Ovamo Dekolo 1/6 za tri, Slukas daleko raciconalnije igraDragan Mance wrote: ↑Thu Dec 19, 2019. 8:19 pmSraman ulazak Vilbekina u meč. Ispalio redom 4 hica za tri bez ijednog pogotka.
Makabi se ispucava iza linije 6,74 (1/9).
Fener očekivano kroz porođajne muke.
Evroliga - uživo
Moderator: Moderator
Re: Evroliga - uživo
Uf ovo bas lose izgleda
-
Dragan Mance
Čovek za 'vake stvari Kostas Slukas.
Bice ovo duga noc za Zeljka posle ovog poraza su u ozbiljnim govnima Dekolo los
-
Dragan Mance
Meni je od De Kola veći problem neubedljivi Derik Vilijams. Došao sa oreolom ozbiljnog NBA pedigrea, ovo što DW igra nije kalibar ni za Karšijaku.
Kada elitni kosarkasi, poput Nanda i Vilijamsa igraju katastrofalno, kriv je trener.
Zoc u kanalu, top16 je sada mnogo daleko, iako ima dosta da se igra jos.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Kakav je mag Rik Pitino.
Da je bio od pocetka, Pao bi bio u 4.
Da je bio od pocetka, Pao bi bio u 4.
- Irriducibili
Vilijams nije ni bolji ni gori nego sto je bio u Bajernu, po meni on nije kalibar za Fener, na stranu njegovog NBA pedigrea-a, mora u klubu postojati hijerarhija znati ko je ko, djeluje da ima dosta egoizma pogotovo ovo oko lidera, kada su igrali onaj mec bez De koloa, Slukas je odvalio.... Ne kazem da je Nando uzrok poraza Fenera on je klasa od igraca, ali mislim da bi na ovaj tim bolje legao Teo a za to je Zoc kriv imao ga je na trzistu i sigurno Virtus ne bi mogao da parira Feneru sa ponudomDragan Mance wrote: ↑Thu Dec 19, 2019. 8:47 pmMeni je od De Kola veći problem neubedljivi Derik Vilijams. Došao sa oreolom ozbiljnog NBA pedigrea, ovo što DW igra nije kalibar ni za Karšijaku.
Da je ranije dosao borio bi se za 8
- Irriducibili
Sa Valensijom mu je kljucna mislim ako to izgubi da moze da mase za top 8,mada Armani i Himki su skloni kiksevima, pogotovo Himki tako da si odmah tu u igri, ne bi valjalo Valensija da zavrsi u 8 jer bi onda samo osvajac Evrokupa mogao da ide u Evroligu..
Svaka cast Sveropulosu sa desetkovanim timom odradio Panatenikosa, bas dobro djeluju ove godine