KK Partizan 2019/20

Arhiva.

Moderator: Moderator

jupol

Re: KK Partizan 2019/20

Post by jupol » Sat Dec 07, 2019. 11:22 pm

Volden sinoc na zagrevanju sutira za tri iskosa jedno 7/7... U prvom poluvremenu, iz potpuno iste pozicije, sam, masi... da popizdis... Tomas ni na zagrevanju ne moze da pogodi za 3, tako da ne znam zasto je njemu uopste dozvoljeno da uzima trojke... Definitivno centar mora sto pre... Jankovic je na momente poceo da pokazuje nesto, ali u poslednje vreme bas lose...

Asterix

Post by Asterix » Sun Dec 08, 2019. 8:17 am

jupol wrote:
Sat Dec 07, 2019. 11:22 pm
Volden sinoc na zagrevanju sutira za tri iskosa jedno 7/7... U prvom poluvremenu, iz potpuno iste pozicije, sam, masi... da popizdis... Tomas ni na zagrevanju ne moze da pogodi za 3, tako da ne znam zasto je njemu uopste dozvoljeno da uzima trojke... Definitivno centar mora sto pre... Jankovic je na momente poceo da pokazuje nesto, ali u poslednje vreme bas lose...
Gledao sam ja onoga Djurkovica ili kako li se zvao centar nas u vrijeme Vujosevica ne znam koja godina 06/07 mozda i ranije ili koja godina kasnije veze 7-8 trojki na zagrijavanju .... nema ti to nikakve veze.. Volden je bas upitan covjek ima ukupno 5 asistencija u citavoj sezoni a prvi je plej ostalo necu komentarisati.

Kobra

Post by Kobra » Sun Dec 08, 2019. 1:04 pm

Mene je do sada Volden prevario, ocekivao sam puno vise u napadu, on ima vrlo kratak napadacki repertoar, dok odbrana mu se ne moze oduzeti.

Ocekivao sam drugacijeg pleja, plej koji ide do samog kraja, da izvuce polaganje, 2+1, pogodi nesto sa poludistance itd.

Ima rezervi u njega, mora da krene kad tad da pokazuje te partije iz Izraela, jer ovo ovde sto igra nije ni blizu toga.

Novica, Mozli :blue:

Deroko

Post by Deroko » Sun Dec 08, 2019. 2:01 pm

Ne da Trinkijeri Voldenu da divlja. Čuva ga za kraj sezone.

Tommen
Site Admin

Post by Tommen » Sun Dec 08, 2019. 2:02 pm

Deroko wrote:
Sun Dec 08, 2019. 2:01 pm
Ne da Trinkijeri Voldenu da divlja. Čuva ga za kraj sezone.
Mora da je to :lol:

Dovla_

Post by Dovla_ » Sun Dec 08, 2019. 2:25 pm

Volden jako podseća na Torija Tomasa koji je došao sa ekstra brojkama koliko se sećam.

Doduše Volden je dosta kvalitetniji,ali često se potencira to MVP izraelske lige,pa Kameni je bio MVP ABA lige pa kako izgleda.

Kori je u derbiju bio dobar i znači ekipi ali ako mislite da će on da povuče kad je frka ili da uzme loptu u ruke i ubaci 20 kad hoće neće se desiti jer nema taj kvalitet.
Jako je neprijatna ona mehanika šuta

Deroko

Post by Deroko » Sun Dec 08, 2019. 2:30 pm

Šalim se ja naravno, doduše deluje mi ofanzivno kao da je u grču, šut mu ne ide ali procenti će sigurno barem malo biti bolji u drugom delu sezone. Mene čudi da ne ulazi u prodor čak i kad je jasno da je brži od čuvara.

Asterix

Post by Asterix » Sun Dec 08, 2019. 11:56 pm

Deroko wrote:
Sun Dec 08, 2019. 2:30 pm
Šalim se ja naravno, doduše deluje mi ofanzivno kao da je u grču, šut mu ne ide ali procenti će sigurno barem malo biti bolji u drugom delu sezone. Mene čudi da ne ulazi u prodor čak i kad je jasno da je brži od čuvara.
On svaki prodor zavrsava desnom rukom i u momentima kada mu se lopta nalazi u lijevoj ruci prebaci je na desnu, a to je lako procitati..... Kakvi njegovi procenti za 3 svega ti prije 2 godine u Belgiji ili dje je igrao nije mogao bazen daa pogodi

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Mon Dec 09, 2019. 12:15 am

Ja se recimo nikada ne plašim da će Volden napraviti glupost kada mu je lopta u rukama... Najsigurnija mi je kod njega, pa onda kod Pejdža... Imamo gomilu igrača koji kada uzmu loptu, kao da su dohvatili vruć krompir, gotovo kompletna spoljna linija + ovi unutrašnji.

Smatram da čovek iz nekog razloga igra pod ogromnim pritiskom, koji je sam sebi napravio. Ubeđen sam da će on biti u plejofu među najboljim u našim redovima.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Irriducibili

Post by Irriducibili » Mon Dec 09, 2019. 12:24 am

On je i sada medju najboljim u našim redovima, ali pre svega zbog defanzivne energije. U napadu ne doprinosi mnogo, nije bek šuter, a nema nijedno obeležje plejmejkera. Potpuno je iracionalno imati i njega i Gordica u timu
non mollare mai

Asterix

Post by Asterix » Mon Dec 09, 2019. 12:55 am

Tajler Darden wrote:
Mon Dec 09, 2019. 12:15 am
Ja se recimo nikada ne plašim da će Volden napraviti glupost kada mu je lopta u rukama... Najsigurnija mi je kod njega, pa onda kod Pejdža... Imamo gomilu igrača koji kada uzmu loptu, kao da su dohvatili vruć krompir, gotovo kompletna spoljna linija + ovi unutrašnji.

Smatram da čovek iz nekog razloga igra pod ogromnim pritiskom, koji je sam sebi napravio. Ubeđen sam da će on biti u plejofu među najboljim u našim redovima.
Evo da budem malo kriticki nastrojen, pored ovih limita sto sam naveo da zavrsava iskljucivo desnom, covjek ima ukupno 6 asistencija u citavoj sezoni u aba ligi a 14 izgubljenih lopt mislim da ne postoji nijedan plejmejker u aba ligi da ima skoro 2,5 puta vise izgubljenih lopti nego asistencijaa,a da napomenem samo da je prvi plejmejker ekipe.. Ja mislim da je on mvp Izraelske koliko i Jankovic aba lige, Partizan je jednostavno najveci klub u koji je dosao igra Evrokup koje je drugo evropsko takmicenje za njega mozda i prevelik zalagaj u ovom trenutku, a prosle godine je igrao fibin evrokup a on je realno cetvrto takmicenje po snazi u evropi... Opet i Aba liga je vidno jaca od Izraelske bar ove sezone sem Makabija donekle i Hapoela ostale ekipe su daleko ispod... da je igrao za Makabi ne bi gledao tu titulu poklopile su mu se kockice divlja ekipa neogranicena sloboda i nabijanje statistike...Volden nije igrac koji ima sigurne poene u rukama i nece biti, nas Partizan jednostavno nema lidera... u Zvijezdu je to postao Braun, u Buducnost Ivanovic, Olimpiju muci isti problem..Najgore je kada se kaze uvijek neko iskoci, hijerarhija jednostavno mora da postoji kod nas nekako djeluje da je Gordic najblizi tome, ali opet on je ni voda ni vino umije da povuce pa na isti mec da zasere vec vidjeno mnogo puta kroz karijeru, e to sto nemamo lidera to ce se najbolje osjetiti u plejofu kada se bude igralo za trofeje... p.s. nadam se da cemo barem centra ubosti..

drmisa

Post by drmisa » Mon Dec 09, 2019. 4:21 pm

I ja sam ocekivao mng veci doprinos u napadu , 6 asistencija za prvog pleja ekipe koja juri evroligu je ispod svakog nivoa
Slozio bih se sa irrom , nema poente i on i gorda
Nekad je previse pasivan , kao i pejdz , pa se ljudi cude kad jare ili gorda uzmu loptu
Voleo bih da vidim da bude dosta aktviniji u napadu ,i siguran sam da bi bio dosta korisniji
Odbrana je sad na zadovoljavajucem nivou

Nemanjic

Post by Nemanjic » Tue Dec 10, 2019. 8:04 pm

Ovom pobedom Ritasa obezbedismo najmanje drugo mesto u grupi.

Kobra

Post by Kobra » Tue Dec 10, 2019. 9:58 pm

Po meni Venecija je u top 3 favorita za osvajanje Evrokupa, jako zilava ekipa koja moze da se prilagodi na svaku ekipu i da isprati svaki ritam.

Imaju top centra Watta koji je jako potcenjen u Evropi, Bramosa koji je top igrac i sampionski igrac, Deja koji je pismen igrac i se jako tesko brani, Sapela odlicnog sutera i kad se u drugi deo pridoda mini-mamba bice to strasno dobro selektirana ekipa.

Sami smo sebi zakomplikovali u Evrokupu, a trebalo je samo da se kuci dobije Venecija, nista vise, ovako ima da se sprda sa nama Djordjevic ili Promiteas, a da nam upadne neka zajebana ekipa iz 3 i 4 grupe.

CikaZika

Post by CikaZika » Wed Dec 11, 2019. 7:46 pm

Poraz od Lokomotive.

Utisci?
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Locked