se do zaključka da nije baš rečeno tako, kako je preneseno.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
Pa mislim da je ovde skroz lepo objasnio. Mozda je mogao lepse, ali pogodio je u srz i dok je tako u treba on da vodi glavnu rec.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Ne bi ja imao nista protiv izjave, da sa druge strane nije poslao zahvalnicu upravi. Da budem iskren, imao bi, posto prezirem arogantne ljude. Smatram da ljudi koji nastupaju ispred FK Partizan, moraju da poseduju minimum pristojnosti kada iznose svoje misljenje.