FK Crvena zvezda - prelazni rok
Moderator: Moderator
- Monogamija
Re: FK Crvena zvezda - prelazni rok
Piše se da se do ponoći finišira posao za La Paru. Oko milion evra obeštećenje.
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
- Monogamija
Potpisali smo mladog Uroša Milovanovića, igrača Valensije, pozajmljenog Levanteu, a mi ga prosledili u Grafičar 
Al je njega krenulo 
- Tajler Darden
Jevtović, Simić, Kanjas i Žander otpisani.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Šta je sa milojevićem, jel ostaje ili ide?
Ljubav prema klubu ne može da prestane, dok živim klicaću tebi, volim te PARTIZANE
Trebalo bi da ide. Tako prenose mediji, posto se ni nije pojavio na jucerasnjoj konferenciji za stampu posle meca.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Monogamija
Miloju se treba zahvaliti na svemu. Prosto on više nema motiva da vodi ovu ekipu.
Tako i meni deluje, ide u pravom trenutku po njega, pitanje je sta je ostalo iz njega od kadra i stanja. Veliki rezultati, ali ekipa jako losa, koliko god bila daleko od prvog iza sebe u nasoj ligi.Monogamija wrote: ↑Mon Dec 16, 2019. 8:03 pmMiloju se treba zahvaliti na svemu. Prosto on više nema motiva da vodi ovu ekipu.
Sa Banetom se vec duze vreme pregovara. To je bivsi Terzin igrac. Terza ga je i prodao u Rusiji kada je malo ko ocekivao da ce od njega biti veliki igrac. Mogao je da dodje jos letos, ali je Zenit aktivirao opciju iz ugovora da ostane jos jednu sezonu. Realno je ocekivati da nas pojaca na leto. Pratim ga u Zenitu, izuzetno je fizicki spreman za stopera, a verujem da bi kod nas mogao i desnog beka da igra, bar u Superligi.
Voleo bih da dovedemo i onog Ivanovica iz Napretka, takodje jako jako dobar igrac. Cujem da je Olimpijakos uzeo onog Cumica, tako da mu se sada otvara prostor da dodje. Ima i taj Birmancevic, pa cemo videti hoce li doci obojica ili samo jedan. Svakako u Superligi ima par kvalitetnih mladih igraca. Pogodili smo sa Vulicem prosle zime, verujem da i ove mozemo sa jednim ili cak dvojicom
Voleo bih da dovedemo i onog Ivanovica iz Napretka, takodje jako jako dobar igrac. Cujem da je Olimpijakos uzeo onog Cumica, tako da mu se sada otvara prostor da dodje. Ima i taj Birmancevic, pa cemo videti hoce li doci obojica ili samo jedan. Svakako u Superligi ima par kvalitetnih mladih igraca. Pogodili smo sa Vulicem prosle zime, verujem da i ove mozemo sa jednim ili cak dvojicom
Kakve su ovo muljaze nasih klubova sa Sitijem da mi je znati. Prvo Zvezda proda bracu Ilic tamo za navodnih 6.000.000 evra, pa se ta cifra smanjivala dok nije dosla do 5.000.000. Posle Cuka prodaje Tedica za 3.000.000 evra. Sad Zvezda opet prodaje klinca njima, ovog puta Pantovica, isto negde izmedju 2 i 3 miliona koliko sam razumeo.
Nesto mi tu ozbiljno smrdi. Verovatno da svi ti klinci zajedno nece jednom sesti na klupu Sitija ni u onom pocasnom kupu, a kamo li nesto vise. Steta za njih pre svega i za njihovo napredovanje. Neko se tu ozbiljno "zaigrao".
Nesto mi tu ozbiljno smrdi. Verovatno da svi ti klinci zajedno nece jednom sesti na klupu Sitija ni u onom pocasnom kupu, a kamo li nesto vise. Steta za njih pre svega i za njihovo napredovanje. Neko se tu ozbiljno "zaigrao".
Pa Arapi, Etihad...
Jasno je ta veza, sad sto ide preko igraca, to je sramota i bruka.
Jasno je ta veza, sad sto ide preko igraca, to je sramota i bruka.
Što bi Arapi radili išta preko Čukaričkog?
I ja se pitam. Cukaricki nema muljavine sa nasima, ne mogu da poverujem da ima sa Sitijem. Cinjenica je da je taj Tedic dobar fudbaler, ali bez ikakve sanse da ikada zaigra za Siti. Zato mi nije jasno zasto su ga doveli. Bice tamo dve - tri godine, ici po pozajmicama i otici negde kao slobodan igrac. Dosta mi je to cudno.
- Irriducibili
Zar to što Čukarički izvede rezervni tim protiv Zvezde ne ukazuje kako nije oslobodjen muljavina sa našima? Ko zna kakva su prebijanja sa Arapima u pitanju, ko tu i za šta uzima pare, te šta Arapi za to dobijaju u državi gde im je sve dostupno. Maloletni fudbaleri kod nas nemaju profesionalne ugovore i nema nikakve potrebe placati za njih milionska obeštecenja
non mollare mai