Engleska Premijer Liga
Moderator: Moderator
Re: Engleska Premijer Liga
Prica se da bi Arsenal mogao danas ili sutra da dobije novog menadzera.
Tako deluje.
Sinoc su Venkatesham i jos neki celnici bili na razgovoru sa Artetom. Sa druge strane Ljungberg je dao izjavu u kojoj se manje vise moze sagledati cela situacija u Arsenalu trenutno. Covek je vodio 5 utakmica Arsenala, sa Mertesacker-om kao jedinim pomocnikom. Covekom koji po sopstvenom priznanju ne vidi sebe kao trenera.
O Cekic,ziv si.Dobro je
Tajlere,ako Ole odradi prelazni rok onako kako je planirao,neka se trese ostrvo i LS.
Kakav Klop,kakav Pul,Salah i pm
Tajlere,ako Ole odradi prelazni rok onako kako je planirao,neka se trese ostrvo i LS.
Kakav Klop,kakav Pul,Salah i pm
- Tajler Darden
Anćeloti izgleda novi menadžer Evertona.
Neka Ole nastavi da gura decu i dogega se u četiri i sezona je uspešna.
Neka Ole nastavi da gura decu i dogega se u četiri i sezona je uspešna.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Jose je pokazao velicinu pre svega Kreanga,vodivsi se onom ko tebe kamenom ti njega hlebom
Budli lagan 
Ma kakva deca Tajlere,to je utopija.Citas valjda kakva su mu sredstva spremili i ko su mete.
Ma kakva deca Tajlere,to je utopija.Citas valjda kakva su mu sredstva spremili i ko su mete.
Sanco,neko od dvojca Bruno ili Eriksen,Haland i Kulibali.Navodno spremljeno je 250 miliona funti za januar.
Haland ce u Bundesligu koliko znam...Eriksen ne vidim logiku da predje s konja na magarca...
Bez LS nema ekstra kvaliteta...Liverpool je imao slican problem u skorijoj proslosti...
Bez LS nema ekstra kvaliteta...Liverpool je imao slican problem u skorijoj proslosti...
Ne brini,njih privlaci novac ne LS.Sa njima bi Mancester sigurno bio u 4,vrv i osvojio LE.Eriksen hoce da napusti London po svaku cenu.Haland se sastao sa Solskerom,videcemo.
Pa nema samo UTD novac
Novac i LS su svakako ispred novca i LE
Novac i LS su svakako ispred novca i LE
Pa i dalje je Mancester veci cilj igracima nego Totenhem,bez obzira na okolnosti.Kako je SAF rekao "to je samo Totenhem"
Pokaznu vezbu si video pre desetak dana.
Pokaznu vezbu si video pre desetak dana.
Arapi su cudo,a i njima je trebalo vreme.MU prolazi kroz tezak period od odlaska coveka koji je sve drzao.Nije se ocekivalo da sve prodje bez stresa.I taj Siti je odradjen,sto znaci samo da se polako nazire ona iskra na OT.