KK Partizan - transferi
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan - transferi
Lokosi Out, daj Apića vamo.
Davnih dana ga je hteo jos DV u paketu sa Davidovcem.
Kakvo je trziste, on bi i bio pojacanje...
Kakvo je trziste, on bi i bio pojacanje...
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Ma kakav crni Apic prodao se iz razloga sto je bio beli medved u ABA ligi,nevidjen tretman je imao,preko 10 faulova je svirano na njemu po mecu...Slucajno?
- Irriducibili
Obojica su odbila KKP i opredelili se za Čovicev razvojni tim. Daleko mu lepa kuca
non mollare mai
jel postoji verovatnoca da se dovede igrac na poziciji pejnersa ili je def trifa taj ? 
Znaci uslovi su ispunjeni da potpisu za KKPIrriducibili wrote: ↑Wed Dec 18, 2019. 11:48 amObojica su odbila KKP i opredelili se za Čovicev razvojni tim. Daleko mu lepa kuca
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Ne znam da'l postoji, ali sam siguran da nedostaje igrac sa poenima, jer poznavajuci Zagorca on ce da zakaze kad je najpotrebnije, a Redding je igrac za utakmice kao sto su Krka, Mega, Cibona i da u "garbage time" puni kolone.
Tillman mi se nimalo ne dopada kao dopuna na poziciju 5.
- White Mamba
Pominju i Emira Dangubicu 
Moja neka želja je Derek Vilis iz Ulma. Ima ugovor, ali fantastičan je kao atleta, može na tri i na četiri. Jako dobar šut za tri poena, a može i prodorom da napadne.
Defanzivno diskutabilan, ali u dobrom sistemu, boljem od Ulma bi bio dosta bolji igrač. Četiri godine kod Kaliparija...
Defanzivno diskutabilan, ali u dobrom sistemu, boljem od Ulma bi bio dosta bolji igrač. Četiri godine kod Kaliparija...
Ima li istine o ovome sto se pise danima za Dzastina Tilmena?
Verovatno sam kod njega i ja video,nisam siguran.
Kakav je taj tilman ili kako već?
Ljubav prema klubu ne može da prestane, dok živim klicaću tebi, volim te PARTIZANE
- White Mamba
Undersized do smrti ili pobede dakle