FK Partizan
Moderator: Moderator
Re: FK Partizan
Legenda kaze da su navijaci Partizana nekad dosli na prvenstvenu utakmicu u petocifrenom broju
#nijesedesilo
- Tajler Darden
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Slazem se za skroz. 1/1, ali ovo je Srbija. I kada smo bili 6 godina sampioni, ostali smo u dugu. Srbija, ne vredi, nema tu sistema.Viduka wrote: ↑Mon Dec 16, 2019. 11:42 amKada stavim sve na vagu, nisam zadovoljan polusezonom. Ono sto je prevagnulo na tu "stranu" jeste jedno pitanje...A sta posle Sava? Opet se napravila ekipa oko jednog coveka i jedne ideje, koja ce biti tu dokle god on bude tu. To je nesto sto me najvise zabrinjava. Vec duzi niz godina mi nemamo kontinuitet rada u klubu. Mi koliko god zeleli da budemo, nismo klub koji moze da "trci" sa njaboljima, pogotovo ne sa ovom filozofijom konstantne promena taktike, sa svakim novim dolaskom trenera.
Mi moramo da napravimo strategiju i na osnovu te strategije da organizujemo klub. Primera radi, Bielsa kada je stigao u Leeds, jedna od prvih stavri koje je uradio, jeste preuzeo uzda u mladjim kategorijama. Mladje kategorije kluba, prevashodno U18 i U23 moraju da igraju po istoj filozofiji kao seniori, a sve u slucaju da njemu zatreba igrac. Kod nas to nije slucaj, sve je prepusteno ingerenciji trenera tih mladjih kategorija. Mi ne mozemo da tezimo Realu ili Bayernu, Man City-u...Nas objektivan cilj mogu da budu ekipe kao Ajax i njihov sistem rada. Sve ostalo nema nikakvu perspektivu.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Tajler Darden
Ne sme niko protiv njih da igra.Irriducibili wrote: ↑Sun Dec 15, 2019. 4:34 pmKakva je nada vracena? Prosuli smo nedopustivo veliki broj bodova u ligi gde svega par timova sme protiv njih da igra. Ako se zanosimo nekim kvalitetom, mi livadare poput današnjih moramo rutinski da prašimo, kao npr Ajaks u Holandiji
Da bi se njihova sprdačina relativizovala, nama su suđeni neki smešni penali, gol iz ofsajda. Imamo situaciju da se ne svira faul poslednjeg igrača Vojvodine nad Sadikom i odmah idući napad ide penal.
Mi iz godine u godinu ulazimo u sezonu tako što znamo da nas prvi kiks udaljava od titule. Pritisak nastaje ako na poluvremenu bude nerešeno, već oko 60. minuta noge ne slušaju glavu i tako svake nove sezone.
Ti igrači su živi ljudi i normalno je da na njih određene stvari utiču.
Struka zna da ne sme promašiti igrača, za razliku od druge strane gde se sipa na sve strane.
Ajaks u Holandiji ne igra tako što protiv njega izvedu najjači sastav, a onda taj isti protivnik izađe sa b timom protiv najvećeg rivala Ajaksa.
Ma koliko se ne slagao sa Miloševićem oko njegovog ranijeg činjenja i to blago kažem, on je u FKP napravio ozbiljan pomak i to niko ne može osporiti.
U nekoj normalnoj situaciji, mi bi bili prvi. Jednostavno smo najjači u Srbiji.
VPJTS
VPJTS
Ovo je po meni idealna prilka da se proba sa reorganizacijom kluba. Pretplatili su nas na poziciju #2, "Najverniji" su zbog jednog ili drugog razloga u necijem dzepu, oni sigurno nece nista raditi, tako da nema sta da se izgubi, a moze mnogo da se dobije.CikaZika wrote: ↑Mon Dec 16, 2019. 12:53 pmSlazem se za skroz. 1/1, ali ovo je Srbija. I kada smo bili 6 godina sampioni, ostali smo u dugu. Srbija, ne vredi, nema tu sistema.Viduka wrote: ↑Mon Dec 16, 2019. 11:42 amKada stavim sve na vagu, nisam zadovoljan polusezonom. Ono sto je prevagnulo na tu "stranu" jeste jedno pitanje...A sta posle Sava? Opet se napravila ekipa oko jednog coveka i jedne ideje, koja ce biti tu dokle god on bude tu. To je nesto sto me najvise zabrinjava. Vec duzi niz godina mi nemamo kontinuitet rada u klubu. Mi koliko god zeleli da budemo, nismo klub koji moze da "trci" sa njaboljima, pogotovo ne sa ovom filozofijom konstantne promena taktike, sa svakim novim dolaskom trenera.
Mi moramo da napravimo strategiju i na osnovu te strategije da organizujemo klub. Primera radi, Bielsa kada je stigao u Leeds, jedna od prvih stavri koje je uradio, jeste preuzeo uzda u mladjim kategorijama. Mladje kategorije kluba, prevashodno U18 i U23 moraju da igraju po istoj filozofiji kao seniori, a sve u slucaju da njemu zatreba igrac. Kod nas to nije slucaj, sve je prepusteno ingerenciji trenera tih mladjih kategorija. Mi ne mozemo da tezimo Realu ili Bayernu, Man City-u...Nas objektivan cilj mogu da budu ekipe kao Ajax i njihov sistem rada. Sve ostalo nema nikakvu perspektivu.
- Irriducibili
Čuj, pritisak...
Ti ljudi su profesionalci, pritisak je sastavni deo posla. Ako prevazidješ to u duelu sa MU, teško da im to može biti alibi za neke Lučane. Mi smo prosuli bodove protiv Voždovca, Topole, Čukaričkog, pomenutih Lučana, Napretka dva puta. I sve to u prvom delu sezone. I na sve to je odgovor, oni kradu. Njihova sramota je jedno, a uzroke zašto gubimo od seoskih klubova moramo potražiti u našem dvorištu. I videti šta je trulo u njemu
Ti ljudi su profesionalci, pritisak je sastavni deo posla. Ako prevazidješ to u duelu sa MU, teško da im to može biti alibi za neke Lučane. Mi smo prosuli bodove protiv Voždovca, Topole, Čukaričkog, pomenutih Lučana, Napretka dva puta. I sve to u prvom delu sezone. I na sve to je odgovor, oni kradu. Njihova sramota je jedno, a uzroke zašto gubimo od seoskih klubova moramo potražiti u našem dvorištu. I videti šta je trulo u njemu
non mollare mai
- Brižni-ponovo napada
Slažem se sa IRR,nisu ni oni za sve krivi,što mi gubimo od seoskih klubova...
Da smo mi dobili sve njih,pa da se sprdamo sa njihovim utakmicama sa penalima i kartonima
Da smo mi dobili sve njih,pa da se sprdamo sa njihovim utakmicama sa penalima i kartonima
Pusti,pusti da te Mozli
Da bismo bili sampioni, moramo da imamo najveci procenat pobeda u Evropi. CZ je prva poslednje dve godine u Evropi sa 85-90% uspesnosti.
Je li bilo normalno da Marko Nikolic neizgubi 37 meceva u nizu? Nije. I tada smo srecom sa krova uzeli titulu. Slazem se da su 4 poraza mnogo, ali 2 ili 4, ne menja mnogo. Moras biti perfektan da bi imao sansu za titulu.
Je li bilo normalno da Marko Nikolic neizgubi 37 meceva u nizu? Nije. I tada smo srecom sa krova uzeli titulu. Slazem se da su 4 poraza mnogo, ali 2 ili 4, ne menja mnogo. Moras biti perfektan da bi imao sansu za titulu.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Kome bre oni pisu ovo saopstenje? Cetiri poraza bato, to ekipa koja hoce titulu u ovakvoj ligi ne sme da ima.
Ko da reorganizuje klub? Ova ekipa kojoj Lola Smiljanic dodaje 700 evra za vize za Vels? Savo Milosevic zasluzuje statuu ispred stadiona za ovo sto je uveo ekipu u ligu evrope. Dobro, mozda sam malo preterao sa statuom, tabakeru i plehani seiko svakako. Da nije bilo njega ne bi imali ni za kiselu vodu. Oni su tu da kradu i da ne talasaju. Koliki im je uticaj u ovom ciganskom savezu?
Sasava druzina, prodavci magle koji jasu na tome sto zvezda pod ovom vladom jednostavno mora da bude prva sa ovakvom logistikom.
Svake zime na nekih -15(sto je kod ove uprave postala standardna prica) slusamo istu pricu, juHisamo na evHopu na leto, nismo se dobho pHipHemili i ostale budalastine. A zasto slusamo? Zato sto im se moze. A zasto im se moze? Zato sto je na tribinama nas 700 ludaka. Ostali ne dolaze jer satro nece da daju legitimitet lopovskoj upravi. Ustvari ih boli kurac da dolaze, jednostavno nemamo kulturu odlaska na stadion. Cekaju da udjemo u 1/4 finale lige evrope da bi se gospoda pojavila, ako bude lepo vreme naravno. Naravno, kad se kojim slucajem osvaja titula tu su prvi da drkaju cigane, samo sto ce sad malo da sacekaju na to zadovoljstvo. Pa lebac mu razani, ako je to tvoj klub dodji bar na utakmicu, drkaj malo upravu, predsednika, koga god oces jer si hebeno platio tu kartu. Izrazi neko nezadovoljstvo. Ako cekas nekog miku peru kimija ili rosavog nema od te price nista, oni vode svoje ratove.
Samo mi nije jasno sta je onoj spodobi od Zarka Zecevica u glavi. Dokle on misli ovako? Jel planira da pokrene neki mehanizam ili ga bas toliko boli paja za Partizan?
Ko da reorganizuje klub? Ova ekipa kojoj Lola Smiljanic dodaje 700 evra za vize za Vels? Savo Milosevic zasluzuje statuu ispred stadiona za ovo sto je uveo ekipu u ligu evrope. Dobro, mozda sam malo preterao sa statuom, tabakeru i plehani seiko svakako. Da nije bilo njega ne bi imali ni za kiselu vodu. Oni su tu da kradu i da ne talasaju. Koliki im je uticaj u ovom ciganskom savezu?
Sasava druzina, prodavci magle koji jasu na tome sto zvezda pod ovom vladom jednostavno mora da bude prva sa ovakvom logistikom.
Svake zime na nekih -15(sto je kod ove uprave postala standardna prica) slusamo istu pricu, juHisamo na evHopu na leto, nismo se dobho pHipHemili i ostale budalastine. A zasto slusamo? Zato sto im se moze. A zasto im se moze? Zato sto je na tribinama nas 700 ludaka. Ostali ne dolaze jer satro nece da daju legitimitet lopovskoj upravi. Ustvari ih boli kurac da dolaze, jednostavno nemamo kulturu odlaska na stadion. Cekaju da udjemo u 1/4 finale lige evrope da bi se gospoda pojavila, ako bude lepo vreme naravno. Naravno, kad se kojim slucajem osvaja titula tu su prvi da drkaju cigane, samo sto ce sad malo da sacekaju na to zadovoljstvo. Pa lebac mu razani, ako je to tvoj klub dodji bar na utakmicu, drkaj malo upravu, predsednika, koga god oces jer si hebeno platio tu kartu. Izrazi neko nezadovoljstvo. Ako cekas nekog miku peru kimija ili rosavog nema od te price nista, oni vode svoje ratove.
Samo mi nije jasno sta je onoj spodobi od Zarka Zecevica u glavi. Dokle on misli ovako? Jel planira da pokrene neki mehanizam ili ga bas toliko boli paja za Partizan?
Last edited by Sezione on Mon Dec 16, 2019. 2:15 pm, edited 1 time in total.
- Tajler Darden
Postojala su dva trenutka kada smo morali doći na prvo mesto.Irriducibili wrote: ↑Mon Dec 16, 2019. 1:43 pmČuj, pritisak...
Prvi je bio posle derbija, pošto je pre istog bila Inđija. Drugi je bio famozni Kruševac, kasnije je istog dana Voždovac dobio poklon penal na JNA.
Sasvim je normalno da u ovim uslovima ekipa ima mnogo veće interesovanje za Evropu.
Koliko je ovo smešno takmičenje, vidi se u samoj činjenici da su svi naši stranci bolji od svih Zvezdinih, a bodovna razlika - 11.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
Znaš kako, niko od nas nije u prilici da radi samo poslove koji su mu interesantni, a da zanemaruje sve ostalo. Problem i jeste u takvom stavu. Možda naši stranci donose prednost, ali kakav nam je ostatak ekipe? Pa Savo ne može da sastavi čestitih 11, a pogled ka klupi verujem da i njega užasava. Neko je valjda odgovoran što je to tako. Zato i insistiram da se pozabavimo našim smecem, a ne da pušimo alibi priču nesposobnih lopuža koje nas predvode
non mollare mai
Ne može se njihova krađa abolirati našim kiksevima. Nerealno je da odigraš polusezonu bez kiksa, pogotovo na ovom broju utakmica. Barselona ima 11 2 3, Real 10 5 1, PSŽ 14 0 3, Bajern 8 3 4, a trenutno prvi Lapjcig 10 3 2. Mislim, realno je ako si Zvezda i ako ti je zatvorena liga. Ova logistika je nezapamćena. Zatvaraju utakmice sa ekipama, zatvaraju sa sudijama, zatvaraju sa igračima, jednostavno ne može se prismrdeti. Ako zakaže jedno, pređe se na drugo, a kad je stani-pani, onda sve 3 strane zdušno rade na jednom jedinom cilju. Kada se desi da izgube bodove, nastaje državni udar i topli zec za nekog od aktera.
To je tolike razmere poprimilo da je i njihovim navijačima jasno šta se dešava.
Njima uopšte ne trebaju skupa pojačanja za našu ligu. Sad na polusezoni da raspuste tim i da igraju sa omladincima, opet bi na kraju imali više bodova od nas.
To je tolike razmere poprimilo da je i njihovim navijačima jasno šta se dešava.
Njima uopšte ne trebaju skupa pojačanja za našu ligu. Sad na polusezoni da raspuste tim i da igraju sa omladincima, opet bi na kraju imali više bodova od nas.
- Irriducibili
Što se njih tiče, sve je tačno, ali opet nema nikakve veze sa našom sramotom. Porediš rivale iz najjačih liga sa našim nesrecnicima, koji u Evropi ni prvo kolo kvalifikacija nisu sposobni da prodju. Sa takvima se može ponekad kiksirati, ali nama je bezmalo svako drugo kolo kiks. I to nema nikakve veze sa ciganskim revijalnim utakmicama
non mollare mai
- Tajler Darden
Ko je ikad imao sve što poželi u FKP? Teško da postoji ime. Marko je u 2016/17 sezoni imao Kljajića, rezervu Stevanovića i beka Miletića, Jevtovića su ljudi terali svaku utakmicu.Irriducibili wrote: ↑Mon Dec 16, 2019. 2:55 pmZnaš kako, niko od nas nije u prilici da radi samo poslove koji su mu interesantni, a da zanemaruje sve ostalo. Problem i jeste u takvom stavu. Možda naši stranci donose prednost, ali kakav nam je ostatak ekipe? Pa Savo ne može da sastavi čestitih 11, a pogled ka klupi verujem da i njega užasava. Neko je valjda odgovoran što je to tako. Zato i insistiram da se pozabavimo našim smecem, a ne da pušimo alibi priču nesposobnih lopuža koje nas predvode
Problem je isključivo u tome što imaš za rivala najveći projekat u zemlji.
Po čemu je Degenek bolji štoper od Pavlovića ili Milunović od Ostojića ili ijedan njihov bočni igrač od F. Stevanovića?
VPJTS
VPJTS