malo mi ta brojka nerealna, delovalo je da ima bar 3-3.5k
KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Coveka koji ima problem sa srcem, nece potpisati nijedan ozbiljan klub na svetu.
„Partizan je dobar, toliko dobar da ne moramo mrzeti druge.“ – Duško Radović
O tome mogu bolje Antipop ili Irr da napišu. Zato su testovi na Villanovi, NBA kampovima, Cremoni, Izraelu, Darussafaki, Cedeviti rađeni odokativnim putrm, poznato je da pravilnici u SAD, Izraelu i EU služe za sprdnju, za razliku od Srbije. Takođe je poznato da su njihove medicine na mnogo nižem nivou, šta oni znaju...
-
OnlineIrriducibili
Zamolio bih da se stavi tačka na slučaj Bell. Nije tajna da sam kivan na trenera i sportski sektor, ali ovde nema ni najmanje, kako njihove, tako ni igračeve krivice. Desile su se neke nepredvidjene stvari i nije bilo moguce da se ugovor potpiše. Bell je sve vreme bio izuzetno korektan, red je da ispoštujemo i njegovu intimu. Želim mu pre svega dobro zdravlje, možda se nekada ponovo spojimo
non mollare mai
Naravno. Klub je za mnogo šta kriv, ali tu obe strane nemaju nikakve krivice i prosto je tako ispalo. No to ne abolira dovođenje igrača sa guzicom od metar i po
Ne kazem ja o krivici, nego o tome da smo mi hitno zurili, a doveli igraca koji ne da nije u formi, nego je pitanje da li ce i biti. Mogli smo ga i pre dovesti, pa spremiti. Malo je reci da kasnimo sa tajmingom. Ne govorim o Bellu, nego delu gde kazu da:
Pa se pitam da li je to odmah?
Vest sa sajta je 06.11., sada je 02.12.pošto je igrač na spoljnoj poziciji crno-belima potreban odmah
Pa se pitam da li je to odmah?
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
-
OnlineIrriducibili
Naravno da ne abolira, zapravo tek otvara neka pitanja. Sportski direktor je hteo drugog igrača, da li je onda on višak pošto ne radi svoj posao?
Da li su Mačvan i Lučic kompetentni da daju stručni sud o svom bivšem saigraču?
Da li je merodavno trenerovo prisecanje na finala, u kojima je RR bio s druge strane? Mislim, secam se ja npr Šiškauskasa kao fenomenalnog igrača, pa ga ipak ne bih sada zvao
Da li iko razmišlja o mogucnosti da treneru dosade pljeskavice, da poželi promenu u ishrani, te da se pokupi i ode. Ko bi preuzeo ovako selektiran tim? Opet sve ispočetka, a instant timovi ne donose uspeh
Ništa, valjda ce do nekog plej ofa RR biti fizički spreman da zaigra
Da li je merodavno trenerovo prisecanje na finala, u kojima je RR bio s druge strane? Mislim, secam se ja npr Šiškauskasa kao fenomenalnog igrača, pa ga ipak ne bih sada zvao
Da li iko razmišlja o mogucnosti da treneru dosade pljeskavice, da poželi promenu u ishrani, te da se pokupi i ode. Ko bi preuzeo ovako selektiran tim? Opet sve ispočetka, a instant timovi ne donose uspeh
non mollare mai
Jos mu se jedu pljeskavice, ne brini, tu ne kasni, redovan je.Irriducibili wrote: ↑Mon Dec 02, 2019. 3:21 amNaravno da ne abolira, zapravo tek otvara neka pitanja. Sportski direktor je hteo drugog igrača, da li je onda on višak pošto ne radi svoj posao?
-
OnlineIrriducibili
Takodje, situacija Parahuski?
Sta je sa tim covekom, jos nije reseno? I jos bolje pitanje, kada je on bivsi igrac kluba, da ili neko preuzima odgovornost za verovatno i najskuplje pojacanje ikada?
Sta je sa tim covekom, jos nije reseno? I jos bolje pitanje, kada je on bivsi igrac kluba, da ili neko preuzima odgovornost za verovatno i najskuplje pojacanje ikada?
Pa zar nije raskinut ugovor? Ili opet Spanska sapunica u najavi :/ ja se iskreno nadam da ce se Pejnersa nekako rijesiti kakav promasaj od igraca, on i moze imati solidne role samo na meceve protiv ekipa iz donjeg dijela aba lige..
Pa predsednik je najavio, ali jos nista zvanicno nemamo. Zato i stoji pitanje. Definitivno je da Art nece vise igrati za Partizan, samo je pitanje koliku cenu placamo...
-
OnlineIrriducibili
-
OnlineIrriducibili
Ipak je u odnosu na cenu koštanja tog raskida, mnogo veci problem što nemaju nikakvu ideju koga da dovedu. Situacija na tržištu je takva, da CSKA nije u mogucnosti da pronadje visokog igrača. Otuda iritira propuštanje prilike da se dovede najbolje što je sada dostupno. Dovodiš spolja ljušturu od igrača, a u isto vreme meriš santimetre nekome ko bi ti mnogo značio u reketu. Sve mi se čini da je jedino rešenje naci klub koji bi prodao igrača
non mollare mai
Pa takodje, ali nije ovo jeftina igracka. Zaista se neko ozbiljno resenje na poziciji 5 ne nazire. Tesko tu ima neko specijalno dobar slobodan, reci ce oni koji vise prate od mene.
E sad kupovina... Ne znam ko je rad sada da prodaje...
E sad kupovina... Ne znam ko je rad sada da prodaje...