Engleska Premijer Liga
Moderator: Moderator
- Tajler Darden
Re: Engleska Premijer Liga
Kakav posao radi Frenk...
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Danas više sreće nego pameti (realno), ali stoji da radi dobar posao. Mlad tim uz par iskusnijih igrača i za sada guraju odlično. Ako izbore LŠ - kapa dole. Zaslužio je Frenk ozbiljna sredstva za letnji prelazni rok.
S druge strane, Arsenal će da se usredsredi na završi iznad desetog mesta i to je dovoljno za ovu sezonu. Sledeće godine nema Evrope tako da će rasterećeno na napadnu top 4.
-
Dragan Mance
Smehotres.
- Monogamija
Siti deluje kao pročitana ekipa već duže vreme, nekako sve što urade je individualni kvalitet nekog od igrača. Sa ovakvom igrom i trenutno zaribala Real će ih izbaciti u LŠ.
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
-
Dragan Mance
Dejvid Mojes i zvanično novi menadžer WH-a.
Definitivno deluje na coveka koji uliva poverenje... "Where am I? Who are you? What is that? Did i shit myself?"
Haland u UTD?...Norveska veza..
Kreanga znae
Kreanga znae
Ne verujem da ce biti od toga nesto
Ja sam napisao da je meta zajedno sa jos par igraca.Nisam rekao e potpisuje sigurno.Jos da sam insajder iz Mancestera
Rajola je zahtevao stavljanje neke otkupne klauzule,to su i Mancester i Juventus odbili.Sve se bojim da Dortmund njih moze pobediti u trci za nekog igraca.Lepo je veliki Fergi oterao to debelo govedo sa OT-a i dugo nije imao igrace tamo,dok ga nije vratio tvoj Mou
-
Dragan Mance
Ponovo taj čuveni VAR i skandalozno poništen pogodak Grilišu iz Vile. Ako će se gledati jedan deo milimetra za poništavanje pod hitno fudbal ukinuti. Svaka draž se gubi ovim.
Opet... VAR=SRANJE. Sad cist penal nije dosudjen Southamptonu protiv Tottenhama.
-
Dragan Mance
Lingard i Megvajer dve najveće engleske prevare u istoriji pikanja buba-mare. Trl šta reći za Lesterov poduhvat veka i prodaju buzdovana Megvajera za ogromnu svotu novca.