KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Zato i postavih ovo drugo pitanje.
Malo izguglah sad detaljnije njegovu statistiku, u principu prosecan je izvodjac za njegovu poziciju kroz citavu karijeru, osim tamo pre 8,9 kada je imao oko 50%. Mnogo vise zivaca cemo da izgubimo na Mozlija sto se tog segmenta igre tice. A za te momente kada je potrebno, tek cemo da vidimo kakav je (mada nadam se da ce tad lopta biti u Voldenovim rukama).
Malo izguglah sad detaljnije njegovu statistiku, u principu prosecan je izvodjac za njegovu poziciju kroz citavu karijeru, osim tamo pre 8,9 kada je imao oko 50%. Mnogo vise zivaca cemo da izgubimo na Mozlija sto se tog segmenta igre tice. A za te momente kada je potrebno, tek cemo da vidimo kakav je (mada nadam se da ce tad lopta biti u Voldenovim rukama).
http://sportklub.rs/Kosarka/ABA-League/ ... 2j_YeTPdfs
nas novi centar danas 13 poena , 8 skokova ,4 asistencije
nas novi centar danas 13 poena , 8 skokova ,4 asistencije
Bratu Pejdžu. Naš igrač, rutiner, iskusnjara, poznaje ekipu i klub, autoritet na terenu i van njega. Sam se izabrao.
I turn horrifying behavior into salaries
Jel tiketlajn dobio sva mesta da prodaje , ili je moguce da se u klubu uzme nesto sto stoji da je zauzeto ?
Veliko zatisje sto se tice pojacanja... nijedno ime danima ne izlazi u javnost. Da li smo jos aktivni na trzistu i sta trazimo? Ili se ceka last cut u NBA pa da uvacarimo nekog egoistu u oktobru?
Necemo se mi ljeba najesti sa last cut-om strasno velik rizik...
Od poslednjeg pojačanja mnogo toga zavisi, ukoliko bi pogodili pravog šutera to otvara dodatnu dimenziju u našoj igri. Par dana po netu pričaju o Dibleru i gledajući dosadašnja pojačanja realniji je takav tip igrača nego nekog crnca da pokupimo na last cut-u.
Nikako Diebler. Sad igra na 3,slab je u kontaktu i očajna odbrana
Nadam se da neće, previše bi slabotelesni bili.
A i poprilicno slabije sutira za 3 masu je propao, mora bolji igrac... Kako bi ovoj ekipi legao jedan 4/5 igrac...
ma kakav dibler
mislim da nije ni opcija
a 4/5 bi nam bas legao
kao i 2 beka ( mislim nije realno , samo moje misljenje )
mislim da nije ni opcija
a 4/5 bi nam bas legao
kao i 2 beka ( mislim nije realno , samo moje misljenje )
Dovoljan je 1 bek startni 195+ visine sa dobrim sutem i da nije bas rupetina u odbrani, ali recimo pusta zelja Meklin je 4/5 onda nam ne treba centar treci vec bi on uzimao minute na obije pozicije a i mogao bi Pecarski u 12 lagano, mada nije oki da pisemo ovdje licne zelje.. ali kako smo se dotakli teme nesto sam gledao ove slobodne kosarkase zanima me misljenje Pavlake o Italijanskom reprezentativcu Aradoriju? nikakve informacije nego cisto mi zapalo za oko da je slobodan imao 2 dobre sezone u Bolonji mozda ga oni produze ali namazan igrac veoma p.s. prebacite moj komentar na drugu temu ako nije prikladan za ovu...
Ocekujem swingmana nekog, da moze da pokrije defanzivne nedostatke na poziciji tri a da unapredi ofanzivno naoruzanje na poziciji dva, prvenstveno mislim na sut.
*Aradori bi trebao da potpise za Fortitudo iz Bolonje, bar se pisalo da su blizu dogovora.
*Aradori bi trebao da potpise za Fortitudo iz Bolonje, bar se pisalo da su blizu dogovora.
Jon Bones
Tesko ces nac ti igraca koji pokriva 2/3 sa dobrim sutem i dobrom defanzivom to je problem koji Evroligasi nisu u stanju da rijese, mi osim Pejdza nazalost nemamo dobrog sutera ako se on moze svrstati u tu kategoriju
Steta ako Aradori produzi za Bolonju po meni nacrtan igrac za ovakav Partizan
Verujem da ce se dovesti bek uskoro, pretpostavljam u narednih 7 dana. Mene vise interesuje status nekih igraca ali ne bih nista jos komentarisao dok ne budemo saznali nesto vise.
*Vise verujem Saletu nego sto verujem Aradoriju, ne odrice se kapitena tima dzaba, nesto se ocigledno desilo ili mozda covek ima drugaciju koncepciju.
Nama bas ne fali turbulencije tako da...
*Vise verujem Saletu nego sto verujem Aradoriju, ne odrice se kapitena tima dzaba, nesto se ocigledno desilo ili mozda covek ima drugaciju koncepciju.
Nama bas ne fali turbulencije tako da...
Jon Bones