KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Pa ako jeste, onda nista
Ne uklapa nam se u koncept. 
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Brižni-ponovo napada
Pa jesi ti gledao tekmu ili okolo šta se radi?Peskir wrote: ↑Mon Dec 02, 2019. 3:09 pmJa mislim da je bilo ironicno.
Prvu njegovu trojku su proslavili kao da je doneta titula njom, posle kod svakog kosa neko kao iznenadjenje kao da je pogodio sa levom rukom sa pola terena, pa je to cudo, video sam i zahvaljivanja Bogu i krstenje kod njegovih koseva.
Tek pri kraju utakmice kada je krenulo slabo skandiranje "Birca, Birca" mi je delovalo da je to iskreno kao podrska, a ne ironicno.
Izgleda i Ostoja postavio nadzor u hali...
Apelujem na saborce da paze šta pišu na viberu
Pusti,pusti da te Mozli
Ima u Areni sada onaj veliki ekran iznad terena kao u NBA pa se sada sve postize, i teren i okolo.Brižni-ponovo napada wrote: ↑Tue Dec 03, 2019. 12:54 amPa jesi ti gledao tekmu ili okolo šta se radi?Peskir wrote: ↑Mon Dec 02, 2019. 3:09 pmJa mislim da je bilo ironicno.
Prvu njegovu trojku su proslavili kao da je doneta titula njom, posle kod svakog kosa neko kao iznenadjenje kao da je pogodio sa levom rukom sa pola terena, pa je to cudo, video sam i zahvaljivanja Bogu i krstenje kod njegovih koseva.
Tek pri kraju utakmice kada je krenulo slabo skandiranje "Birca, Birca" mi je delovalo da je to iskreno kao podrska, a ne ironicno.
Izgleda i Ostoja postavio nadzor u hali...
Apelujem na saborce da paze šta pišu na viberu
Ocekujem najmanje 1-1 skor, kad su u pitanju sledece 2 utakmice u ABA ligi, protiv Megu i Cibonu.
Rusiju mozemo moramo da tankujemo, dug put, a siguran poraz.
Rusiju mozemo moramo da tankujemo, dug put, a siguran poraz.
- Tajler Darden
Mišljenja sam da beležimo dve pobede u ABA. Mnogo su slabi Mega i Cibona.
Rusija je meni sigurica poraz. Treba im za borbu za plasman dalje. Ne verujem da ćemo se lepo provesti.
Rusija je meni sigurica poraz. Treba im za borbu za plasman dalje. Ne verujem da ćemo se lepo provesti.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
I meni je Rusija sigurica poraz, posto smo drugo mesto obezbedili svakako a ni pobeda u Rusiji ne garantuje prvo, treba spustiti gas malo sa EC-a do top 16 i da ih gazi Trinki na treninzima 
Eto, prosla je jedna velika pauza izmedju 8 i 10-og kola Evrokupa, a taj famozni centar nije stigao, zauzvrat dobili smo Reddinga polovnjaka kome vraca Trinkijeri kilometrazu.
A i kad vidim kako nam igra najzvucnije pojacanje, vise bi dobili sa Derikom Braunom, nego sa Tomasom, meni je za sada on promasaj.
A i kad vidim kako nam igra najzvucnije pojacanje, vise bi dobili sa Derikom Braunom, nego sa Tomasom, meni je za sada on promasaj.
Mocart prenosi da ce Mozli biti i sledece godine kosarkas Partizana.
Malo je
Dao bih mu jos 5.
Dao bih mu jos 5.
Odlican potez ako se obistini, Mozli partizanstina ovog tima, ako bog da sledece godine i kapiten!
Pobeda nad Megom. Nisam gledao celu, usputno, tako da ne bih mnogo komentarisao, ali brinu prve 3 cetvrtine.
Reding kamenjar, bivši igrač, deda. Vraća mu Trinki kilometražu...
Meni danas jedino bilo bitno da vidim jel Redzi bivsi i kako se krece na terenu. Zadovoljan sam vidjenim, jako. Imao 6 asista ako sam dobro uhvatio na kraju, a jos jedno 2-3 su mu upropastili. Danas je suteve ispogadjao, sutra ce promasiti... treba vreme da udje u ritam, ali bitno da nije stolica sa dva nogara na fizickom planu.
"History has the name - Conor McGregor"
Nama ce RR biti najmanji problem. Nocas je evidentno da mi nemamo centra. I da je to goruce pitanje.
Takodje zabrinjavajuca forma Voldena, beskorisna u oba smera.
Takodje zabrinjavajuca forma Voldena, beskorisna u oba smera.