FK Partizan

Arhiva.

Moderator: Moderator

Locked
Tajler Darden

Re: FK Partizan

Post by Tajler Darden » Wed Aug 07, 2019. 7:29 pm

Nemanja trenira.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Tommen
Site Admin

Post by Tommen » Wed Aug 07, 2019. 8:30 pm

Medved wrote:
Wed Aug 07, 2019. 5:38 pm
Mozda sutra pocasni gost.

Trebao je brat opet utoku da ponese

Sezione

Post by Sezione » Wed Aug 07, 2019. 8:45 pm

Ako on nije, ima ko se sprema i to bez zajebancije :dirol:

Crna ovca

Post by Crna ovca » Wed Aug 07, 2019. 8:47 pm

Tajler Darden wrote:
Wed Aug 07, 2019. 7:29 pm

Nemanja trenira.
Jedno je lagano trckarati, drugo odigrati utakmicu na visokom nivou. Znam da i ti znas to, nije odgovor tebi, samo komentarisem. Moje misljenje je da svakako treba da odmori sutra, eventualno udje poslednjih 15,20 minuta pod nekim injekcijama jer ovakve povrede mogu lako da se pogoršaju. Mnogo je bitnije da bude 100% spreman za revans, sutra na energiju sa tribina i zelju moze i neko drugi da odigra.

Dragan Mance

Post by Dragan Mance » Wed Aug 07, 2019. 9:17 pm

Kontroverzni Ivan Savidis posetio Humsku gde će sutra prisustvovati okršaju sa Malatijom.
Što se sastava tiče jedina nepoznanica lebdi nad desnim bekom i pitanjem dal će ćelavi moći pod blokadama pružiti maksimum. Verujem da će stisnuti zube i junački odradi 90'.

Monogamija

Post by Monogamija » Wed Aug 07, 2019. 9:23 pm

Uh brate te blokade su zajebane. U takvim situacijama može da se desi da posle utakmice pauzira duplo više nego što je trebalo da nije igrao.
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...

"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Aug 07, 2019. 9:39 pm

Pogledao sam prvu utakmicu Malatije i Olimpije i utisak je da ovo možemo da prođemo.
Što se tiče njihovih igrača, ubedljivo najopasnija su krila Fofana i Bisuma. Obojica su izuzeztno brzi, traže dubinu, dobro igraju 1 na 1. Vrlo nezgodni igrači i na njih treba obratiti najveću pažnju.
Jahović je solidan špic, prilazi po loptu, nudi se, ulazi u šanse. Mada uz dobru markaciju i koncentraciju Ostojić i Pavlović bi trebalo da ga zaustave.
Giljerme je takođe dobar igrač, ima odličan pas, ima viziju, zna da koristi prostor. Mada mislim da su Zdjelar i Šćekić aspirin za njega.
Što se tiče napada, sve kreće od igrača koji je i kapiten a zove se Jildirim. Vrlo često se vraća kod štopera i traži loptu. Bilo bi lepo kad bi njega neutralisali jer bi onda štoperi morali da grade igru.
Malatija uglavnom napada preko bokova, vrlo retko se vezni igrači ubacuju između linija. Napadi se obično zasnivaju na potezima gore pomenutih Fofane i Bisume. Napadaju sa svih 10 igrača na svojoj polovini, štoperi stoje jako visoko i to može da bude šansa za kontra napade i za dug korak Sadika.
Na presingu lako ispadaju i lako im se ulazi u kanale između linija. Srednji blok je spor i nepokretljiv, takođe slabo brane prostor. Vrlo loše trče prilikom vraćanja nazad, a sve ovo ide nama u korist. Nedisciplinovani su u fazi odbrane.
Treba izbeći poprečne pasove jer su Bisuma i Fofana jako brzi i po meni predstavljaju najveću opasnost.
Turci nisu preterano kvalitetni, ali opet ne treba ih potceniti. Ja verujem da je stručni štab dobro spremio utakmicu i da je obratio pažnju na detalje, sa ovima nema zaletanja treba polako loviti šansu za gol. Ako odigramo na nivou prvog derbija prošle sezone ili na nivou finala Kupa, očekujem 2 do 3 razlike za nas.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

CikaZika

Post by CikaZika » Wed Aug 07, 2019. 9:57 pm

Te blokade su gadne...

Videcemo, ja mislim tesko Celavi.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Dragan Mance

Post by Dragan Mance » Wed Aug 07, 2019. 10:05 pm

Slažem se da su injekcije mač sa dve oštrice. Treba misliti dosta unapred i sprečiti eventualni neželjeni efekat a to je odsustvo ćelavog na duži vremenski period. Mislim da se Savo neće voditi željom Milete već će isključivo slušati i voditi mišljenjem lekarske službe. Ukoliko postoji i najmanji znak pitanja za težu povredu ne treba rizikovati i slučajno izgubiti stamenog prvotimca na duži vremenski period.

Živac

Post by Živac » Wed Aug 07, 2019. 11:40 pm

Danas sam prevodio konferenciju za novinare naše fudbalskog kluba Partizan imao sam priliku da provedem neko vreme na stadionu. Kada sam tek stigao na stadion upoznao sam Asana, naše najnovije pojačanje. Zbog njegovog slabog engleskog nismo uspeli da napravimo neku značajniju komunikaciju. Od jednog igrača sam kasnije čuo da su svi oduševljeni njegovom brzinom i spretnošću sa loptom. Mislim da je on pravo pojačanje za nas. Očekujem da sutra igram nekih dvadesetak minuta. Iskreno su me oduševili Savo Milošević i Bojan Ostojić, vrlo su komunikativni i lako je sarađivati sa njima. Uveče dok sam čekao da Turska ekipa stigne na trening konferenciju imao sam priliku da obiđem naše svlacionice i ostale prostorije kluba i to nikada neću zaboraviti. Što se tiče turskog tima mislim da imaju dobar sastav pun stranaca i možda su individualno jači od nas ali mečeve ne dobijaju individualci već timska igra. Mi smo u prednosti što se tiče fizičke spreme jer smo imali više utakmica od njih i više vremena za pripreme. Imamo i više iskustva u internacionalnim utakmicama od njih što je jako bitno. Očekuje nas vrlo zanimljiv meč jer oni igraju baš napadački fudbal i mislim da će tako igrati sutra.
Njihovo najnovija pojačavanje Tore se tek skoro priključio ekipi i mislim da neće igrati celu utakmicu što je dobra stvar.
Iskreno se nadam pobedi Partizana sutra.
I danas mi je baš bio naporan dan i umoran sam i ako je bilo nekih grešaka u pisanju ne zamerite mi.
Napred Partizan.
Sportski pozdrav.

Pezzi

Re: FK Partizan - najava utakmice

Post by Pezzi » Thu Aug 08, 2019. 10:24 am

Pozdrav dragi forumaši, evo nas opet zajedno, povod je isti kao i do sad, a to je nova utakmica beogradskih crno belih. Danas nas očekuje možda i najvažnija utakmica za prolazak u grupu Lige Evrope, kažem najvažnija jer smatram da je današnji protivnik veći izazov i od Moldea i od Arisa. Neću vas puno daviti o ekipi Malatije, jer sama činjenica da su u Turskom šampionatu izborili da igraju kvalifikacije za LE, ostavlja utisak da se radi o itekako ozbiljnom protivniku. Što se tiče nas, imao sam priliku da uživo pratim utakmicu protiv Mačve i mogao sam primetiti da na terenu delujemo itekako ozbiljno i lepo, veliki utisak sa te utakmice su na mene ostavili biseri iz naše škole Strahinja Pavlović i mali Stevanović. Iskoristio bih ovu najavu da iskažem inpresioniranost univerzalnošću Strahinje Pavlovića koji je došao više do protivničkog kaznenog (ne računajući prekide) od nekih veznih igrača, što je kod mene izazvalo zaista veliko oduševljenje. Elem, vratimo se na današnji meč, ono što očekujem je sastav sa Sadikom, Brežančićem i Tošićem kao starterima u odnosu na nedelju, takođe ne znam kakva je ozbiljnost povrede Miletića, ali mislim da će odigrati ovu utakmicu. Očekujem napadačku igru, kao što je Savo rekao, ekipa Malatije je agresivna i otvorena i mislim da moramo i mi tako da uzvratimo. Asano će imati priliku da debituje, ali ne treba danas očekivati mnogo od njega. Ne smemo da dozvolimo da u revanšu jurimo zaostakak, već je izuzetno važno večeras stvoriti prednost, po mogućstvu od dva gola (ili više), kako bismo sa manje tenzije ušli u revanš, ali nikako sa manje brige o prolasku dalje. Takođe očekujem Stevanovića kao startera na levom krilu, jer je definitivno idejniji i snalažljiviji igrač od Ivanovića i može igrati dok Savo ne odluči da Japancu da debi priliku. Neka danas ekipa Partizana pruži trenutni maksimum, napadne od prvog minuta i bićemo zadovoljni.
Uživajmo u fudbalu!

Џејси

Post by Џејси » Thu Aug 08, 2019. 10:51 am

Dobra najava, idemo po pobedu veceras! :drink:

CikaZika

Post by CikaZika » Thu Aug 08, 2019. 11:21 am

Ajmo, Grobariii, bice ludnica, 20k+ :drink:
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Pixel

Post by Pixel » Thu Aug 08, 2019. 12:07 pm

Čekajte ljudi, pa ko je nama desni bek osim Ćelavog?

Jbt otkad pratim Partizan nismo imali dobre bekove. Uhvatio sam sebe da se više radujem kada dođe levi/desni bek nego napadač.
I turn horrifying behavior into salaries

Dovla_

Post by Dovla_ » Thu Aug 08, 2019. 12:39 pm

Brat Pešuka večeras dominira 😁

Locked