Engleska Premijer Liga
Moderator: Moderator
- Tajler Darden
Re: Engleska Premijer Liga
Umesto da ćute do kraja utakmice zbog ove navlake Noriča, oni se još i bune... Neverovatno kako ekipe koje Murinjo uzme postanu smećarske.
I ništa Totenhemu bez Eriksena.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Tajler Darden
Sada da nije bio ofsajd, preokret bi došao nakon čistog faula nad igračem Noriča.
VPJTS
VPJTS
- Monogamija
Jedinu Murinjovu ekipu koju sam voleo bio je Inter, ali to je verovatno više zbog tadašnje ekipe a ne zbog samog Murinja.Tajler Darden wrote: ↑Sat Dec 28, 2019. 7:41 pmUmesto da ćute do kraja utakmice zbog ove navlake Noriča, oni se još i bune... Neverovatno kako ekipe koje Murinjo uzme postanu smećarske.
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
Dobro Tajlere,Mancester nije bio smecarski pa i i pomenuti Inter 
- Tajler Darden
Neće pa neće u gostima. 
Bolji je Mančester, al ne vredi... Vilijams dosta zanimljiv igrač.
Bolji je Mančester, al ne vredi... Vilijams dosta zanimljiv igrač.
VPJTS
VPJTS
Vilijams dosta veci plafon od Soa.Neplanirano pojacanje,mozda ispadne kao Trent sto je silom prilika dobio sansu zbog povreda Klajna.Ma umuvace ga Mancester,samo sto mogu i da ga prime 
- Tajler Darden
Koji sam kontra Čekić. 
VPJTS
VPJTS
- Monogamija
Eve ga 
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...
Davno sam rekao,samo da ponovim.Tarkovskog bih voleo u MU
Ode Pelegrini!
----------------------------------------
Sto se tice utakmice izmedju Norwicha i Tottenhama, par zapazanja. Nisam siguran da Mourinho zna tacno kako da postavi ovaj tim. Delovalo mi je u par navrata da Kane-a drzi suvise nisko, pokusavajuci da ga iskoristi kao sponu izmedju Ali-a i gola. Nesto slicno kao sto igra Firmino. Drugim recima, da je Ali primarno napadacko oruzje, a Kane sekundarno, sto je po meni aposlutno pogresno. Kane nije taj tip igraca i ne moze da se koristi kao sekundarni napdac. On je klasican golgeter i ceo tim mora da radi za njega, kako bi on pruzao svoj maksimum. Sa druge strane, Ali nije ni priblizno klasa Salah-a i Mane-a, pa da se uopste proba sa njim kao de facto primarnom opcijom u napadu.
Druga stvar, misljenja sam da bi Mou morao da se resi komplet odbrane i da proba sa novim igracima u poslednjoj liniji. Iskreno, deluje da su zasiceni i vec neko vreme ne vidim uopste zelju ni trud kod defanzivca Tottenhama. Lako gube loptu, sa druge strane, sa teskom mukom pokusavaju da je vrate u svoj posed, u velikom broju slucajeva poziciono jako lose stoje i zbog toga primaju velik broj golova.
Sve u svemu misljenja sam da ova ekipa Tottenhama nema neku pozitivnu zajednicku sudbinu i da ne bi bilo lose da se odradi jedan "hard reset" i proba se stvarnjem nekog novog tima.
----------------------------------------
Sto se tice utakmice izmedju Norwicha i Tottenhama, par zapazanja. Nisam siguran da Mourinho zna tacno kako da postavi ovaj tim. Delovalo mi je u par navrata da Kane-a drzi suvise nisko, pokusavajuci da ga iskoristi kao sponu izmedju Ali-a i gola. Nesto slicno kao sto igra Firmino. Drugim recima, da je Ali primarno napadacko oruzje, a Kane sekundarno, sto je po meni aposlutno pogresno. Kane nije taj tip igraca i ne moze da se koristi kao sekundarni napdac. On je klasican golgeter i ceo tim mora da radi za njega, kako bi on pruzao svoj maksimum. Sa druge strane, Ali nije ni priblizno klasa Salah-a i Mane-a, pa da se uopste proba sa njim kao de facto primarnom opcijom u napadu.
Druga stvar, misljenja sam da bi Mou morao da se resi komplet odbrane i da proba sa novim igracima u poslednjoj liniji. Iskreno, deluje da su zasiceni i vec neko vreme ne vidim uopste zelju ni trud kod defanzivca Tottenhama. Lako gube loptu, sa druge strane, sa teskom mukom pokusavaju da je vrate u svoj posed, u velikom broju slucajeva poziciono jako lose stoje i zbog toga primaju velik broj golova.
Sve u svemu misljenja sam da ova ekipa Tottenhama nema neku pozitivnu zajednicku sudbinu i da ne bi bilo lose da se odradi jedan "hard reset" i proba se stvarnjem nekog novog tima.
- Tajler Darden
Prva utakmica da Mančesteru rival nije stvorio šansu. Odlično je Ole spremio meč.
VPJTS
VPJTS
-
Dragan Mance
Moguće da naslednik Pelegrinija na klupi WH-a bude Dejvid Mojes.
Bas dobro poluvreme Arsenala. Ozil u par navrata prikazao ozbiljnu magiju i ako takav bude u nastavku prvenstva, Arsenal moze da se nada lepim stvarima. Sa druge strane iskreno sam impresioniran Lampardovim zapazanjem. Tacno je uvideo gde lezi problem i uvodjenjem igraca sredine terena umesto defanzivca, preuzeo kontrolu nad utakmicom. Jako lep mec za gledanje sa taktickog aspekta.
-
Dragan Mance
Jalovo napada Čelsi.
Moraće konkretnije ako žele bar bod sa Emirejtsa.
Moraće konkretnije ako žele bar bod sa Emirejtsa.
Čak i sudija malo časti. Žoržinju oprostio čist žuti (drugi).