Evroliga - uživo
Moderator: Moderator
Re: Evroliga - uživo
Odlicna prva cetvrtina Zvijezde
Kakva je igracina Lorenco Braun nevjerovatno, Evo krenuo Fener Dubljevic bas dobro otvorio mec, De Kolo nastavlja da se ispucava
Djidji vezao dvije trojke Fener preokrenuo
Je*em ti dan i Bartomeua kad je ovaj Zenit dobio WC pre Partizana, mi bi makar 10,000 navijaca imali u proseku...
Zvijezda pred pobjedom
Dubljevic trenutno na 19 poena bez promasaja vodi Fener 56:45
Da li ce se Feneru vratiti za ove 0.4sek?
Da, a evo mozda jos jednog produzetka da vidimo hoce li biti
Zadnji 1.30 sto je odigrao Fener je sramota onakve pocetnicke greske ono je nevjerovatno ozbiljan fijasko Zeljka a najtuznije je sto mu se i otvorilo naredna dva kola olimpijakos i baskonija bas je mogao da dobije to sada je na 3 od top 8... Tesko ce se on izvuci iz ovoga a evidentno je da mu treba jos 1-2 spoljna igraca, ono je opsti raspad, ali ti igaci da ne budu neki veterani jer mu je prepuna ekipa takvih 30+... Zasto nije Lovernj bio u 12 neka povreda?
Last edited by Asterix on Fri Dec 27, 2019. 9:07 pm, edited 1 time in total.
Evo Zalgiris u Minhenu vodi 34:21
Fener je stvarno nerealan, kakve gluposti ljudi prave na +7 u produzetku posle trojke Diksona, jos ni skok u odbrani ne mogu da uhvate.
Pa tesko da ce uhvatiti sa Derikom Vilijamsom na centru, bas steta kakva glupos Slukasa 2 puta, steta za onaj doktorski tajmaut Zeljka i odlazak na produzetak....
Nisam gledao celu utakmicu vec samo produzetak pa ne znam ko je jos bio na klupi od igraca na 4 i 5 za Fener, ali bio je tu Datome pa opet ne uspese da sprece ofanzivne skokove Valensije.
Inace mozda publika u Beogradu ne bude u prilici da pozdravi Radonjica 2. Januara, unisti ih Zalgiris u Minhenu posle nekih 9 ili 10 poraza za redom u EL.
Inace mozda publika u Beogradu ne bude u prilici da pozdravi Radonjica 2. Januara, unisti ih Zalgiris u Minhenu posle nekih 9 ili 10 poraza za redom u EL.
- Tajler Darden
I ja sam mišljenja da Radonjić brzo odlazi.
Jesu li dobili ikoga nakon Reala?
Jesu li dobili ikoga nakon Reala?
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS