Linglong Tire Super liga
Moderator: Moderator
Re: Linglong Tire Super liga
Najblaže rečeno, jako čudna, utakmica u Ivanjici.
- Monogamija
Šta god da čovek kaže, malo je. Svinjarija od lige, svinjarija od saveza.
Ovo boldovano je suština cele priče.
Piše Žurnal.Минулог викенда почео је други круг првенства Србије. Одигравањем утакмица 16. кола ушло се у нерегуларан наставак сезоне, јер нису одигране све утакмице прве фазе шампионата.
Због по два одложена сусрета ушло се у проблем и дефинитивно нарушавање регуларности, због чега се вероватно нико неће забринути.
Ovo boldovano je suština cele priče.
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
Nema mnogo veze sa temom ali moram vas uputiti na odlican tekst pod nazivom Amblemom do identiteta (Ex-Yu klubovi, 30 godina kasnije). Mislim da vredi procitati jer na istoriju svi treba da budemo ponosni.
- Monogamija
Nije za ovu konkretnu temu, ali tiče se našeg fudbala.
Raspisana je nabavka za igradnju stadiona u Kosovskoj Mitrovici sa 3 pokrivene tribine, kao investitor projekta navodi se Opština Kosovska Mitrovica.
Po mom mišljenju, posebno jer solidno poznajem situaciju na Kosovu, novac je preko potreban na drugim mestima, a ne za izgradnju stadiona.
Raspisana je nabavka za igradnju stadiona u Kosovskoj Mitrovici sa 3 pokrivene tribine, kao investitor projekta navodi se Opština Kosovska Mitrovica.
Po mom mišljenju, posebno jer solidno poznajem situaciju na Kosovu, novac je preko potreban na drugim mestima, a ne za izgradnju stadiona.
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...
Sa obzirom da i ja znam situaciju na Kosovu,apsolutno sam saglasan sa tobom.
Nije samo tamo, u celoj državi je tako. Posebno je smesna prica oko nacionalnog stadiona za reprezentaciju koji vise ni sira rodbina ne prati na stadionu.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Cela ta prica oko pravljenja novih stadiona sirom zemlje i obnavljanja postojecih,ima za svrhu da se pokrade sto vise para,ali to vec prelazi u politiku.
- Tajler Darden
Javor-Radnički 0:7.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Radnicki demolirao Javor u sred Ivanjice sa 0:7.
Vosa i Indjija pobedile posle preokreta protiv Rada i Napretka. Moze se reci da je ovo u Krusevcu iznenadjenje.
Zanimljiv mec i u Surdulici. Radnik poveo, pa Cuka preokenula na 1:3 i na kraju 3:3 zavrsise.
Vosa i Indjija pobedile posle preokreta protiv Rada i Napretka. Moze se reci da je ovo u Krusevcu iznenadjenje.
Zanimljiv mec i u Surdulici. Radnik poveo, pa Cuka preokenula na 1:3 i na kraju 3:3 zavrsise.
I posle krivi stranci sto nekog Bajern i Totenhem demoliraju... Nedaju posteno ni Vozdovcu da povede.
A sad ofsajd... Sve u svemu prvenstvo sa najvecim razbojnistvom i pljackom u reziji torze interpola i krezube srbije...
- Irriducibili
Definitivno ne odustaju, iako je postalo očigledno kuda vodi to otimanje i odsustvo takmičarskih utakmica
non mollare mai
Sklanjalica pojedinih igraca u Lucanima...
Gledam ovog Santraca iz sudijske organizacije, do juce aktivnog sudiju ove lige... Covek posle utakmice izgleda kao da su mu umrli najblizi... I takav je delio i delice pravdu ove OceKupiNece lige.
MONDO analiza: Oni su se pokazali u Superligi, da li su ih "večiti" videli?
https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1257016/ ... kovic.html
https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1257016/ ... kovic.html