NBA
Moderator: Moderator
- Irriducibili
- Tajler Darden
Re: NBA
Ukrcali se Kingsi u osam. Sviraj kraj.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Skoro sam citao kako su ga polivali grobari kad je otisao iz KKP... Jos kad je neko pustio buvu da je otisao u sokice, digla se na njega i kuka i motika. Raznih je zelja i cestitki bilo... Mos misliti, zajebo nas za 56k evra zarade od obestecenja koje bi bilo 200k, a hteli su inace da ga zavare za 400k, samo ne znam koje bi im budale dale te pare tada...
Covece mi smo spremni za prsten..
Pao je Milvoki koji je imao 18 pobeda za redom i to bez Luke,bez coveka koji je direktno ili kroz asistencije donosio brat bratu 70pts...
Ova povreda Luke ce definitivno doneti budjenje Jednoroga koji ce biti lider dok se mladjani ne vrati...A onda krece sex 2 na 2 Luk Porz..
GO GO MAVS
Pao je Milvoki koji je imao 18 pobeda za redom i to bez Luke,bez coveka koji je direktno ili kroz asistencije donosio brat bratu 70pts...
Ova povreda Luke ce definitivno doneti budjenje Jednoroga koji ce biti lider dok se mladjani ne vrati...A onda krece sex 2 na 2 Luk Porz..
GO GO MAVS
- Irriducibili
Seth Curry je sinoc bio čovek odluke, mada je realno čitav niz igrača odigrao na vrhunskom nivou. Pritom ne samo bez Luke, Hardaway nije mogao da se sastavi. Dobar je Dalas, baš dobar
non mollare mai
- Tajler Darden
Zato je Rik Karlajl mag svog posla.
Ukoliko zdravlje posluži Dončića i pre svega Porzingisa, Dalas će u narednim sezonama uzeti prsten.
Čemu hejt Porzingisa od tebe?
Ukoliko zdravlje posluži Dončića i pre svega Porzingisa, Dalas će u narednim sezonama uzeti prsten.
Čemu hejt Porzingisa od tebe?
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
Izuzetno antipatična njuška, nadobudan i nekonstantan, predodredjen da maksimalno bude broj 2 u timu
Plus što ne volim igrače koji ispadnu nekorektni prema timovima u kojim su počeli
Ima i nešto dobro, do Lukine povrede sam.ga uredno gurao u minus i prolazio, sinoc odigrao plus sa istim epilogom
Plus što ne volim igrače koji ispadnu nekorektni prema timovima u kojim su počeli
Ima i nešto dobro, do Lukine povrede sam.ga uredno gurao u minus i prolazio, sinoc odigrao plus sa istim epilogom
non mollare mai