KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Ma ocigledno je da Trinkjeri hoce da ima cio tim vec na startu priprema sa bekom ce to biti 7 novih igraca ali mene ne bi iznenadilo da se desi jos jedan dodarni neocekivani potpis pa da bude 8 novajlija 
Nadam se da će Tanasković biti taj 5-ti pod košem jer smo sa Parahuskim popunili poziciju na centru..
Iako se meni lično on ne svidja kao izbor,a pred nosem su nam bili Kliford iz Albe koji je završio u Igokei kao i Hlinason iz Valensije..em mladji,jeftini i sa njima se mogao potpisati duži ugovor pa i uzeti koji euro kad dodje vrijeme za to..
S.Janković bi mogao i na 3 da provodi malo vremena pa da se udari bigball,a Peiners nam nije trebao(izvini Mambo
)..
Šta nolinjo misli o Mozliju?
Iako se meni lično on ne svidja kao izbor,a pred nosem su nam bili Kliford iz Albe koji je završio u Igokei kao i Hlinason iz Valensije..em mladji,jeftini i sa njima se mogao potpisati duži ugovor pa i uzeti koji euro kad dodje vrijeme za to..
S.Janković bi mogao i na 3 da provodi malo vremena pa da se udari bigball,a Peiners nam nije trebao(izvini Mambo
Šta nolinjo misli o Mozliju?
neki alesandro gentile na 2/3 
pejdz sa 183 na 2 i 74 kg , vrlo nepouzdan suter , ne moze sebi da iskreira , slabo izlazi iz blokova ... nzm meni se on bas ne svidja
zato bih doveo 2 beka , al kapiram da je bas mala verovatnoca , plus sto ne mozemo bas 12 stracana a domaci su nedostupni
zato se i namece pejdz kao opcija
fali nam suter svakako
a zagor kao zagor , 5 povreda po sezoni , tako da mora neko da pokrije to
meklin kao 4/5 je ono bas bas nerealno
od waldena bas ne znam sta da ocekujem
pejdz sa 183 na 2 i 74 kg , vrlo nepouzdan suter , ne moze sebi da iskreira , slabo izlazi iz blokova ... nzm meni se on bas ne svidja
zato bih doveo 2 beka , al kapiram da je bas mala verovatnoca , plus sto ne mozemo bas 12 stracana a domaci su nedostupni
zato se i namece pejdz kao opcija
fali nam suter svakako
a zagor kao zagor , 5 povreda po sezoni , tako da mora neko da pokrije to
meklin kao 4/5 je ono bas bas nerealno
od waldena bas ne znam sta da ocekujem
Djentile bi bio bomba jos je bez kluba ja mislim, ako covjek moze da ga obuzda da igra bez divljanja nevjerovatan igrac
KC RiversAsterix wrote: ↑Thu Aug 08, 2019. 5:08 pmTesko ces nac ti igraca koji pokriva 2/3 sa dobrim sutem i dobrom defanzivom to je problem koji Evroligasi nisu u stanju da rijese, mi osim Pejdza nazalost nemamo dobrog sutera ako se on moze svrstati u tu kategorijuSteta ako Aradori produzi za Bolonju po meni nacrtan igrac za ovakav Partizan
ja ne bih kc riversa , bas mi se nije svideo u zvezdi ( na stranu sto je sam doveo do finala klsa )
protiv nas je bio bas katastrofalan
a djentile vrv ce u italiju
protiv nas je bio bas katastrofalan
a djentile vrv ce u italiju
- Tajler Darden
Tema je KK Partizan.
Nemojte đubriti temu stvarima do kojih neće doći. Imate košarkaški radar za to.
Nemojte đubriti temu stvarima do kojih neće doći. Imate košarkaški radar za to.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
- Hamato_YoSHi
Ne mogu da se setim kada smo ovako rano imali tim. To je veliki plus za ovu upravu. Ako bude jos jedan novajlija, bice to neverovatan prelazni rok.
私は1つの名前しか知りません
Za vrijeme Dzikica nazalost smo imali zacas onaj jeftini tim kasnije nadogradjen sa Gordonom koji par mjeseca kasnije zavrsava karijeru 
-
Dragan Mance
Verujem da je jedan od razloga pristanka dolaska Trinkijerija ogledao se u ovome što se sada u klubu dešava. Zanemarimo prošlu sezonu, gde niti je birao niti selektirao tim, uslov sigurno postojao da do starta priprema zna na koga može računati. Nije žabar trener od juče, itekako namazan svim farbama pa je zasigurno vršio presing na Ostoju i upravu da mu dovedu željene igrače. Naravno sve shodno budžetu i našoj platežnoj moći.
Ova je sezona u mnogome biti ili ne biti za Trinkijerija. Sam je selektirao tim, dobio solidan budzet. Ne treba ga porediti sa nekim drugim klubovima, ali je korektan za nase uslove. Ne znam cifre, ali gledam broj i imena pojacanja i vidi se da smo u boljoj situaciji nego nekih ranijih godina. Sada je na njemu da ostvari rezultat, imace izgleda ekipu od pocetka priprema, a za nas je to rijetkost.
Ostaje da se vidi sta ce biti sa tim bekom, a mene ne bi cudio ni neki Bircevic.
Ostaje da se vidi sta ce biti sa tim bekom, a mene ne bi cudio ni neki Bircevic.
- Hamato_YoSHi
U pravu si, to sam zaboravio. Mada je to sve bilo, kao sto kazes low cost
Tako i treba. Konacno i nama to da se desi. Mada verujem da se ne bi desilo, da nisu FMP pojacali ovoliko. Sad samo jako i nema vise izgovora. Sad je dobio skoro sve sto je zeleo, a da smo mogli ispostovati.Dragan Mance wrote: ↑Thu Aug 08, 2019. 7:44 pmVerujem da je jedan od razloga pristanka dolaska Trinkijerija ogledao se u ovome što se sada u klubu dešava. Zanemarimo prošlu sezonu, gde niti je birao niti selektirao tim, uslov sigurno postojao da do starta priprema zna na koga može računati. Nije žabar trener od juče, itekako namazan svim farbama pa je zasigurno vršio presing na Ostoju i upravu da mu dovedu željene igrače. Naravno sve shodno budžetu i našoj platežnoj moći.
Bas tako Malterego, nema vise izgovora. Nadam se da nece neki prosecan igrac doci, jer bi time uprskali stvar.
私は1つの名前しか知りません
Treba i to "biti ili ne biti" razgraniciti. Sta je realno da Partizan osvoji? Jos pod kojim uslovima, ali ajde necu o tome na ovom forumu jer ovde mi treba neka zdrava prica.
Koliko god selektirao tim i dalje nije favorit za nijednu titulu.
Videcemo kud plovi ovaj nas Partizan. I u slucaju neuspeha na kraju sezone, mislim da ce Trinkijeri ispaliti jos jedan metak ovde pre nego ode.
Koliko god selektirao tim i dalje nije favorit za nijednu titulu.
Videcemo kud plovi ovaj nas Partizan. I u slucaju neuspeha na kraju sezone, mislim da ce Trinkijeri ispaliti jos jedan metak ovde pre nego ode.
"History has the name - Conor McGregor"
Nikako Aradori, raspada se, usporio, a preskup. Virtus ga tera sad.Asterix wrote: ↑Thu Aug 08, 2019. 4:50 pmDovoljan je 1 bek startni 195+ visine sa dobrim sutem i da nije bas rupetina u odbrani, ali recimo pusta zelja Meklin je 4/5 onda nam ne treba centar treci vec bi on uzimao minute na obije pozicije a i mogao bi Pecarski u 12 lagano, mada nije oki da pisemo ovdje licne zelje.. ali kako smo se dotakli teme nesto sam gledao ove slobodne kosarkase zanima me misljenje Pavlake o Italijanskom reprezentativcu Aradoriju? nikakve informacije nego cisto mi zapalo za oko da je slobodan imao 2 dobre sezone u Bolonji mozda ga oni produze ali namazan igrac veoma p.s. prebacite moj komentar na drugu temu ako nije prikladan za ovu...