Ostajem pri svom ranijem stavu.Zabar je prevara.
KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Namestali se, ali eto ne znam to da dobijemo.
Mnogo stvari losih. Mnogo.
Mnogo stvari losih. Mnogo.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Irriducibili
Ali lepo upakovana prevara, bice potrebno vreme da se to shvati
non mollare mai
Conte Mario Marko Del Tintoretto Cavaliere Di Santo Benedeto Della Alto Adige...
-
Dragan Mance
Gordić sedam izgubljenih lopti.
Što je previše, previše je.
Što je previše, previše je.
- Batica ubica
Mnogo izgubljenih lopti, previše.
Gordić prvo dobar, drugo kao da je bunike jeo.
Kontam da je ovu ulogu Redinga trebao da ima Pejners. Birčević na moje veliko iznenađenje jako dobar, zbog ovakvih partija je i doveden. S obzirom da smo igrali bez Novice i Jaramaza nije bilo toliko loše, ali ne sme ovoliko gluposti da se dešava.
Dobre stvari su konstantnija bacanja i bolji šut za 3. Nadajmo se da tek kreće ono najbolje.
Gordić prvo dobar, drugo kao da je bunike jeo.
Kontam da je ovu ulogu Redinga trebao da ima Pejners. Birčević na moje veliko iznenađenje jako dobar, zbog ovakvih partija je i doveden. S obzirom da smo igrali bez Novice i Jaramaza nije bilo toliko loše, ali ne sme ovoliko gluposti da se dešava.
Dobre stvari su konstantnija bacanja i bolji šut za 3. Nadajmo se da tek kreće ono najbolje.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Irriducibili
Gordic, Zagorac, Reding i nedostatak centra problem danasnje utakmice.
Volden drugo oziveo. Pejners izgleda definitvno otpisan.
Lokomotiva ima igrace za top8 EL a igraju ko najveci amateri.
Volden drugo oziveo. Pejners izgleda definitvno otpisan.
Lokomotiva ima igrace za top8 EL a igraju ko najveci amateri.
-
Dragan Mance
Inače niko u svetu košarke ne šutira 0/5 pa da se polemiše naširoko. Košarka je samo šut i broj datih poena, ko kanda...
- Irriducibili
Problem je u tome što u decembru mesecu dovodiš igrača koji ne može da ti donese nužno potrebnu razliku, a ne u njemu što je takavDragan Mance wrote: ↑Wed Dec 11, 2019. 8:01 pmInače niko u svetu košarke ne šutira 0/5 pa da se polemiše naširoko. Košarka je samo šut i broj datih poena, ko kanda...![]()
non mollare mai
Upravo to.Irriducibili wrote: ↑Wed Dec 11, 2019. 8:17 pmProblem je u tome što u decembru mesecu dovodiš igrača koji ne može da ti donese nužno potrebnu razliku, a ne u njemu što je takavDragan Mance wrote: ↑Wed Dec 11, 2019. 8:01 pmInače niko u svetu košarke ne šutira 0/5 pa da se polemiše naširoko. Košarka je samo šut i broj datih poena, ko kanda...![]()
Iz Aviona se vidi da nama fali dobar suter, mi dovedemo prosecnog sutera sa kojim nismo dobili veliki upgrade.
Dobar ovaj ex Redzi Reding.
Moram Jankovica da pohvalim jednom, danas je pravi trenutak za to i Birci svaka cast, nije bio u stetocina modu, na kraju i izmisljen njegov faul nad Obrajanta.
Tendenciozno sudjenje sve vreme, ali ovaj tim nema igraca koji moze da prelomi ovakav mec, igras egal 38 minuta, a znas da ce na kraju tvoj tim svakako pronaci nacin da izgubi utakmicu.
Luzeri jedni, Trinkijeri adio adio.
Moram Jankovica da pohvalim jednom, danas je pravi trenutak za to i Birci svaka cast, nije bio u stetocina modu, na kraju i izmisljen njegov faul nad Obrajanta.
Tendenciozno sudjenje sve vreme, ali ovaj tim nema igraca koji moze da prelomi ovakav mec, igras egal 38 minuta, a znas da ce na kraju tvoj tim svakako pronaci nacin da izgubi utakmicu.
Luzeri jedni, Trinkijeri adio adio.
Ja ne vidim kog trenera možemo da dovedemo, a da je bolji od Trinkijerija. Džikić opet? Pa cigani ne mogu da nađu trenera od Radonje, a i s njim ih je usralo.