FK Crvena zvezda
Moderator: Moderator
Re: FK Crvena zvezda
Spominje se da bi Zvezda na zimu mogla da dovede Lasickasa iz Vozdovca. Igra desnog beka, ali je ranije igrao na krilu. Kod nas nastupao za Zemun i to vrlo dobro (mislim da je tada bio krilo), posle otisao u Poljsku, ali odigrao samo jedan mec za celu sezonu i vratio se u Srbiju.
Dobar igrac po meni, ali ako se drasticno ne smanji broj stranaca ne bih ni pomisljao na dovodjenje.
Dobar igrac po meni, ali ako se drasticno ne smanji broj stranaca ne bih ni pomisljao na dovodjenje.
- Monogamija
Danas u Lučanima od 15h.
Kako piše Žurnal, potencijalni sastavi:
Kako piše Žurnal, potencijalni sastavi:
МЛАДОСТ: Зечевић, Андрић, Шатара, Синђић, Мићевић, Павловић, Б. Милошевић, Радивојевић, Јовановић, Бојовић, Одита.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Борјан, Гајић, Панков, Дегенек, Родић, Петровић, Јованчић, Бен, Иванић, Вукановић, Томане.
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
- Monogamija
Kraj 0-1. Radujte se cigani 
- Monogamija
Utakmica sa Spartakom od 15 i 30 na Rajku.
Idemo na live temu.
Idemo na live temu.
- Monogamija
E ovo su stvari koje vraćaju publiku
- Monogamija
Definitivno jedan od 5 najvećih promašaja što se tiče stranaca, a zasigurno je najskuplje promašeno pojačanje. Bezličan, pogubljen i beskorisna masa koja se kreće po terenu.
- Monogamija
Danas je prvi veliki ispit ove ekipe posle utakmice sa Jangerima. Pobedom ili nerešenim rezultatom čekamo proleće u Evropi, donosimo bodove srpskom fudbalu, uzimamo još malo para od UEFA i obezbeđujemo još minimum 2 utakmice sa klubovima širom kontinenta. Porazom počinje osipanje ekipe i verovatno još gore i sterilnije proleće od onog iz prošle sezone. U slučaju da ne prođemo dalje, verujem da se preko zime 100% rastajemo sa Žanderom, Kanjasom, Van La Parom, Vladanom. Ovu prvu trojicu sam gotovo siguran, ali reakcija mora da bude i Vladan, hvala mu za sve, ali se bojim da će on prvi biti nemotivisan, što će se i te kako preneti na ekipu. Već sada se vidi da nije to ta želja, tako da bi bilo korektno da se rastanemo.
Što se tiče današnje utakmice, Oly je pre svega iskusna evropska ekipa i plus igraju kod kuće. Imaju dobar zicer koji će verovatno pokušati da iskoriste, ako budemo bili dovoljno pametni i oprezni i ne budemo imali dečije bolesti, imamo čemu da se nadamo.
Postoje dve želje, a to je Pankov umesto Milunovića i Vulić umesto Jovančića ili Njegoša, ovaj prvi slučaj je potpuno jasan, toliko kikseva Milunovića koji su nas koštali tupavo primljenih golova, u ovom drugom slučaju, Vulić nam je bolja opcija jer je ofanzivno potkovaniji od Njegoša i plus ume iz drugog plana da se pojavi. Nadam se da neće gurati Ivanića, jer je ovih poslednjih nekoliko utakmica pokušao da ga oživi, to ne ide, pa ne ide.
AJMO CIGANI!!!
Što se tiče današnje utakmice, Oly je pre svega iskusna evropska ekipa i plus igraju kod kuće. Imaju dobar zicer koji će verovatno pokušati da iskoriste, ako budemo bili dovoljno pametni i oprezni i ne budemo imali dečije bolesti, imamo čemu da se nadamo.
Postoje dve želje, a to je Pankov umesto Milunovića i Vulić umesto Jovančića ili Njegoša, ovaj prvi slučaj je potpuno jasan, toliko kikseva Milunovića koji su nas koštali tupavo primljenih golova, u ovom drugom slučaju, Vulić nam je bolja opcija jer je ofanzivno potkovaniji od Njegoša i plus ume iz drugog plana da se pojavi. Nadam se da neće gurati Ivanića, jer je ovih poslednjih nekoliko utakmica pokušao da ga oživi, to ne ide, pa ne ide.
AJMO CIGANI!!!
Iskren da budem ocekujem da Oly rutinira, kao sto sam ocekivao da vi pobedite. Uglavnom obe ekipe su dobre domacice. Ako izgubite, manje vise gotova sezona, proleće sem kao kup, eto kao, reseni sve.
Tako da mozda poslednja znacajna tekma za vas u ovoj sezoni.
Tako da mozda poslednja znacajna tekma za vas u ovoj sezoni.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Pa dobro sta da se radi. Uvesce Terzic pravilo od 8 stranaca u Superligi ako Bog da, pa cemo imati jedno 25 ovakvih fudbalskih majstora iz Todele i sa Pafosa.
Nadam se da je neko primetio one klince sto prodjose dalje u omladinskoj LS. Da se momci dobro prodaju i da naprave karijere. Taman za te pare sto zaradimo da potrazimo nekog igraca u trecoj ligi Francuske po mogucnosti ne jefitinijeg od 1.500.000 evra.
Cestitke i braci iz Pireja. Nemaju neki tim da budemo iskreni, odbranu pogotovo, ali mislim da mogu nesto uraditi u LE.
Nadam se da je neko primetio one klince sto prodjose dalje u omladinskoj LS. Da se momci dobro prodaju i da naprave karijere. Taman za te pare sto zaradimo da potrazimo nekog igraca u trecoj ligi Francuske po mogucnosti ne jefitinijeg od 1.500.000 evra.
Cestitke i braci iz Pireja. Nemaju neki tim da budemo iskreni, odbranu pogotovo, ali mislim da mogu nesto uraditi u LE.
- Tajler Darden
Meni ovde nisu bila čista posla...
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Sve se vraća sve se plaća.
Hoćeš da se talis i dovodis kombinacije.... Tako se i vrati.
Da smo ozbiljan klub kao što nismo, sutra ujutru bi neko odgovarao za dovođenje Jandera, Tomanea i van lapare.
Ali pošto nismo, očekujem hvalospeve i pun gas spin masinerije nakon velike pobede na Banovom brdu.
Hoćeš da se talis i dovodis kombinacije.... Tako se i vrati.
Da smo ozbiljan klub kao što nismo, sutra ujutru bi neko odgovarao za dovođenje Jandera, Tomanea i van lapare.
Ali pošto nismo, očekujem hvalospeve i pun gas spin masinerije nakon velike pobede na Banovom brdu.
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!
Kad sam video da Rodic lezi na travi iz sprdnje kazem bratu, "pazi sad Rodic glumi povredu, ulazi Zander, skrivljuje gol i ispadamo". Jako mi je sumnjivo njegovo dovodjenje u Zvezdu od samog pocetka. Da ne ulazimo u teorije zavere (a itekako bi mogli) bolja ekipa je prosla u LE.
- Monogamija
Drago mi je da smo ispali, jer smo toliko bezmudosti pokazali u 5 od 6 utakmica da je to nečuveno. Mislim da stručni štab i veliku većinu igrača treba da bude sramota i da ne smeju u oči da pogledaju Borjana, da nije bilo njega ne bi smo imali mogućnost da primimo 20 komada, već bi ta brojka verujem bila dupla. Kako se igra pokazala je Slavija iz Praga koja je u težoj grupi od naše pokušala nešto da uradi i pomrsila je konce, jesu ispali, ali bar mogu sebi da kažu da su nešto probali. A šta Vladan može da kaže, da smo probali da igramo bunker, koji uzgred ne znamo, da smo pokušali da igramo na kontre, koje opet ne znamo itd.
Kada se sve sumir, dolazimo do toga da nam šetnja našom ligom dolazi glave. Čini mi se da su i igrači svesni toga, pa samim tim su potpuno nemotivisani. Pogledajte samo kako se slave golovi, kao da je prijateljska (ovo kao možemo i da sklonimo). Definitivno je vreme da se svi pogledaju u oči i da se polako rastaju, ostvareni su postavljeni ciljevi, sada to treba da bude nešto novo sa svežom krvi i željno dokazivanja. U ovom drugom delu sezone nama, izuzev Garsije i Bena, stranci NE TREBAJU i tačka. Došli su, proveli se u Beogradu, pojebali lepe silikonjare/splavaruše/sponzoruše i sad nek se teraju u tri lepe.
Žalosno je što su prave zvezdaše i cigane naterali da sede kod kuće i udaljili ih od stadiona, one na severu ne računam, oni posle svake utakmice ispostavljaju fakturu, to je valjda već jasno.
Kada se sve sumir, dolazimo do toga da nam šetnja našom ligom dolazi glave. Čini mi se da su i igrači svesni toga, pa samim tim su potpuno nemotivisani. Pogledajte samo kako se slave golovi, kao da je prijateljska (ovo kao možemo i da sklonimo). Definitivno je vreme da se svi pogledaju u oči i da se polako rastaju, ostvareni su postavljeni ciljevi, sada to treba da bude nešto novo sa svežom krvi i željno dokazivanja. U ovom drugom delu sezone nama, izuzev Garsije i Bena, stranci NE TREBAJU i tačka. Došli su, proveli se u Beogradu, pojebali lepe silikonjare/splavaruše/sponzoruše i sad nek se teraju u tri lepe.
Žalosno je što su prave zvezdaše i cigane naterali da sede kod kuće i udaljili ih od stadiona, one na severu ne računam, oni posle svake utakmice ispostavljaju fakturu, to je valjda već jasno.
Borjan je bas kidao tekme, a dobro si rekao Slavija bas super izdanje, ali opet 2 boda, naspram vasih 3.
Malo je preterao Miloje, ne mozes napasti npr. Bajern, ali opet ono je bas bilo bez zelje za igrom.
Malo je preterao Miloje, ne mozes napasti npr. Bajern, ali opet ono je bas bilo bez zelje za igrom.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Monogamija
Kakav kralj