FK Crvena zvezda
Moderator: Moderator
- Monogamija
Re: FK Crvena zvezda
Videćemo šta Deki ima da ponudi, ali sve što ne zna biće zamaskirano lažnim uspehom i lažnim pobedama u LL. Ono što je sigurno, imaće veliki uticaj na mlade igrače koji tek treba da se razvijaju, ako ih magarci Terzinjo i Mrki ne rasprodaju na kvantaškoj pijaci.
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
- Monogamija
I zvanično. Dobrodošao Deki.
Gotovo je: DEJAN STANKOVIĆ TRENER ZVEZDE! Ugovor na dve i po godine! https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1261405/ ... vesti.html
Gotovo je: DEJAN STANKOVIĆ TRENER ZVEZDE! Ugovor na dve i po godine! https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1261405/ ... vesti.html
Po mom misljenju dobar posao kluba. Zao mi je sto je Milojevic otisao, ali posle onog meca u Pireju to je bilo logicno.
Stanković je dokazani profesionalac koji je s manje talenta napravio mnogo više od mnogih saigrača, dovoljno preduzimljiv da pravi svoj biznis van fudbala dok je još bio igrač.
I ima 6 meseci da peče zanat koji je krao od majstora, i odlične veze na sve strane.
Na neviđeno, meni deluje kao mnogo logičniji izbor od npr Vidića.
S druge strane ostaje problem što mu je ovo prvi posao i što dosad nije pokazivao neko veće interesovanje da bude trener. Takođe zasad nema nekog iskusnog i uspešnog u stručnom štabu - Milijaš početnik, Milojević dolazi iz skroz druge priče, a Milošević nije ne znam kakav znalac.
Videćemo..
I ima 6 meseci da peče zanat koji je krao od majstora, i odlične veze na sve strane.
Na neviđeno, meni deluje kao mnogo logičniji izbor od npr Vidića.
S druge strane ostaje problem što mu je ovo prvi posao i što dosad nije pokazivao neko veće interesovanje da bude trener. Takođe zasad nema nekog iskusnog i uspešnog u stručnom štabu - Milijaš početnik, Milojević dolazi iz skroz druge priče, a Milošević nije ne znam kakav znalac.
Videćemo..
- Tajler Darden
Za poča sata se Milojević obraća medijima.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Deki srecno. Osvajamo titulu naravno.
- Monogamija
Kažnjeni smo od strane UEFA sa 50 hiljada evra zbog kašnjenja u isplati zaostalih dugovanja. 3 godine igranja Evrope i nas kažnjavaju zbog zaostalih dugovanja.
Terza mađija.
Terza mađija.
- Monogamija
Ajmo Deksa, srećan prvi radni dan!
- Monogamija
Još jedan dokaz da ovu spodobu Terzića boli ćoše za sistem u Zvezdi je i ova potencijalna prodaja Borjana i Degeneka. Igrači oko kojih bi veoma lako moglao da se stvara novi tim i igrači koji mogu da budu okosnica tima uz ovu mladu plejadu koja dolazi iz Grafičara i omladinske škole, takođe, postoje šanse da neko od tih mladih igrača ode što je tek poražavajuće. Pankov nema iskustva da nas vodi kroz kvalifikacije za Evropu, a ako bude konstantan postoji velika verovatnoća da na leto spakuje kofere.
Ne znam, ali mi se ne sviđa što mi već 2. rok nemamo nikakav plan.
Ne znam, ali mi se ne sviđa što mi već 2. rok nemamo nikakav plan.
U sistemu u kakvom ste igrali dosad, do izražaja za prodaju mogu da dođu golman (u Evropi), bolji štoper, ofanzivni plejmejker, brza krila i napadač ako izdominira.
To su pozicije na kojima ste dosad prodavali igrače, Degenek, Radonjić, Marin, Boaći. To su pozicije na kojima i sad očekujete prodaju, samo što napadači ne dominiraju, brzih igrača nema, a sličnog štopera s našim pasošem nemoguće naći (valja primetiti da Rajković koji je bio u OFKi nijednom nije pomenut kao opcija).
Ono što je problem u celoj priči je što su to ujedno i najbitniji igrači, najteži za zameniti, sem golmana kad se igra samo prvenstvo.. no kod vas niko na tim pozicijama nije nešto mlad, te ponude ne idu u nebo, a plate velike, otud i frka.. te nit mogu da se uzmu velike pare, nit hoće da igraju za budućnost jer sad je trenutak.
Sve je to posledica nakrcavanja pogrešnih igrača na pogrešnim pozicijama..
To su pozicije na kojima ste dosad prodavali igrače, Degenek, Radonjić, Marin, Boaći. To su pozicije na kojima i sad očekujete prodaju, samo što napadači ne dominiraju, brzih igrača nema, a sličnog štopera s našim pasošem nemoguće naći (valja primetiti da Rajković koji je bio u OFKi nijednom nije pomenut kao opcija).
Ono što je problem u celoj priči je što su to ujedno i najbitniji igrači, najteži za zameniti, sem golmana kad se igra samo prvenstvo.. no kod vas niko na tim pozicijama nije nešto mlad, te ponude ne idu u nebo, a plate velike, otud i frka.. te nit mogu da se uzmu velike pare, nit hoće da igraju za budućnost jer sad je trenutak.
Sve je to posledica nakrcavanja pogrešnih igrača na pogrešnim pozicijama..
Mislim da je ovo skandiranje sinoc samo "pokrivalica"(a la tegi) za prelazak kriminalca terzica na celo fss.
Izgleda da FK CZ dobija oprost jos 1,6 mil€ duga koje je imala prema Agrobanci. Vec je izvrsen oprost jednog dela.
- Tajler Darden
Izvesni Ibrahim Mustafa novi je fudbaler Crvene zvezde.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili