FK Partizan

Arhiva.

Moderator: Moderator

Locked
Irriducibili

Re: FK Partizan

Post by Irriducibili » Mon Dec 16, 2019. 6:05 pm

Mi opet o različitim stvarima, ja o livadarima, a ti o njima...

I ako uzmemo kao činjenicu da niko nije imao šta je hteo, kako su onda uspevali da se ne saplicu na svakoj livadi?
non mollare mai

medjutim

Post by medjutim » Mon Dec 16, 2019. 6:11 pm

Gde su Asano, Sadik, pa i Suma, da ne pričamo o većini naših, igrali takmičarski fudbal i borili se za titulu pa im je sad ovde smor što rival ima gurku i ne mogu da se koncentrišu, inače bi okolo jebali sve po spisku?

Ne priznajem takve izgovore.

Nemamo više poena jer se stručni štab kockao i jer nam je tanka klupa.
Niko sa strane nije ubacio levog beka desno posle povratka iz Kazahstana, niti nas je sprečio da pre kraja avgusta dovedemo rezervnog napadača.
Niko sa strane nije kriv što su neki igrači morali da igraju bez zamene čak i kad je zamena postojala - je l' moguće da Brežančić nije mogao da odmori Uroševića, da Fića Stevanović nije mogao da odmori Tošića malo češće, da je Natko morao na teren i protiv dve klase slabijih ekipa?

Da smo i pored svega toga na -3, niko ne bi reč rekao. Ali mi smo na -11. I najveći krivac za to je uprava s jajarenjem oko pojačanja i kombinacijama, i stručni štab koji nije preležao dečje bolesti i uči se na Partizanu.

E sad, stručni štab je pokazao da konstantno napreduje i pokazao da može da napravi i nešto preko očekivanja - igramo fudbal, igrači napreduju, u Evropi smo došli daleko a sami smo sebe otpisivali u kvalifikacijama; o razlici u odnosu na april da ne pričamo.

Ono što ostaje kao večiti ozbiljan problem je uprava, a tu to nam je što nam je, nije da smo navikli na uprave s vizijom, nosimo svoj krst i nastavljamo da pucamo u svoje noge..

B13

Post by B13 » Mon Dec 16, 2019. 6:16 pm

Irriducibili wrote:
Mon Dec 16, 2019. 5:35 pm
Što se njih tiče, sve je tačno, ali opet nema nikakve veze sa našom sramotom. Porediš rivale iz najjačih liga sa našim nesrecnicima, koji u Evropi ni prvo kolo kvalifikacija nisu sposobni da prodju. Sa takvima se može ponekad kiksirati, ali nama je bezmalo svako drugo kolo kiks. I to nema nikakve veze sa ciganskim revijalnim utakmicama
Veća je razlika između Barselone i Levantea ili Granade, nego između nas i Napretka, Voždovca ili Čukaričkog.

Jedino je u našoj ligi smak sveta ako ne uzmeš sva 3 boda.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Mon Dec 16, 2019. 7:06 pm

Apsolutno nisam saglasan, Espanjol je u zoni ispadanja u Španiji, pa se prošetao grupom u LE. Ovdašnji livadari teško da bi se izborili i sa predstavnikom San Marina

@medjutim

Sve rečeno, osnovni problem je u "mangupima u našim redovima", kojima ovakvo stanje maksimalno odgovara. Ni ne pokušavaju da nešto promene, jer su amnestirani od svake odgovornosti i mirno drpaju milione
non mollare mai

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Mon Dec 16, 2019. 7:38 pm

Irriducibili wrote:
Mon Dec 16, 2019. 6:05 pm
Mi opet o različitim stvarima, ja o livadarima, a ti o njima...

I ako uzmemo kao činjenicu da niko nije imao šta je hteo, kako su onda uspevali da se ne saplicu na svakoj livadi?
Pitaš, ne odgovaraš. :D

Reći ću ti... Zato što je Marko Nikolić neko ko je jednom prilikom radio u blatu i zna kako izgleda sve ovo ovde. Ima višegodišnjeg iskustva rada u dva kluba osim našeg i bio je pun motiva i prema našima, ali i prema njima.

Nisu istog mentalnog sklopa Milošević i Marko, ovom drugom treba vremena i na putu je da napravi mašinu. Ne doživljavaju nepravdu isto, različito vode utakmice.

I još jedna stvar, te sezone smo igrali samo Superligu.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

B13

Post by B13 » Mon Dec 16, 2019. 7:41 pm

To samo govori koliko je LE nižerazredno takmičenje, a majmuni iz UEFA su smislili da naprave još tragičnije.

Naravno da se slažem sa tobom da su ekipe iz donjeg doma španske lige svi odreda galaktikosi za 14/16 timova iz naše lige. Samo kažem da je mnogo veća razlika između Barselone i njihovih kikseva, nego između nas i naših kikseva.

Pa u našoj ekipi svi domaći igrači izuzev Zdjelara i Pavlovića su kalibar nekog Čukaričkog, Voždovca, Vojvodine...

Irriducibili

Post by Irriducibili » Mon Dec 16, 2019. 7:59 pm

LE je sve osim nižerazrednog takmičenja i pored toga što pojedini timovi tankuju. Prost pogled na listu učesnika sve govori. Suština je da svaki tim iz Primere ima ozbiljan kvalitet, pa kada još imaju dan, mogu da iznenade Real ili Barsu. Kod nas je pak kvalitet na tako žalosnom nivou, da bi jedan kiks godišnje bio očekivan. Možda....

@Tajler

Ispade Marko veliki stručnjak, što nije, a Savo diletant, što takodje nije. Šta je Marku pomoglo što je bio trener Rada? Pa nije ni Savo pao s Marsa u srpski fudbal. Oni su završenu titulu izgubili zbog internih sukoba i može se reci sabotaže. A potom i zbog našeg kvaliteta koji je redom gazio po livadama. Pa Marku često Tavamba nije imao mesto u 11
non mollare mai

Bolkonski

Post by Bolkonski » Mon Dec 16, 2019. 8:04 pm

Ja sam, cini mi se, i ovde medju prvima napisao da smo porazom od Napretka i jos nekim kiksevima dali legitimitet Zvezdinim kradjama, i da smo morali da dobijemo neke utakmice kako bismo im disali za vratom i naterali na jos veca blamiranja.
Medjutim, situacija je daleko kompleksnija od jednostranog misljenja.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Mon Dec 16, 2019. 8:10 pm

Irriducibili wrote:
Mon Dec 16, 2019. 7:59 pm
@Tajler

Ispade Marko veliki stručnjak, što nije, a Savo diletant, što takodje nije. Šta je Marku pomoglo što je bio trener Rada? Pa nije ni Savo pao s Marsa u srpski fudbal. Oni su završenu titulu izgubili zbog internih sukoba i može se reci sabotaže. A potom i zbog našeg kvaliteta koji je redom gazio po livadama. Pa Marku često Tavamba nije imao mesto u 11
Nigde nisam napisao, niti sam mislio da je neko diletant. Čak sam decidno i kazao da je na putu da napravi mašinu.

Pomoglo mu je, sa 30 godina ušao je u blato i zna kako diše svaki tim u ovoj zemlji. Sve kasnije je samo nadogradnja.

Marku Tavamba nije igrao u 11 zato što je došao na zimskoj polusezoni, a navalu su već činili Đurđević i Leonardo.

Već od leta Tavamba se ustalio u prvih 11.

VPJTS

Irriducibili

Post by Irriducibili » Mon Dec 16, 2019. 9:10 pm

Svaki tim u ovoj zemlji diše na isti način

Sam si rekao ko je činio napadaćki par. Tavamba se ustalio tek kad su mu oslobodili mesto
non mollare mai

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Mon Dec 16, 2019. 10:40 pm

Ustalio bi se on i da su Đuka i Leo ostali. Našao bi Marko način da svi napred budu zadovoljni. Čovek se u tom trenutku opredelio za već unapred dobitan tandem.

VPJTS

Viduka

Post by Viduka » Wed Dec 18, 2019. 12:02 pm

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Thu Dec 19, 2019. 3:24 pm

Dobrodošlica Igoru Duljaju.

VPJTS

Asterix

Post by Asterix » Fri Dec 20, 2019. 3:32 pm

Nego jedno pitanje, dijele li se bodovi u plejofu kao prethodnih sezona?

CikaZika

Post by CikaZika » Fri Dec 20, 2019. 3:40 pm

Asterix wrote:
Fri Dec 20, 2019. 3:32 pm
Nego jedno pitanje, dijele li se bodovi u plejofu kao prethodnih sezona?
Ne dele se ove godine.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Locked