Engleska Premijer Liga
Moderator: Moderator
-
Dragan Mance
Re: Engleska Premijer Liga
Murinjo je po ko zna koji put pokazao svu svoju przničku lošu stranu. Malo mu je trebalo od dolaska u Totenhem ne bi li ušao u konflikt sa kolegom. Najmanje sam se nadao klinču sa dojučerašnjim pulenom, čovekom koji mu godinama bio produžena ruka na terenu u zlatno trofejno doba Čelsija.
Frenk Lampard nije neko sklon ekcesima, provokativnim ponašanjem al je i takav bio podoban Žozeu da ga potkači. Lampardov najveći greh bila izvrsna postavka i igra njegovog Čelsija. Nešto sa čim se sujetni Murinjo nije mogao poneti.
Frenk Lampard nije neko sklon ekcesima, provokativnim ponašanjem al je i takav bio podoban Žozeu da ga potkači. Lampardov najveći greh bila izvrsna postavka i igra njegovog Čelsija. Nešto sa čim se sujetni Murinjo nije mogao poneti.
Murinjo je bivši trener koji još uvek može da se proda na ime, ali najveći klubovi ga neće. U Totenhemu neće sastaviti 2 godine (osim ako ne dođe do preuzimanja kluba - onda možda sastavi 3 godine).
- Tajler Darden
Na današnji dan pre 14 godina Mančester Junajted je potpisao Nemanju Vidića... Kasnije će se ispostaviti da je potpis Vidića jedan od najboljih u Ser Aleks Ferguson eri.
Da ne širim priču na Ligu Šampiona i statse odande, u PL je Nemanja odigrao 211 mečeva, a Junajted imao 95 utakmica gde nije primio gol. Pride je postigao 15 golova.
Učestvovao je u osvajanju pet nacionalnih šampionata i dva puta bio proglašen igračem sezone.
Ta osovina Mančestera sa Van Der Sarom na golu i Vidićem i Ferdinandom u odbrani je nešto najbolje što je tim imao, makar od kada ja pratim Junajted.
Transfer Vidića je iznosio sedam miliona evra... Uporedite to sa svim igračima koje je Mančester doveo od odlaska Fergusona. Nebo i zemlja.
Da ne širim priču na Ligu Šampiona i statse odande, u PL je Nemanja odigrao 211 mečeva, a Junajted imao 95 utakmica gde nije primio gol. Pride je postigao 15 golova.
Učestvovao je u osvajanju pet nacionalnih šampionata i dva puta bio proglašen igračem sezone.
Ta osovina Mančestera sa Van Der Sarom na golu i Vidićem i Ferdinandom u odbrani je nešto najbolje što je tim imao, makar od kada ja pratim Junajted.
Transfer Vidića je iznosio sedam miliona evra... Uporedite to sa svim igračima koje je Mančester doveo od odlaska Fergusona. Nebo i zemlja.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Danas je aktuelna samo sadasnjost pa ljudi posezu za nekim glupostima kako je neko ultra talentovan, najbolji, najgori... kao da juce nije postojalo.
Pa kad si ga vec pomenuo, pade mi na pamet ova statistika koju sam video letos, dok je vecina tvrdila da je Van Dajk odigrao najbolju defanzivnu sezonu ikada i da zasluzuje zlatnu loptu.
Pa kad si ga vec pomenuo, pade mi na pamet ova statistika koju sam video letos, dok je vecina tvrdila da je Van Dajk odigrao najbolju defanzivnu sezonu ikada i da zasluzuje zlatnu loptu.
"History has the name - Conor McGregor"
Moj komentar posle meca je bio:Bices jeban Frenki izdajnice jer nemas trunku postovanja prema coveku koji te smatrao za sina......Naravno da je i Mou to primetio....Bednicko ponasanje Lamparda posle meca,kao da je dobio najveceg neprijatelja...mozda i jeste....Dragan Mance wrote: ↑Tue Dec 24, 2019. 10:04 pmMurinjo je po ko zna koji put pokazao svu svoju przničku lošu stranu. Malo mu je trebalo od dolaska u Totenhem ne bi li ušao u konflikt sa kolegom. Najmanje sam se nadao klinču sa dojučerašnjim pulenom, čovekom koji mu godinama bio produžena ruka na terenu u zlatno trofejno doba Čelsija.
Osveta se servira hladna...tek smo poceli,prebrojavanje u toku...
Jedan veliki trener posle slicnih reakcija nije sutnuo na gol u sledecem mecu na Old Trafordu
Suma Sumarum kada si najveci ne mozes nikome da verujes,svi zele da te dobiju,sapletu....neki zabadaju i noz u ledja kao lazni Frenki
- White Mamba
F odeljenje
Napisi nesto o WHUTD nije sramota
Siju ga klinci pa duplo boli guza
Da ne prodje nezabelezeno, Stivi Brus nastavlja teror
Jos malo i opstanak
Bravo djembela
Twitt je najblaze receno nepotpun. Niti se uzima u obzir vrsta odbrane koju igraju jedna i druga ekipa, niti posed lopte, broj suteva ka golu, oduzete lopte na protivnickoj polovini, kvalitet protivnika...To ne znaci da Vidic nije bolji, mozda jeste, samo nisu uzeti svi parametri u obzir da bi se taj zakljucak doneo.fabricio wrote: ↑Wed Dec 25, 2019. 12:58 pmDanas je aktuelna samo sadasnjost pa ljudi posezu za nekim glupostima kako je neko ultra talentovan, najbolji, najgori... kao da juce nije postojalo.
Frenki ga pocepao u gostima kao trener pocetnik i to sa jeftinijim i mladjim sastavom.Radi sujeta,malo pre toga ga je i Solsker pobedio,tako da...
Smatrao ga za sina
Smatrao ga za sina
Mambole mucki provokator
Krecu Spursi
Krecu Spursi
Lampard i Solser položili zivote samo da dobiju Murinja, a nakon toga ne mogu da pobede najgore ekipe lige.
Ovaj gubi od Votforda, ovaj kuci od Sautemtona.
Ovaj gubi od Votforda, ovaj kuci od Sautemtona.
Navukao Mou na tanak led
Rutinski ce biti cetvrti
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Vecerasnji mec izmedju Leicester-a i Liverpool-a, potencijalno bi mogao biti najvazniji u ovoj sezoni. Ako Liverpool kiksne, dolazimo u slicnu situaciju od prosle sezone, kada su izgubili +9 i titulu od Man City-a. Da li moze nesto slicno da se dogodi i ove sezone?
- Tajler Darden
@Mamba, pao poker. 
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS