Naravno i momentalno ukočio. Lopta je nepredvidiva, mogao bi je i slučajno ubaciti kroz obruč, a i sudije bi mogle svirati neki nehotični faul, pa bi onda valjalo nekako promašiti oba bacanja. Što je sigurno, sigurnoWhite Mamba wrote: ↑Sun Dec 08, 2019. 8:47 pm@Irr
Ono na kraju 4/4 ?
Kad je uzeo skok na 3 s do kraja ?
ABA liga
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: ABA liga
non mollare mai
Hahah kakva je ono smehoteka bila... Produzetak je izgledao kao obilazenje cunjeva
Ali najjaca slika, tajmaut Czv, a Filip sedi na kraju klupe i kulira
Ali najjaca slika, tajmaut Czv, a Filip sedi na kraju klupe i kulira
Šiško 19 asistencija večeras.
Da je pameti a ne sujete večeras bi bio na putu ka Beogradu.
Da je pameti a ne sujete večeras bi bio na putu ka Beogradu.
Budućnost odlicno gura. Iako ima da se igra, uz pobedu protiv CZ u Moraci, mislim da je dovoljno za pol poziciju. Ostalo sve trka. CO, Partizan i CZ podjednake sanse. Primorska cemo da vidimo koliko moze jos da izdrzi.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Buducnost nema sumnje da ce zavrsiti prvi u regularni dio.
Za drugu poziciju bice freneticne borbe izmedju Cz i Ced, dok za cetvrtu poziciju Primorska je u pol poziciju u odnosu na Partizan.
Za drugu poziciju bice freneticne borbe izmedju Cz i Ced, dok za cetvrtu poziciju Primorska je u pol poziciju u odnosu na Partizan.
- Tajler Darden
Pretera ga... Partizan će biti u prva dva.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Partizan je bez dileme u boljoj situaciji od Cedevite,a slican sa CZ,kako stvari sada stoje borice se za drugo mesto.Naravno takvo je trenutno stanje,a neki kiks Buducnosti bi promenio stanje.
Buducnost,Partizan,Zvezda,Olimpija tim redosledom ce se uci u plejof.. Primorska ce samo da pada.... Bud ce kiksat u Beograd i jako tesko u Ljubljani jos sada kada se dodatno pojacaju, Partizan od Zvezde i obzirom na raspored jako, jako tesko bilo dje... Zvijezda vec sad u Podgorici a imaju Laktase,Bar,Kopar bas zajebano cak im ni Zadar nece lako pasti... ocekujem uz Podgoricu jos jedan kiks Zvijezde... Olimpija oni tek na strani pucaju lagano ocekujem 4 poraza njihova u drugom dijelu sezone..
Ma gde pretera, daj bože da budemo i 6-ti
Ljubav prema klubu ne može da prestane, dok živim klicaću tebi, volim te PARTIZANE
nekako se nadam da cemo biti prvi...
a realnost je 2
a realnost je 2
Partizan nema tim, ja ne pamtim goru ekipu ikada da smo imali.
Tim bez pleja, dvojku i trojku.
Zvezda do kraja max da pretrpi 1 poraz.
Partizan ce izgubiti od obe ekipe Nebojse, + najmanje jedan poraz kuci od Bud, Ced, Primorsku ili Mornara.
Tim bez pleja, dvojku i trojku.
Zvezda do kraja max da pretrpi 1 poraz.
Partizan ce izgubiti od obe ekipe Nebojse, + najmanje jedan poraz kuci od Bud, Ced, Primorsku ili Mornara.
Hocemo li izboriti opstanak Remi ili i to visi?
„Partizan je dobar, toliko dobar da ne moramo mrzeti druge.“ – Duško Radović
Manje pesimizma vise optimizma - sutra dobijamo 4-7 razlike.
Neozbiljno je odgovarati na ovakva pitanja nemoj da se uvredis
Ovoj ekipi nedostaje jedan Pullen da izdivlja kada je najpotrebnije i Cobbs, mi umesto toga imamo tapkarose Gordica i 2 igraca koji bazen ne mogu da pogode Jaramaz i Walden.
Pa nigde ne cveta cvece. Inace odnos ulupanih para i igrackog kadra, definitivno najgore uradjen posao u KKPu ikada.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!