FK Partizan
Moderator: Moderator
Re: FK Partizan
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- White Mamba
Ne znam sta da ocekujem..
Prva ozbiljnija ekipa sa kojom se susrecemo, dolazi iz dobre lige, mi s druge strane odlicno otvorili sezonu..
Osecaj mi kaze da cemo dobiti neki debilan gol rano
Sa bilo kojom pobedom bez primljenog gola bio bi prezadovoljan
Prva ozbiljnija ekipa sa kojom se susrecemo, dolazi iz dobre lige, mi s druge strane odlicno otvorili sezonu..
Osecaj mi kaze da cemo dobiti neki debilan gol rano
Sa bilo kojom pobedom bez primljenog gola bio bi prezadovoljan
Celavi najverovatnije u sastavu veceras.
Ali, sacekacemo i zvanicne sastave.
Ali, sacekacemo i zvanicne sastave.
Sjajno iskustvo, za ceo život!Živac wrote: ↑Wed Aug 07, 2019. 11:40 pmDanas sam prevodio konferenciju za novinare naše fudbalskog kluba Partizan imao sam priliku da provedem neko vreme na stadionu. Kada sam tek stigao na stadion upoznao sam Asana, naše najnovije pojačanje. Zbog njegovog slabog engleskog nismo uspeli da napravimo neku značajniju komunikaciju. Od jednog igrača sam kasnije čuo da su svi oduševljeni njegovom brzinom i spretnošću sa loptom. Mislim da je on pravo pojačanje za nas. Očekujem da sutra igram nekih dvadesetak minuta. Iskreno su me oduševili Savo Milošević i Bojan Ostojić, vrlo su komunikativni i lako je sarađivati sa njima. Uveče dok sam čekao da Turska ekipa stigne na trening konferenciju imao sam priliku da obiđem naše svlacionice i ostale prostorije kluba i to nikada neću zaboraviti. Što se tiče turskog tima mislim da imaju dobar sastav pun stranaca i možda su individualno jači od nas ali mečeve ne dobijaju individualci već timska igra. Mi smo u prednosti što se tiče fizičke spreme jer smo imali više utakmica od njih i više vremena za pripreme. Imamo i više iskustva u internacionalnim utakmicama od njih što je jako bitno. Očekuje nas vrlo zanimljiv meč jer oni igraju baš napadački fudbal i mislim da će tako igrati sutra.
Njihovo najnovija pojačavanje Tore se tek skoro priključio ekipi i mislim da neće igrati celu utakmicu što je dobra stvar.
Iskreno se nadam pobedi Partizana sutra.
I danas mi je baš bio naporan dan i umoran sam i ako je bilo nekih grešaka u pisanju ne zamerite mi.
Napred Partizan.
Sportski pozdrav.
Neke stvari se ne kupuju novcem.
-
Dragan Mance
Iritira me stalno potcenjivanje našeg kluba i veličanje protivnika koji nam izlaze na crtu. Svaki put identično sve. Pravimo od rivala, uz pun respekt, giganta srazmernog veličini Reala, Barse, Bajerna... Igramo protiv dobrog tima koji dolazi iz jake turske lige i ništa više. Niti su u rangu čuvene trojke turskog fudbala niti je Malatija fudbalski bauk zbog koga treba zazirati i tresti gaće. Suviše se u našoj štampi veličaju i dižu u nebesa a ko je gledao prethodnici protiv Olimpije jasno je zapazio kako su na mišiće i uz igrača više prošli solidnog slovenačkog prvoligaša.
Mi smo na JNA favoriti i tu nema dvojbe. Opet je Partizan u evropskim okvirima mnogo bolji i jači klub, sa mnogo više iskustva i znanja. Mnoge stvari i odgovori leže u nama a ne protivniku iz Malatije. Pametnom igrom, bez srljanja i pogubnih grešaka kojih smo često skloni u evropskim okvirima sebi tabamo put do trijumfa, mirnog odlaska na sirijsku granicu a posle toga i do odlučujuće faze.
Mi smo na JNA favoriti i tu nema dvojbe. Opet je Partizan u evropskim okvirima mnogo bolji i jači klub, sa mnogo više iskustva i znanja. Mnoge stvari i odgovori leže u nama a ne protivniku iz Malatije. Pametnom igrom, bez srljanja i pogubnih grešaka kojih smo često skloni u evropskim okvirima sebi tabamo put do trijumfa, mirnog odlaska na sirijsku granicu a posle toga i do odlučujuće faze.
- Hamato_YoSHi
Dragan Mance wrote: ↑Thu Aug 08, 2019. 4:09 pmIritira me stalno potcenjivanje našeg kluba i veličanje protivnika koji nam izlaze na crtu. Svaki put identično sve. Pravimo od rivala, uz pun respekt, giganta srazmernog veličini Reala, Barse, Bajerna... Igramo protiv dobrog tima koji dolazi iz jake turske lige i ništa više. Niti su u rangu čuvene trojke turskog fudbala niti je Malatija fudbalski bauk zbog koga treba zazirati i tresti gaće. Suviše se u našoj štampi veličaju i dižu u nebesa a ko je gledao prethodnici protiv Olimpije jasno je zapazio kako su na mišiće i uz igrača više prošli solidnog slovenačkog prvoligaša.
Slazem se, treba da budu svesni tradicije naseg kluba i da kidaju od prvog do poslednjeg minuta. Ne treba praviti Barselonu ili Real od Malatije koja je pre tri godine bila amaterski klub a ovo im je prvo ucesce u Evropi. Jeste jaka liga, jeste dobar tim ali tradicija i iskustvo u Evropi je na nasoj strani. Igraj napadaj. Srecno...
Nadam se da debili nece veceras iznositi nikakve parole i gluposti. Licne razmirice neka ostave za domace utakmice i van stadiona. Stvarno je poslednji momenat da se ljudi dozovu pameti.CikaZika wrote: ↑Thu Aug 08, 2019. 2:17 pmApel navijacima!
http://partizan.rs/216900-apel-navijacima/
私は1つの名前しか知りません
- Tajler Darden
Učitelju, poslednji momenat je odavno prošao...
Bilo kakva pobeda i da pevamo.
Srećno treneru i igračima.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
- Hamato_YoSHi
U pravu si Tajleru, sreca pa nas nisu zbog one parole na prosloj tekmi iskljucili. Mora li ono bastards, ko cigani...1-0, 2-0...Srecno!Tajler Darden wrote: ↑Thu Aug 08, 2019. 7:09 pmUčitelju, poslednji momenat je odavno prošao...
Ej bre, alo bre...Borba bree!!
私は1つの名前しか知りません
Sta napisati posle ovako kvalitetne predstave? Prvo svaka cast sve do jednom fudbaleru i ljudima iz strucnog staba, koji su vrhunski odradili ovaj mec. Nasi igraci trece, vrse presing u 90'??? Grizu ceo mec???
Uzivanje je pratiti Partizan od ove sezone. Iskreno, utakmica u kojoj ne zelim da komentarisem pojedince, posto su svi dali svoj maksimu i kao tim izvojevali pobedu. Jedino gde bi se osvrnuo na pojedinca je Asano i to iskljucivo zbog cinjenice da mu je prvi mec. Zver u najavi. Strasnih 45'. Savu kapa dole zbog forsiranja da se dovede i licnog angazmana oko tog transfera. Jos jednom SVAKA CAST
P.S. Ostojicu brz oporavak
P.S. II Ocekujem pobedu i u Turskoj.
P.S. Ostojicu brz oporavak
P.S. II Ocekujem pobedu i u Turskoj.
Moćni smo. Fizički besprekorni, stvarno svih 90 minuta u visokom ritmu.
Savo, sasvim nenadano, ispade vrhunsko rešenje za nas. Svi igrači naprženi, motivisani, i što mi se posebno sviđa ne bežimo od tuče, ni izbegavamo kontakt ako dobijemo po nogama.
Posebna zahvalnost kondicionom što radi svoj posao.
Savo, sasvim nenadano, ispade vrhunsko rešenje za nas. Svi igrači naprženi, motivisani, i što mi se posebno sviđa ne bežimo od tuče, ni izbegavamo kontakt ako dobijemo po nogama.
Posebna zahvalnost kondicionom što radi svoj posao.
-
OnlineBatica ubica
Odlično pripremljen meč, kao što sam i napisao juče Malatija nije ništa posebno. Mene raduje što smo defanzivno stabilni i dosta kompaktni, dobro zatvaramo prostor. Igrači poštuju zadatke i drže koncentraciju. Mada defanziva može još više da se zategne. Šteta za promašene šanse, mogli 5 da im damo lako. Iskoristili smo njihove mane, sačuvali Fofanu i Bifumu. Ostoji brz oporavak, biće potreban u Turskoj jer nam je glavni štoper. Bambi mora bolje, dosta je usrao danas. Suma pleše po terenu. U Turskoj očekujem pobedu pošto će biti još više prostora nego danas. Gazimo do LE!
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Viduka
Šteta za propuštene šanse. Onaj stari grobarski osećaj da smo baksuzi posle njihovog gola mi zavrteo glavu, međutim, jebi se stari grobarski baksuzni osećaju! I dalje imam osećaj da oba dmf škripe i da su mi za njih Evi i Jevtović galaktikosi, ali šta je tu je. Idemo tamo po pobedu, nema šta da se šteka.
Partizane! Kakva grobarska ludnica kad je kiša počela da pljušti
Šteta za propuštene šanse. Onaj stari grobarski osećaj da smo baksuzi posle njihovog gola mi zavrteo glavu, međutim, jebi se stari grobarski baksuzni osećaju! I dalje imam osećaj da oba dmf škripe i da su mi za njih Evi i Jevtović galaktikosi, ali šta je tu je. Idemo tamo po pobedu, nema šta da se šteka.
Više ništa nije isto, nikad neće biti kao što je bilo ranije..
Hmmm, svasta cu tek da napisem, a tek cemo svasta da pisemo. 
Nesto se u vazduhu vec oseca od pocetka sezone i kraja prosle... Ali, tek je rano, o igri malo vise, cim se osusim, iskisnusmo opet u Hramu.
Nesto se u vazduhu vec oseca od pocetka sezone i kraja prosle... Ali, tek je rano, o igri malo vise, cim se osusim, iskisnusmo opet u Hramu.
Do kurca sve ako se Ostoja ozbiljno povredio. To mi je 10 puta vise pokvarilo vece nego primljen gol.
Asano, Suma i Sadik odlicno, treci me narocito iznenadio.
Savo je mogao da vidi da ovo nije Tosiceva utakmica i da u njegovoj igri nema ovoliko trcanja i da na poluvremenu ubaci Lutovca npr, ali ga je verovatno ostavio jer se nadao da moze da resi jednim potezom, slobodnjakom...
I svaki put se iznerviram kada pogledam klupu, nemamo 2 dostojne izmene starterima. Sramota. Kao da ce celu sezonu svi biti zivi, zdravi i pravi.
I da, Celavi 90 minuta... Kapa dole!
Asano, Suma i Sadik odlicno, treci me narocito iznenadio.
Savo je mogao da vidi da ovo nije Tosiceva utakmica i da u njegovoj igri nema ovoliko trcanja i da na poluvremenu ubaci Lutovca npr, ali ga je verovatno ostavio jer se nadao da moze da resi jednim potezom, slobodnjakom...
I svaki put se iznerviram kada pogledam klupu, nemamo 2 dostojne izmene starterima. Sramota. Kao da ce celu sezonu svi biti zivi, zdravi i pravi.
I da, Celavi 90 minuta... Kapa dole!