Engleska Premijer Liga
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: Engleska Premijer Liga
Koliko god on značio Pepu, ne bi bilo ljudski stajati mu na putu jer mu je ovo životna šansa. Mnogo sličnosti sa slučajem Željka i Itudisa, pa i po tome što šefovi nisu prvi konsultovani
non mollare mai
- Irriducibili
non mollare mai
Kreanga, otkad je tebi tako stalo do Arsenala? 
Da li ti oni lice na klub koji zna sta radi?
Da li ti oni lice na klub koji zna sta radi?
Ma nije mi nesto stalo,ali eto malo mi je to sve neozbiljno.I stv mislim da bi Karlo kod njih mogao dosta da uradi.Arteta,pa ne znam.
Posle Vengera nisu doveli loseg trenera,nije tako lose ni islo,medjutim puklo je ove sezone i promenili su i ovog.Ni prvi ni poslednji.
Posle Vengera nisu doveli loseg trenera,nije tako lose ni islo,medjutim puklo je ove sezone i promenili su i ovog.Ni prvi ni poslednji.
Carlo poceo da menja klubove ko carape,ne radi se to tako lave....Bio si veliki sad sluzis za jednokratnu upotrebu...
Zasto? On nije trazio da dobije otkaz u Napoli-u. Ima 60 godina, ocigledno mu se i dalje radi, a Everton je odlicna destinacija za trenera njegovog kalibra.
Zato sto imam utisak da prihvata svaku ponudu bez bilo kakve vizije...Sta je problem da saceka jednu sezonu a ne da gasi pozare...Sta on moze da dobije u Evertonu?...Ne moze nista...Trener tog kalibra se valjda ne zadovoljava pozicijom broj 7,8...
Kako ne moze da dobije nista? Everton ulazi u ozbiljnu pricu oko novog stadiona, zele da stvore ekipu koja ce konkurisati svake godine za LS, a potajno se nadaju i napadu na titulu u narednih 5-10 godina. Ova sezona je trebala da im da zamaha ka ostvarenju tog cilja, ali ispostavice se, pogresne investicije i ne bas najbolja hemija u ekipi su napravili to sto su napravili. U PL vise nemas top 6 ekipa, posto manje vise svi do 8-9 pozicije ulazu ozbiljan kes u timove, sa tendencijom rasta na tom polju. Za 3-5 godina(moja procena) u borbi za pozicije koje vode u LS ili neko novo i jace takmicenje, boriti jedno 10ak ekipa.Čekićar wrote: ↑Tue Dec 17, 2019. 1:52 pmZato sto imam utisak da prihvata svaku ponudu bez bilo kakve vizije...Sta je problem da saceka jednu sezonu a ne da gasi pozare...Sta on moze da dobije u Evertonu?...Ne moze nista...Trener tog kalibra se valjda ne zadovoljava pozicijom broj 7,8...
- Tajler Darden
Izgleda da je Arteta i definitivno novi menadžer Arsenala. Dosta dobar potez za njega.
Kreće bukvalno od nule. Mikel je bio mozak na terenu, jedan od igrača za čije mečeve kupuješ kartu.
Nadam se da će uspeti i kao trener.
Kreće bukvalno od nule. Mikel je bio mozak na terenu, jedan od igrača za čije mečeve kupuješ kartu.
Nadam se da će uspeti i kao trener.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Mou hoce Adamu Traorea,nacrtan igrac za njega
Treca nedelja od kako je Emery smenjen, a Arsenal i dalje nema novog menadzera. Vise nego neozbiljno za renome kluba kakav je Arsenal. Arteta, nije Arteta, sad je Viera, sad je Henry, pa je opet Arteta...a Ljungberg i dalje, samo uz pomoc Per Mertesackera upravlja polu potonulim brodom.
P.S. Per Mertesacker nije trener, nece da bude trener i dok recimo Pep ima bar tri pomocnika, Ljungberg ima jednog laznog. Bravo Arsenal, tako se pokazuje da znas sta radis.
P.S. Per Mertesacker nije trener, nece da bude trener i dok recimo Pep ima bar tri pomocnika, Ljungberg ima jednog laznog. Bravo Arsenal, tako se pokazuje da znas sta radis.
Kad izbace Krenkea iz kluba možda im i krene na bolje. Do tada mrka kapa. Odozgo dolazi tenor i ljudi prosto nemaju trofeje na umu. Bitno je da keš kaplje i to je to.Viduka wrote: ↑Wed Dec 18, 2019. 12:59 pmTreca nedelja od kako je Emery smenjen, a Arsenal i dalje nema novog menadzera. Vise nego neozbiljno za renome kluba kakav je Arsenal. Arteta, nije Arteta, sad je Viera, sad je Henry, pa je opet Arteta...a Ljungberg i dalje, samo uz pomoc Per Mertesackera upravlja polu potonulim brodom.
Ne znam kako si dosao do toga da poredis njih dvojicu ali definitivno nisi upucen u to kome je sve Mou rekao ne pre Spursa...
Inace Klop opet doveo brutalnog igraca za sicu,kapa dole...