KK Partizan 2019/20

Arhiva.

Moderator: Moderator

71:70

Re: KK Partizan 2019/20

Post by 71:70 » Fri Jan 03, 2020. 12:43 pm

Jbg, meni je dovodjenje rr i imalo nekog smisla, on da kreira malo a volden da se vrati izvornom zanatu, poentiranju.

Ovo mi vec nema nikakvog smisla, doveli smo nekog tek da bi ga doveli...

Asterix

Post by Asterix » Fri Jan 03, 2020. 12:48 pm

71:70 wrote:
Fri Jan 03, 2020. 12:43 pm
Jbg, meni je dovodjenje rr i imalo nekog smisla, on da kreira malo a volden da se vrati izvornom zanatu, poentiranju.

Ovo mi vec nema nikakvog smisla, doveli smo nekog tek da bi ga doveli...
Pa obzirom da Trinkjeri voli niske igrace to je upravo Meklin koji pokriva 4/5 jak je kao konj mada me plasi njegova tezina, vidis po ovome sto je trazio onoga kratkog iz Izraela znaci takav tip mu je igraca potreban, mozda ga nasi i stesu malo dobar je Meklin igrac ako je zdrav bas moze dosta toga da nam donese

Dragan Mance

Post by Dragan Mance » Fri Jan 03, 2020. 12:55 pm

Meklin je najbolje rešenje od pomenutih. Dobio je prednost u odnosu na Džonsona zbog brojnijeg iskustva. Ne znam sa kim bi Grobari bili zadovoljni??? Taj se nije rodio...

Irriducibili

Post by Irriducibili » Fri Jan 03, 2020. 1:16 pm

Ako je nešto sada potpuno izvesno, to je da Trinkijeri, pored pljeskavica, voli i duplikate. Plan b definitivno ne postoji i nece postojati, što ce našim rivalima omoguciti laku pripremu utakmice

McLean je svakako u nekim trenucima karijere bio uspešniji nego Redding ikada, ali je i to stvar prošlosti. Sklon povredama, a pitanje je i u kakvom je fizičkom stanju. Još u vreme kad je Savanovic bio na Sardiniji, tamo se treniralo jednom dnevno i prilično rekreativno

Ne mogu se oteti utisku da je ozbiljan budzet olako spiskan. Trinkijeri je birao, on je jedini i odgovoran za rezultate. I zaslužan, ispostavi li se nekim čudom da je vizionar
non mollare mai

CikaZika

Post by CikaZika » Fri Jan 03, 2020. 1:28 pm

Irriducibili wrote:
Fri Jan 03, 2020. 1:16 pm
Ako je nešto sada potpuno izvesno, to je da Trinkijeri, pored pljeskavica, voli i duplikate. Plan b definitivno ne postoji i nece postojati, što ce našim rivalima omoguciti laku pripremu utakmice

McLean je svakako u nekim trenucima karijere bio uspešniji nego Redding ikada, ali je i to stvar prošlosti. Sklon povredama, a pitanje je i u kakvom je fizičkom stanju. Još u vreme kad je Savanovic bio na Sardiniji, tamo se treniralo jednom dnevno i prilično rekreativno

Ne mogu se oteti utisku da je ozbiljan budzet olako spiskan. Trinkijeri je birao, on je jedini i odgovoran za rezultate. I zaslužan, ispostavi li se nekim čudom da je vizionar
Pa krivi su i oni koji su sve ovo dozvolili. Koji su dali da radi kako god hoce.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Asterix

Post by Asterix » Fri Jan 03, 2020. 1:35 pm

Nego je li tacno da dolazi jos jedan na 2/3 ako jeste onda katastrofa, dje cemo sa tolikim igracima :D

Dragan Mance

Post by Dragan Mance » Fri Jan 03, 2020. 1:36 pm

Nekada je biti Grobar, zna se šta je to sve podrazumevalo, bilo ponos i dika. Danas pojavom digitalne tehnike i društvenih mreža sve otišlo u materinu. Daju se olaki zaključci bez preke provere ili validnih dokaza. Ne znam zašto se žuri sa negativom i prozivkama na račun kluba, Trinkijerija, Kurte-Murte kada sezona za sada (za mnoge nažalost) ide željenim tokom. Teši me što su mnogi "stručnjaci" terali i Duška Vujoševića svojevremeno pa im je dotični jednom za svagda zalepio flaster na usta.

markovl12

Post by markovl12 » Fri Jan 03, 2020. 1:41 pm

Dobro je dok se igraci pljuju po forumima. Kad je dolazio RR stekao sam utisak da smo potpisali invalida kog su pokupili sa nekog kosa iz geta, a covek je pismeniji kosarkas od 98% igraca iz Aba lige.
„Partizan je dobar, toliko dobar da ne moramo mrzeti druge.“ – Duško Radović

Irriducibili

Post by Irriducibili » Fri Jan 03, 2020. 1:43 pm

CikaZika wrote:
Fri Jan 03, 2020. 1:28 pm
Pa krivi su i oni koji su sve ovo dozvolili. Koji su dali da radi kako god hoce.
A šta da mu rade, da mu nametnu igrače koje on nece, da ga smene usred sezone? Mnogo je nezadovoljstva njegovim radom, ali izbora nema, mora mu se sad dati podrška do kraja
non mollare mai

fabricio

Post by fabricio » Fri Jan 03, 2020. 1:45 pm

Gledao sam Sasari protiv telekoma pre neki dan, kretanje je jako dobro, dobro trci i odmotava se, pravi puno blokova. Preslikani Mozli. Za ostalo nisam obracao paznju, posebno defanzivno (ali je komentator zapenio kad je za glavu veceg igraca izgurao iz reketa) jer se tad nije ni povezivao sa nama.
Imate cele utakmice na tjubu, na preskoke da pogledate samo Meklina vam ne treba vise od 10 min da se uverite u kakvom je stanju. Ko zeli. Da se sacuvamo pausalnih komentara.

Uprava opet dominira, deo mene je ocekivao da se izvuce neki spremniji igrac uz sitno obestecenje, oni dovode Meklina. Ne znam sta da mislim vise. Igraca kao Meklin je imalo i ranije da se reaguje i uvede u takmicarski ritam za drugu fazu EK.

E da, sto se utakmice tice koju sam gledao, pricao je komentator kako je izgubio skocnost i ne oslanja se na taj segment previse. Sto je veliki minus za igraca koji od toga zivi, ili je bar ziveo.
"History has the name - Conor McGregor"

CikaZika

Post by CikaZika » Fri Jan 03, 2020. 1:47 pm

Irriducibili wrote:
Fri Jan 03, 2020. 1:43 pm
CikaZika wrote:
Fri Jan 03, 2020. 1:28 pm
A šta da mu rade, da mu nametnu igrače koje on nece, da ga smene usred sezone? Mnogo je nezadovoljstva njegovim radom, ali izbora nema, mora mu se sad dati podrška do kraja
Obuzdati ga, drzati na lancu. Ovo se svelo na to ako sjebe, sve ce se svaliti na njega. I tako cemo da vrtimo dok ne dodje neko ko sve moze sam da uradi. Bojim se da takvog kakvog mi trazimo, nema.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Fri Jan 03, 2020. 1:53 pm

Ne može se debeli držati na lancu, izuzetno sujetan i tvrdoglav. Nije opcija zaratiti na krv i nož sa trenerom. Problem je što u startu nije napravljena podela nadležnosti, tako da je on prisvojio sve za sebe
non mollare mai

garni

Post by garni » Fri Jan 03, 2020. 1:59 pm

Dragan Mance wrote:
Fri Jan 03, 2020. 1:36 pm
Nekada je biti Grobar, zna se šta je to sve podrazumevalo, bilo ponos i dika. Danas pojavom digitalne tehnike i društvenih mreža sve otišlo u materinu. Daju se olaki zaključci bez preke provere ili validnih dokaza. Ne znam zašto se žuri sa negativom i prozivkama na račun kluba, Trinkijerija, Kurte-Murte kada sezona za sada (za mnoge nažalost) ide željenim tokom. Teši me što su mnogi "stručnjaci" terali i Duška Vujoševića svojevremeno pa im je dotični jednom za svagda zalepio flaster na usta.
Zuri se iz razloga da posle kaze kad se ispadne iz evrokupa e jesam vam rekao. Upoznao neke grobare skoro koji navijaju protiv Partizana. Ludo vreme burAzeri. Samo da ispadne i kaze esam ti reko. A imate zvanicno najboljeg trenera u evrokupu.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Fri Jan 03, 2020. 2:25 pm

McLean još nije potpisan, sačekajmo....
non mollare mai

CikaZika

Post by CikaZika » Fri Jan 03, 2020. 2:33 pm

Irriducibili wrote:
Fri Jan 03, 2020. 2:25 pm
McLean još nije potpisan, sačekajmo....
Stoji na sajtu kksa, ostalo je obestecenje. Da ne lozimo masu, koga jure, ali mislim da je to vise populisticki.

Elem, Trinki jeste morao odmah biti ograničen i raspodeljen posao. Da se zna ko sta radi, a ovo je otislo bas daleko.

Locked