ABA liga
Moderator: Moderator
Re: ABA liga
Primorska se ne predaje!
Sisko 14 asistencija, Kuridza dabl dabl, Haris 33 pts. Sledeće kolo docekuju CZ, ako dodje do iznenadjenja, svasta ce biti.
Sisko 14 asistencija, Kuridza dabl dabl, Haris 33 pts. Sledeće kolo docekuju CZ, ako dodje do iznenadjenja, svasta ce biti.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Mislim da je ova nedelja kljucna za nastavak Aba lige. Ako u Primorskoj nekako zadrze sve igrace, moze biti svasta.
U tom slucaju, ja cak pobedu protiv CZ sledeci vikend ne bih ni nazvao tolikim iznenadjenjem.
Nazalost, nesto mi govori da ce od trojca Sisko-Heris-MJK klub napustiti bar 2 od 3.
U tom slucaju, ja cak pobedu protiv CZ sledeci vikend ne bih ni nazvao tolikim iznenadjenjem.
Nazalost, nesto mi govori da ce od trojca Sisko-Heris-MJK klub napustiti bar 2 od 3.
Prica se da Covic dovodi jednog od ta 3 ali (naravno) ne onog koji bi bio jedini logican.
Idu price da ce dosta otici igraca, ali sacekajmo. Brzo ce se sve znati.
@Borca tacno, Sisko bi vam legao, samo tako, ali sve je jasno.
@Borca tacno, Sisko bi vam legao, samo tako, ali sve je jasno.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Nisam siguran da zvezda uopste planira Siska koji nikad iz komforne zone nije izasao, a njima od pleja zavisi sezona vrlo verovatno.
Dovodjenje Siska u ovom momentu bi pre bio fail nego dobar potez.
Dovodjenje Siska u ovom momentu bi pre bio fail nego dobar potez.
"History has the name - Conor McGregor"
Dovodjenje Kuridze ce biti ozbiljan fail, ukoliko se ta prica stvarno realizuje. Jeste on odigrao odlicno prvi deo sezone, ali je u Primorskoj uz Herisa bio glavna opcija u napadu. Ne vidim sta u ovom trenutku moze da donese Zvezdi.
„Partizan je dobar, toliko dobar da ne moramo mrzeti druge.“ – Duško Radović
Puno srece za zvezdu s'obzirom da ce se Primorska navodno osuti tokom nedelje. Ne bio im u kozi da ovi ostanu kompletni sa izuzetkom ovog igraca sto je otisao vec. Zatim gostovanje buducnosti gde bi se porazom oprostili od domaceg terena u PO za pocetak, a da nije bilo onog povlacenja rucne prosle nedelje i cinjenice da ce se primorska raspasti, visio bi i plasman u PO. Polusezonu bi zavrsili sa negativnim ucinkom. Strasno na sta lici tim i kako igra.
Fokus u PO ce biti na zaustavljanju Brauna, samim tim zaustavljanju zvezde.
Partizan je u najboljoj poziciji sada, da li ce to iskoristiti, ne znam... ali imaju sve u svojim rukama, ukljucujuci malu razliku protiv buducnosti koju moraju da nadoknade.
Nijedan tim ne igra na visokom nivou. Nikad vise para ulozeno i manje kvaliteta, ali mi Partizan deluje kao najdisciplinovaniji tim. Reding ce resiti pitanje organizacije, jedan od dva osnovna problema manje, ali ce sut ostati upitan do kraja sezone. Pod pritiskom, ko zna kako ce tek izgledati.
Fokus u PO ce biti na zaustavljanju Brauna, samim tim zaustavljanju zvezde.
Partizan je u najboljoj poziciji sada, da li ce to iskoristiti, ne znam... ali imaju sve u svojim rukama, ukljucujuci malu razliku protiv buducnosti koju moraju da nadoknade.
Nijedan tim ne igra na visokom nivou. Nikad vise para ulozeno i manje kvaliteta, ali mi Partizan deluje kao najdisciplinovaniji tim. Reding ce resiti pitanje organizacije, jedan od dva osnovna problema manje, ali ce sut ostati upitan do kraja sezone. Pod pritiskom, ko zna kako ce tek izgledati.
"History has the name - Conor McGregor"
Kuridza je sigurno u top 3 visoka igraca lige, od Tomasa je pravio "budalu", Zvezdine centre nadigrao, dominirao i protiv future.
Ne mislim da ce biti problem adaptacije, vec njegova uloga, minutaza itd.
Ne mislim da ce biti problem adaptacije, vec njegova uloga, minutaza itd.
- Tajler Darden
Nemoj.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Zasto Kobs ne bi igrao? Buducnost je ispala iz Evrokupa, Zvijezda gostuje u Rusiju protiv Zenita uoci meca u Podgorici a i da ne gostuje odje ih ceka pakao.... Gube gotovo sigurno