ABA liga

Sve o regionalnoj košarci.

Moderator: Moderator

DA LI SE SLAŽETE SA KONAČNIM ODLUKAMA ABA LIGE?

DA
0
No votes
NE
20
100%

Total votes: 20

jagoda3

Re: ABA liga

Post by jagoda3 » Wed Dec 04, 2019. 11:35 am

Tajler Darden wrote:
Tue Dec 03, 2019. 8:40 pm
Ko je najbliži ispadanju?

Krka je preslaba. Uprkos četiri trijumfa, mislim da će im goreti.
Crni Tajlere, nemoj da se odma sad vratim u Beograd da te izšamaram :diablo: :doh:

Dobili smo Zadar za 8 u gostima (trebali bi jih i kod kuče), Megu za 5 kod kuče, Igokeu za 1 kod kuče i izgubili sa Cibonom u Zagrebu za 3. Sasvim je moguče da sad dobijemo još ovu divjinu iz Mornara jer znamo kakvi su obruči u Štuklju, pa recimo još Zadar i Cibonu kod kuče.. možda još Olimpiju kod kuče pa Primorska da se raspadne prije igramo kod njih, možda još nekog iznenadimo u gostima.. Ajde realno nekih 7-9 pobjeda na kraju sezone i bolji međusobni score od Zadra i možda još Mege/Cibone.. mislim da bi trebalo bit dosta za lagan obstanak :dirol:

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sat Dec 07, 2019. 11:15 pm

@Jagoda, dobiste vi po nosu. :D
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Pavlaka

Post by Pavlaka » Sun Dec 08, 2019. 2:25 am

Teška srca moram da konstatujem da je Budućnost trenutno najbolji tim lige i da je Cedevita Olimpiju odrala debelo, da je razlika čak i mala kako je meč izgledao.

Budućnost je uradila tačno ono što je trebalo i Partizan da preduzme u duelu sa Ljubljančanima - energija na 1000 obrtaja, koncentracija u svakom posedu i samo čvrsto.

Čestitam Cobbsu, znam koliko mu ovo znači i znam sa kakvom upalom vilica je odigrao ovakav meč. Šampion, šampionski.

Za Cedevita Olimpiju mi je žao, opet su samo delimično rešili roster, a novca je bilo skoro pa duplo u odnosu na prošlu godinu. Šteta baš, nadam se novom podizanju forme.

U Novom Mestu Mornar rutinirao Krku, a Pullen je još jednom pokazao da je najbolji igrač ABA kad mu se igra prava košarka. U laganom ritmu je stavio 21 poen, deluje da se nije ni oznojio.

Asterix

Post by Asterix » Sun Dec 08, 2019. 8:12 am

Pavlaka wrote:
Sun Dec 08, 2019. 2:25 am
Teška srca moram da konstatujem da je Budućnost trenutno najbolji tim lige i da je Cedevita Olimpiju odrala debelo, da je razlika čak i mala kako je meč izgledao.

Budućnost je uradila tačno ono što je trebalo i Partizan da preduzme u duelu sa Ljubljančanima - energija na 1000 obrtaja, koncentracija u svakom posedu i samo čvrsto.

Čestitam Cobbsu, znam koliko mu ovo znači i znam sa kakvom upalom vilica je odigrao ovakav meč. Šampion, šampionski.

Za Cedevita Olimpiju mi je žao, opet su samo delimično rešili roster, a novca je bilo skoro pa duplo u odnosu na prošlu godinu. Šteta baš, nadam se novom podizanju forme.

U Novom Mestu Mornar rutinirao Krku, a Pullen je još jednom pokazao da je najbolji igrač ABA kad mu se igra prava košarka. U laganom ritmu je stavio 21 poen, deluje da se nije ni oznojio.
Cedevita Olimpija ima problem kada igra na strani to se vidjelo u Zadru, Baru, Podgorici, oni u Ljubljani mogu apsolutno svakoga da pobijede, dok Buducnost ima najbolji domaci teren u ligi pogotovo za ove derbije, osjetice to Zvijezda vec 30. decembra... Ako ostanu na prvom mjestu, jako, jako tesko ce izgubiti u Podgorici u plejofu gotovo nemoguce...Stoji da su najbolji tim lige u ovom trenutku, oni jos dovode 2 pojacanja jednog na poziciji 4 i jednog na poziciji 5 ako tu ubodu mislim da ce biti zacementirani na prvom mjestu, trener Mijovic ih strasno vodi bas talentovan momak relativno mlad 35 godina... Mornar divljaci teski mislim da ce oni praviti dodatnu selekciju da ce pasti 2-3 otkaza i 2-3 dolaska ali eto imaju Zvijezdu u Bar u drugom dijelu sezone tu mogu da naprave problem Zvijezda od svih ekipa sto su projektovani za plejof ima najtezi raspored ubjedljivo Podgorica, Kopar(mada ce se oni raspasti na polusezonu) Laktasi( bice sa njima sad zajebano) Zadar , Bar.. moze tu lako da se desi jos jedan kiks pored Podgorice pogotovo sto niko od ovih ekipa ne igra evropu a Zvijezda se trosi i u EL racunam da ce Mornar do tada ispasti iz Ls

White Mamba

Post by White Mamba » Sun Dec 08, 2019. 8:06 pm

Radanov, Djordjevic, ode utakmica na 2 poseda, smeju se momci :lol:

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sun Dec 08, 2019. 8:10 pm

Kakva žalosna farsa...

Ne znam zašto se smeju, njihov je izbor da igraju utakmicu koju ne smeju da pobede
non mollare mai

White Mamba

Post by White Mamba » Sun Dec 08, 2019. 8:12 pm

Boli ih uvo, budes dobar, gazda te pohvali, mozda imas vise sansi da prismrdis prvom timu...
Nisu planirali ni da turcin dize onaj zadnji sut, al eto pogodi..
A tek odbrana u produzetku..
Strahota

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Dec 08, 2019. 8:13 pm

Ovo je bila dobra farsa...

Samo u OT desile su se sledeće stvari:

-Đoković prvo slobodno bacanje promaši, pa drugo kao gazi liniju.
-Sledeći napad Đoković pogađa trojku na isteku napada o tablu. Zna i on sam da je mogao najebati da je bio neki kraj utakmice. :D
-Potom Đoković uvaljuje loptu ispod koša i Đorđević sam sebi dribla o nogu. :D
-Pa Đorđević na pet razlike promašuje prvo slobodno bacanje, čisto da bi ostala razlika na dva poseda.
-Uz sve to, u OT svaki napad CZ bio je otvoren put ka košu ili čist šut za tri.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

White Mamba

Post by White Mamba » Sun Dec 08, 2019. 8:21 pm

Solidna farsica :lol:
Jos ovi mozgovi zvizde svom razvojnom timu :lol:

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sun Dec 08, 2019. 8:29 pm

White Mamba wrote:
Sun Dec 08, 2019. 8:12 pm
Nisu planirali ni da turcin dize onaj zadnji sut, al eto pogodi..
Ispravio se, nije ni pokušao da uputi zadnji šut za pobedu :D
non mollare mai

Nutz

Post by Nutz » Sun Dec 08, 2019. 8:38 pm

Nisam gledao. Jel to zaista tako izgledalo, ili je klasicna nasa grobarska paranoja u pitanju :D

Neko objektivan :D

White Mamba

Post by White Mamba » Sun Dec 08, 2019. 8:47 pm

Nista Tajler nije slagao :D
@Irr
Ono na kraju 4/4 ?
Kad je uzeo skok na 3 s do kraja ?

drmisa

Post by drmisa » Sun Dec 08, 2019. 9:11 pm

odbrana fmpa smesna , bukvalno se slazem sa tajlerom
mislim da je lorencno mogao 20 napada zaredom da probije i da dobije faul ili kos

Asterix

Post by Asterix » Sun Dec 08, 2019. 9:33 pm

Pa zar postoji iko da je pomislio da ce Fmp da pobijedi Zvijezdu

Dragan Mance

Post by Dragan Mance » Sun Dec 08, 2019. 10:03 pm

Nutz wrote:
Sun Dec 08, 2019. 8:38 pm
Nisam gledao. Jel to zaista tako izgledalo, ili je klasicna nasa grobarska paranoja u pitanju :D

Neko objektivan :D
Nema paranoje. Prebacio sam na +10 za FMP baš da vidim ovo što sam video. Naprasno Panteri zaboravili šta znači napad, pre toga sve vreme kontrolisali ofanzivan ritam. A tek koliko er-bolova i skandaloznih odluka to je za neverovati.

Klasična ciganska priča i štela.

Post Reply