FK Crvena zvezda
Moderator: Moderator
Re: FK Crvena zvezda
Prvo poluvreme danci nisu mogli ništa čim im je prepustio loptu kulminiralo je ovim karambolom u 16 i penalom.
Inače očekivao sam dosta bolji Kopenhagen ima i do vas koji ste ih zatvorili,ali i Salcurg je prošle godine u prvoj bio slabiji a u drugoj se rastrčao na sve strane,tako da očekujem dance koji diktiraju u revanšu a CZ čeka...videćemo
Senegalac njihov odličan
Fišer slab
Inače očekivao sam dosta bolji Kopenhagen ima i do vas koji ste ih zatvorili,ali i Salcurg je prošle godine u prvoj bio slabiji a u drugoj se rastrčao na sve strane,tako da očekujem dance koji diktiraju u revanšu a CZ čeka...videćemo
Senegalac njihov odličan
Fišer slab
-
Gaviria013
Posle dosta pljuvanja morali bismo večeras da pohvalimo Gobeljica. Ivanić, Boaći, Ben malo na pauzu. Kanjas loše. Marin klasa, Vukanoviću se nadam u startnoj postavi i sledeći meč. Svi ostali dobri.
Ne znam da li sam jedini koji ima misljenje da je Borjan previse tanak za penale. Ne secam se da je neki odbranio. Ne pricam zbog penala veceres jer je penal vrhunski izveden, nego eto, samo razmisljam.
Ne znam da li sam jedini koji ima misljenje da je Borjan previse tanak za penale. Ne secam se da je neki odbranio. Ne pricam zbog penala veceres jer je penal vrhunski izveden, nego eto, samo razmisljam.
Moje neko misljenje je da ste vi mnogo izgubili povredom Jovicica. Po meni su on, Ben i Marin igraci koji su vama donosili ozbiljnu prevagu. Jovancic je solidan igrac, ali ni blizu kao Jovicic.
Slazem se sa @Gaviria013 da je Gobeljic juce zasluzio pohvale, isto kao i Rodic koji je bio odlican prvo poluvreme.
Zasto ga je Milojevic menjao ne znam, ali znam da je Canjes bio zreo za klupu poslednjih 20tak minuta.
Posle Marina, Milunovic je nas najbolji igrac ove sezone, i za razliku od mnogih, meni bas uliva poverenje, pogotovo sa Degenekom u paru.
Zasto ga je Milojevic menjao ne znam, ali znam da je Canjes bio zreo za klupu poslednjih 20tak minuta.
Posle Marina, Milunovic je nas najbolji igrac ove sezone, i za razliku od mnogih, meni bas uliva poverenje, pogotovo sa Degenekom u paru.
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!
- Monogamija
Uhhh sad je kao malo smirenija glava. Ne znam, ostaje gorak ukus jer 2. poluvreme nije trabalo da povučemo ručnu već da ih slomijemo i uteramo još 1 za znatno mirniju glavu u Danskoj. Odbrana sinoć zaista na visini zadatka sva četvorica (petorica kada je ušao Žander umesto Rodića), posebno jer smo konstatovali da je Ndaj opasan i jak, koliko se sećam svega nekoliko situacija su imali, ali smo sve dobro čistili. Gobelja zaslužuje pohvale, posebno jer nije baš psihički lako posle onog starta gde je polomio nogu čoveku odigrati dobru utakmicu, otvarao je po strani, imao je dobrih situacija, u odbrani zatvarao sve. Rodić, isto dobar, ali mi je neshvatljivo da je on hronično nespreman za jak tempo, svaki put ga zaboli nešto. Žander, mislim da on nije ni za Linglong, a kamo li za nešto ozbiljnije. Ok je bio u odbrani, ali mene podseća na onog Džefersona da Silvu (era Dan Tane) koji dribla samog sebe i na kraju ode u aut. Veznjaci solidni, ali i dalje mi imamo problem sa pasom na 3-4 metra, posebno se sinoć u tom segmentu isticao Kanjas, korektan, međutim u nekolik situacija je loptu gotovo predao njima u noge i napravio problem odbrani. Jovanča, jbg onaj njihov iskoristio trenutak i bacio se, da se ne lažemo bilo je kontakta, sudije će to možda svirati, možda ne (nama je zapao onaj krelac koji je to svirao), konačno malo da zaliči na neke svoje igre od prethodne sezone. Nažalost, osetio se nedostatak Jovičića kroz čvrstinu i brzinu koju ima prilikom transformacije ekipe iz odbrane u napad, kako god, zna čovek lepo da povuče. Marin je doktor ove igre i tu se priča završava, međutim, morao je sinoć u nekim situacijama da brže gura loptu na stranu ili da menja istu. Ivanić je sve bolji, ali i dalje nekonkretan. Videlo se kod 2 kontre kada je neodlučan i kada odlaže loptu nazad. Pavkov, nemoj neko da je rekao prodaja! Ovom čoveku treba dati da sam napiše uslove u svom ugovoru, za ovakvu ekipu Zvezde je čovek koji može da donese prevagu u napadačkim situacijama. E sad klupa, vojmja oca. Boaći, ne znam šta da kažem, prijem, pas, šut, saplitanje o loptu, ama baš nijedan segment elementarnih fudbalskih stvari sinoć (ćitaj već duže vreme) nije bio na nivou profesionalnog fudbalera. Ben je enigma već 8 - 9 meseci, kontraritam, ništa, kao što sam i napisao u nekim ranijim postovima, svejedno je da li je tu ili nije, ama baš nikakvu prevagu ne donosi već duže vreme. Žander, ako smo mi njega doveli kao zamenu za Rodića, nagledaćemo se svega. Kao što rekoh Džeferson da Silva Zvezdana Terzića.
E sad, Vladan zaslužuje poseban pasus. Koliko smo sve dobro radili u 1. poluvremenu tako smo sve bacili niz vodu u 2. Dali smo gol u najboljem mogućem trenutku, umesto da naprži ekipu da nabiju bar još 1 mi se odlučujemo da branimo 1-0 i čekamo priliku iz kontre koju igramo da te bog sačuva. Nije ovde stvar da je to samo sinoć situacija, on to radi tako tvrdoglavo u ovakvim egal utakmica da počinje da živcira. Koliko god da je fenomenalan trener, ovo razmišljanje će ga ostaviti na suvom proseku i uspesi sa Zvezdom će mu biti najveći uspesi u trenerskoj karijeri.
U petak Lučani na Rajku, verujem da ćemo videti izmešanu ekipu i nova 3 boda, pa da se pripremamo za Dansku.
E sad, Vladan zaslužuje poseban pasus. Koliko smo sve dobro radili u 1. poluvremenu tako smo sve bacili niz vodu u 2. Dali smo gol u najboljem mogućem trenutku, umesto da naprži ekipu da nabiju bar još 1 mi se odlučujemo da branimo 1-0 i čekamo priliku iz kontre koju igramo da te bog sačuva. Nije ovde stvar da je to samo sinoć situacija, on to radi tako tvrdoglavo u ovakvim egal utakmica da počinje da živcira. Koliko god da je fenomenalan trener, ovo razmišljanje će ga ostaviti na suvom proseku i uspesi sa Zvezdom će mu biti najveći uspesi u trenerskoj karijeri.
U petak Lučani na Rajku, verujem da ćemo videti izmešanu ekipu i nova 3 boda, pa da se pripremamo za Dansku.
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
- Old school
Odlično prvo poluvreme prvenstveno uz suv kvalitet Marka Marina koji je definitivno trenutno ponajbolji igrač na našim prostorima.
Kopenhagen iznenađujuće bojažljiv (oprezan), dosta puta probijen po levoj strani. Gol Pavkova na vreme, uz mnogo talije. Pavkov je trenutno za Boaćea druga dimenzija.
Drugo poluvreme bunker, neko kaže da je trebalo da se nastavi u istom ritmu i da još jedan gol za miran revanš. Jeste kada bi Kopenhagen to dozvolio. Ubacili su par ofanzivnijih igrača i preuzeli totalnu inicijativu. Gol je visio od 55min. Penal? I da i ne, sudijska procena koja se obično kada su naše ekipe u Evropi završi sa DA. Podsetiću vas samo da su navijači Sparte prošle godine masovnim izlaskom na teren prekinuli utakmicu pre toga gađajući igrač Spartaka S. plastičnim flašama punim vode. I nikom ništa. Naše ekipe kažnjavaju drastično zbog sedenja na prolazima, "rasističkih" parola itd.
Sve u svemu ovaj novi Španac je po meni za sada totalni promašaja. Tamnoputa pojačanja su vam uglavnom van forme. Malo je 1:0 za ovoliko pljuvanje po medijima po sudiji, još manje jedan Marko Marin za prolazak u sledeće kolo.
Kopenhagen iznenađujuće bojažljiv (oprezan), dosta puta probijen po levoj strani. Gol Pavkova na vreme, uz mnogo talije. Pavkov je trenutno za Boaćea druga dimenzija.
Drugo poluvreme bunker, neko kaže da je trebalo da se nastavi u istom ritmu i da još jedan gol za miran revanš. Jeste kada bi Kopenhagen to dozvolio. Ubacili su par ofanzivnijih igrača i preuzeli totalnu inicijativu. Gol je visio od 55min. Penal? I da i ne, sudijska procena koja se obično kada su naše ekipe u Evropi završi sa DA. Podsetiću vas samo da su navijači Sparte prošle godine masovnim izlaskom na teren prekinuli utakmicu pre toga gađajući igrač Spartaka S. plastičnim flašama punim vode. I nikom ništa. Naše ekipe kažnjavaju drastično zbog sedenja na prolazima, "rasističkih" parola itd.
Sve u svemu ovaj novi Španac je po meni za sada totalni promašaja. Tamnoputa pojačanja su vam uglavnom van forme. Malo je 1:0 za ovoliko pljuvanje po medijima po sudiji, još manje jedan Marko Marin za prolazak u sledeće kolo.
- Monogamija
Pa sam kažeš bunker, nije trebalo da se bunkerišemo, svaki put kad smo nešto čuvali, pogubili smo se. Nije mi jasno kako je Vladan zamislio da čuvamo 1-0
- Monogamija
Zapažanja dvojice velikih komentatora.
Kome je gol visio u vazduhu?Old school wrote: ↑Wed Aug 07, 2019. 12:40 pmOdlično prvo poluvreme prvenstveno uz suv kvalitet Marka Marina koji je definitivno trenutno ponajbolji igrač na našim prostorima.
Drugo poluvreme bunker, neko kaže da je trebalo da se nastavi u istom ritmu i da još jedan gol za miran revanš. Jeste kada bi Kopenhagen to dozvolio. Ubacili su par ofanzivnijih igrača i preuzeli totalnu inicijativu. Gol je visio od 55min.
Nisu imali šut na gol celu utakmicu?
Mi smo gol dali u idealnom momentu, imali poluvreme da se reorganizujemo, i da krenemo bar do 60tog u istom ritmu.
Sto se Kanjasa tiče da slažem se, tanak kada se sve sabere i oduzme, ali u prvom delu tako smekerski promeni stranu napada, u trepavice pogodi saigrača..... ljudi su oko mene kao i ja ostajali u šoku jer takve stvari dugo nismo imali prilike da vidimo
Poslednjih 20tak min amaterizam.
- Tajler Darden
Uspeli ste da prodate dva mlada igrača i to momke koji su mogli da imaju sasvim dobar doprinos u ovim mečevima. Umesto njih stigli su stranci, od kojih jedan nije video teren.
Da nije probao dogovor Pavkova i Kineza, juče bi onakav Boaći startovao utakmicu...
Nivo protivnika je takav se ovo lako sakrije, pa ste čak i u toj situaciji egal, ali za mene mnogo loše odrađen prelazni rok.
Da nije probao dogovor Pavkova i Kineza, juče bi onakav Boaći startovao utakmicu...
Nivo protivnika je takav se ovo lako sakrije, pa ste čak i u toj situaciji egal, ali za mene mnogo loše odrađen prelazni rok.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
-
Gaviria013
Rodić igra u Kopenhagenu. Mocart prenosi da je u pitanju blago istegnuće leđnog mišića
Mislim da mi zavrsavamo put ka ls ovde. Ovi su ispred nas i to treba reci. Papreni spanac od 5 miliona im ulazi u igru u 60 min. Fizicka sprema nam je losa i to se videlo sinoc. Nasa pojacanja losa.
- Monogamija
Sve je moguće u Danskoj. Nisu oni toliko ubedljivi na svom terenu. Po mom mišljenju i dalje je 50-50. Mi moramo da napadnemo, nas 0-0 tera u PO LE, ja tu vidim našu šansu, jer prostora za neko povlačenje nema, od starta silovito pa šta bude.
Bas tako.
Nas 1:1 tera da igramo kao u prvom poluvremenu na Marakani.
Ali kad saberes i oduzmes, više smo sinoć pokazali nego npr I utakmicu protiv Salzburga prošle sezone.
Nas 1:1 tera da igramo kao u prvom poluvremenu na Marakani.
Ali kad saberes i oduzmes, više smo sinoć pokazali nego npr I utakmicu protiv Salzburga prošle sezone.
Pa sinoć ste imali Marina koji nije bio tu za lanjski plejof bez njega bi pokazali manje..