KK Crvena zvezda
Moderator: Moderator
Re: KK Crvena zvezda
Jel moze neko da mi napise sta je Tegeltija na Avangardi napisao o Dzenkinsu?
- Tajler Darden
I ovde... Ta osoba nije Tegeltija.
Šakota kaže da je problem lične prirode.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Postoji mogućnost povratka Nelsona u CZ.
Pa kad postoji mogucnost da Dzenkins vise i ne zaigra za Zvezdu onda daj da dovedemo zamenu na toj poziciji, taman ima i pasos pa ne bi bio stranac za domaca takmicenja.
Sezona ide svojim "tokom".

Sezona ide svojim "tokom".

Ne znam šta je s Dzenkinsom, nisam se ni raspitao ali dolazak pleja ne znači nužno da se Dženkins ne vraća.
Stvarno ne vidim sta ce vam nelson, ali vam ga, iskreno, zelim...
Ovo moje gore napisano je malo zajebancija i sprdanje (takva mi je vecina postova ovde na temi ali sve u skladu poteza kluba ove sezone) ali nazalost vrlo moguce razmisljanje u klubu.
Nelson ni na vrhuncu karijere (u Evropi) nije bio neki "game changer", a sada da i ne govorimo.
Nelson bi bukvalno ušao u roster umesto Filipa koji po mojim informacijama ne želi da stvara pritisak ekipi i pitanje je da li će igrati više EL, ali ostaje u klubu.
Sutra se iz SAD vraća Dženkins, dok su Ojo i Faye pred odlaskom u druge ekipe. Za Oja pokušavaju da izvuku neko obeštećenje.
Sutra se iz SAD vraća Dženkins, dok su Ojo i Faye pred odlaskom u druge ekipe. Za Oja pokušavaju da izvuku neko obeštećenje.
Evo ti trenutne situacije na spoljnim pozicijamaFKCZ wrote: ↑Thu Jan 09, 2020. 6:44 pmNelson bi bukvalno ušao u roster umesto Filipa koji po mojim informacijama ne želi da stvara pritisak ekipi i pitanje je da li će igrati više EL, ali ostaje u klubu.
1 L.Brown, Jenkins, Covic
2 Baron, Punter, Davidovac
3 Lazic, Dobric, Perperoglou
Povratkom Perperoglu-a to je 9 igraca tako da ako se nastavi praksa da rekreativac i dalje upada u 12 i "igra" on onda izbacuje 2 kosarkasa iz 12, te time i da je istina ovo sto sam naglasio u tvom upisu i doticni ispadne iz tima onda bi i Nelson "precrtavao" 2-cu (i bez rekreativca i Nelsona jedan "visi" kad su svi spremni).
Sta mislis da li Nelson zasluzuje da igra pre bilo koga od ostalih 8?
Nelson ne bi mogao EL da igra.
I ja se slažem da je gužva ali informacije su da smo aktivni na tržištu a ne znači da će i doći neko na kraju.
Mora se uzeti u obzir da ćemo najbolje biti 3. u Aba ligi i da je svaki dobri igrač dobrodošao.
Mora se uzeti u obzir da ćemo najbolje biti 3. u Aba ligi i da je svaki dobri igrač dobrodošao.
- Tajler Darden
Od - 21 do pobede.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
Rodjen spreman:) Stimac nestvaran igra sezonu karijere... Ali svaka cast i Sakoti kako ih je motivisao na poluvrijeme ako Zvijezda pobijedi Zalgirisa i Albu bice u dobroj poziciji ali obzirom da je u pitanju trka sa Fenerom tesko ce je dobit pogotovo kada ih uhvati ovaj pakleni raspored sa Barsom,Efesom,Cska,Makabi,Real,Fener,Pao..