KK Partizan - nekadašnji igrači, treneri...
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan - nekadašnji igrači, treneri...
Valjda je i prvi u istoriji NBA koji je na prvih 15 utakmica dao 50 trojki sa klupe.Msm ne volim nesto te podatke,ali svakako za postovanje.
- Tajler Darden
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Željko Obradović za Sportandov podkast.
Gospodinu je NBA mafija, samo da cujemo sta je evropska kosarka. Mada NBA i evropska kosarka ne mogu u istu recenicu, jer ovo drugo nije sport. Bio je, ali je unisten, pre svega od strane njegovog prijatelja Djordija Bartomeua. Samo sto smeker to nece reci. Najjacu ligu koju ne igraju sampioni, igraju timovi iz druge lige svoje zemlje, koja menja pravila kako joj dodje. Kojoj na finale takmicenja ne moze da dodje pola hale.
Pa kad te ne zanima NBA, onda reci nesto o evropskoj kosarci. Reci koliki su svima dugovi. Kako se finansiraju klubovi i sto su u minusu. Pored ovakvog stanja u kosarci gde on radi, nasao da prica o NBA...
Pa kad te ne zanima NBA, onda reci nesto o evropskoj kosarci. Reci koliki su svima dugovi. Kako se finansiraju klubovi i sto su u minusu. Pored ovakvog stanja u kosarci gde on radi, nasao da prica o NBA...
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Irriducibili
Sve, sve, ali na koje je to finale došlo pola hale? Osim ako ne misliš na isilovani cirkus u Londonu
non mollare mai
Pa da, mislim jos ide prica neki tim iz Londona. Mada da nema Fenera na F4, pitanje je koliko bi bilo ljudi, oni najvise dolaze.
Berin, Beograd i Istanbul, njih najvise. Ali, ako pogledamo polufinala, ne bude puno. To je jedan od poraza kosarke da se ne trazi karta vise za titulu prvaka Evrope.
EDIT: Sad gledam F4 Beograda za trece mesto 14.5K. Uff, to mi bas nesto mnogo ljud npr.
Berin, Beograd i Istanbul, njih najvise. Ali, ako pogledamo polufinala, ne bude puno. To je jedan od poraza kosarke da se ne trazi karta vise za titulu prvaka Evrope.
EDIT: Sad gledam F4 Beograda za trece mesto 14.5K. Uff, to mi bas nesto mnogo ljud npr.
- Irriducibili
Karata za F4 nema mesecima unapred, druga je stvar da li ljudi i dodju na sve mečeve. I na NBA mečeve često ne dodju ljudi koji su kupili najskuplje karte
non mollare mai
Da, ali deluje dosta praznije nego neki mec PO NBA.
- Irriducibili
Problem je što jedan deo navijača hoce da gleda samo svoj tim i ne zanima ih druga utakmica
non mollare mai
Koliko se sećam, prošle godine za F4 u Beogradu su brzo rasprodate sve karte. Nakon toga kreće preprodaja karata po visokim cenama. Mislim da dobar broj karata ostane "zarobljen" kod navijača koji su unapred kupili karte a njihov klub nije obezbedio F4. Kako vreme prolazi cene karata padaju, jer onaj deo navijača koji prodaje svoje karte hoće samo da ih se oslobodi i izvuče deo novca.
Svi smo mi radosni, samo je Jan Veseli.
- Irriducibili
Zaboravilo se da je baš oko karata bio problem izmedju kluba i navijača, koji na kraju 2010. nisu ni otišli u Pariz. I pored toga što su bar 5000 karata unapred kupili navijači Makabija, Bercy je bio pun kao šipak. A od učesnika je samo Grka bilo u ozbiljnom broju
non mollare mai
Boris Dalo u Sig Strazburu do kraja sezone.
- Tajler Darden
Probrano društvo.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
Pržio je Berta i nocas mrežice, uz novi rekord karijera, 32 poena uz šut za tri 8/12 i 9 skokova. Fenomenalno je kako šutira, diže se za sekund i ne obazire na daljinu. Eksplodirao je 
non mollare mai
Brat veliki.
Nema vise snimka na yt, one trojke Berte za 2:0 u KLSu.
Procvetao!
Nema vise snimka na yt, one trojke Berte za 2:0 u KLSu.
Procvetao!