ABA liga
Moderator: Moderator
Re: ABA liga
Ako se komsije za ovaj kukavicki potez ne kazne sa oduzimanjem bodova i sluzbenim porazom, ova liga nema smisla i vreme je da se ona raspadne...
- Monogamija
Ako ti smatraš da je ovo kukavički potez skidam kapu. Dovoljno su velike tenzije oko trenutnih političko - verskih dešavanja da bi ovde mogla da bude ozbiljna pizdarija, još ako se uzme u obzir da Budućnost nije mogla da garantuje bezbednost, ne treba dalje ni polemisati. Jel treba da scene budu gore svih onih koje smo videli u polufinalu PO prethodne sezone?
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
- Irriducibili
Ja sam izgleda propustio da Buducnost ne može da garantuje bezbednost, ko je to izjavio?
non mollare mai
Ne da je kukavicki nego je jadan potez.... Buducnost je garantovala bezbijednost, nije bas toliko napeto kao sto mislis, tako da ovo sto si napisao nema smisla, gora scena od petog meca nece biti, Covica su svi procitali sada moze samo da kuka po jutarnjim programimaMonogamija wrote: ↑Mon Dec 30, 2019. 12:13 pmAko ti smatraš da je ovo kukavički potez skidam kapu. Dovoljno su velike tenzije oko trenutnih političko - verskih dešavanja da bi ovde mogla da bude ozbiljna pizdarija, još ako se uzme u obzir da Budućnost nije mogla da garantuje bezbednost, ne treba dalje ni polemisati. Jel treba da scene budu gore svih onih koje smo videli u polufinalu PO prethodne sezone?
- Irriducibili
Zvezda ne ide u Podgoricu, konferencija u 16:30 http://sportklub.rs/Kosarka/ABA-League/ ... 16-30.html
non mollare mai
- Tajler Darden
Izađi mala. 
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Čović i bia, ili bolje rečeno čović rekao to a bia objavila.Irriducibili wrote: ↑Mon Dec 30, 2019. 12:54 pmJa sam izgleda propustio da Buducnost ne može da garantuje bezbednost, ko je to izjavio?
Ljubav prema klubu ne može da prestane, dok živim klicaću tebi, volim te PARTIZANE
- Irriducibili
Koliko znam, Čovic predstavlja druga dva kluba u ligi, dok Buducnost nije u njegovoj ingerenciji. Zvanično saopštenje Buducnosti tvrdi suprotno, a to je jedino merodavno
non mollare mai
Lazni nacionalni naboji koji su se stvorili kroz dvoboje Budućnost - CZ. Misli li Coki da posle prosle sezone moze to tek tako ici? Bokan isto posle onoga u Moraci.
Kancer kosarke Bokan - Coki. Sta rade sa svojim paravojskama, da ti se smuci.
Kancer kosarke Bokan - Coki. Sta rade sa svojim paravojskama, da ti se smuci.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
-
Dragan Mance
Oly je zbog ne izlaska na crtu Panati završio u nižem rangu. Kod nas će proći sve nekažnjeno. Pojeo vuk magarca. Biće malo drame, navlačenja ali konkretnosti odluka ni od korova.
Bokan i Čović su svojim sujetnim ratovima i mržnjom počeli kopati grob ABA ligi. Besmisao takmičenja već sada napravljen i sam njen nastavak ne donosi nikakvu svrhu. Tek posle ovakvih suludih poteza Bord Evrolige i Đordi zauvek zatvaraju svoja predvorja šampionu regionalnog takmičenja.
Bokan i Čović su svojim sujetnim ratovima i mržnjom počeli kopati grob ABA ligi. Besmisao takmičenja već sada napravljen i sam njen nastavak ne donosi nikakvu svrhu. Tek posle ovakvih suludih poteza Bord Evrolige i Đordi zauvek zatvaraju svoja predvorja šampionu regionalnog takmičenja.
- Irriducibili
Čovicu u ovoj situaciji više odgovara da izgubi utakmicu za zelenim stolom, nego na terenu. Otuda cela ova farsa
non mollare mai