KK Partizan 2019/20

Arhiva.

Moderator: Moderator

Locked
Bekdor

Re: KK Partizan 2019/20

Post by Bekdor » Fri Aug 09, 2019. 10:25 am

ovde se citiraju moje reci o jankovicu na 3 ,on ima napadacke karakteristike jedne visoke trojke ,on nije 4 bezi od kosa i kontakta ,da bi bio mismec u napadu mora da nauci da realizuje mismec podkosem sa nizim igracima ,to ce moci za slucaj da vreme provodi na trojci ,verovatno je i jedan od boljih defanzivaca licem u timu na preuzimanje
Izvinjavam se bogocu lično,nisam vidio to da je napisano ali se slažemo i nadam se da bi to mogli da vidimo tokom sezone,mada teško..

Malterego

Post by Malterego » Fri Aug 09, 2019. 10:43 am

Opet se gleda sta rade cigani. Ja uopste ne pricam o njihovom timu vec o nasem, a Trinkijeri je birao ove igrace u skladu sa budzetom koji je imao. Pritom jos nismo zavrsili sa prelaznim rokom. Parahuski i Pejners su top igraci za nase uslove. Jedan dolazi sa sjajnom EC sezonom i WL iskustvom iza sebe, drugi iz EL ekipe sa ozbiljnom minutazom. Sto se tice Amerikanaca, neko je vec rekao iznad. Nebitno je odakle dolaze vec sta znaju i ne bi niko od njih bio prvi primjer velikog iskoraka naokon dolaska iz krs ekipe.

Andrea ih je trazio s razlogom i treba vidjeti sta ce sa njim uraditi, kakvi su mu planovi i ideje, pa onda da u skladu s tim i snosi odgovornost.

Poredjenja radi, iako ne volim da ih spominjem, Zvezda je i ove godine imala daleko kvalitetnija imena od nas, pa je Trinkijeri uspio da ih dobije vise puta sa ekipom koju niti je pripremao niti je selektirao.

Opet kazem, i Dule je bio "underdog" mnogo puta pa je izlazio kao pobjednik. Igraci moraju jako da treniraju i sve je moguce. Za mnoge je ova sezona prekretnica. Paige moze da napravi iskorak i postane EL igrac, Zagorac ako sad ne napravi veliku sezonu ostace prosjek igrac, Mozli, Tomas, Volden imaju priliku da iskoriste EC nivo za nesto vise... a tu si igraci poput Parahuskog i Pejnersa da donesu i iskustvo.

Vanja mi je mnogo drag, ali mislim da je za njega ipak bolje sto je otisao. Vrijeme ce pokazati.

fabricio

Post by fabricio » Fri Aug 09, 2019. 12:07 pm

Svedoci smo svake sezone, svakog meseca, nedelje pa i dana... svedoci smo raznih iznenadjenja, razlicitog prilagodjavanja i adaptacije... gde nemoguce postaje moguce, a realno postaje nerealno.
Prevazidjeno je vreme usporedbi, "sta ako" i "oni su to i to, a mi to i to".

Volden, Tomas, Mozli... sve sto su bili do juce, ma do pre 5 minuta, bili su jedni igraci... od sledece nedelje vise biti nece.
Dolaze u drugi sistem, drugog trenera, druge ekipe, drugih saigraca i logistike, drugih navijaca... sve drugacije.

Kako ce oni da se snadju ne zna niko, pa ni nas trener.
Da, Volden moze da bude novi Tomas, a moze i novi Mekejleb (za nas)... kad bi se unapred znalo ne bi se igralo. Ta poredjenja nije da ne volim, vec zaista nemaju svrhu u savremenom sportu gde smo svedoci svega pominjanog.

I da, sezona ima 50-60 utakmica, a ne 2-3. :wink:
"History has the name - Conor McGregor"

Malterego

Post by Malterego » Fri Aug 09, 2019. 12:52 pm

O našim Amerikancima se priča kao da su smećari neki, a niko da se osvrne na realnost. Brojke ne znače mnogo, ali nije na odmet podsjetiti ponekad.

Tomas ima 24 godine i dvije profesionalne sezone iza sebe. Odigrao je prvu sezonu u Evropi ove godine za Sasari koji je izgubio 4:3 u finalu italijanske lige. Korektno je odigrao i Summer League, ne znam u čemu je problem da on igra u Partizanu. Ko nam je startovao prošlu sezonu na 4?

Mozli je za mene nepoznanica, ali nije valjda lud Trinkijeri. Pritom je igrač iz italijanske lige, valjda on prati njihovu ligu i zna šta dobija. Ne vjerujem da je slučajno doveden.

Volden je ipak MVP izraelske lige. To ne mora mnogo da znači, ali sa kakvim su CVem dolazili prethodni plejevi? NWG i Paige sa koledža, Ratkovica, Pot? Renfro je imao kakvo-takvo ime ali je u godinama, Heč? Prije Partizana najveći uspjeh PAOK. Da se podsjetimo epizode Cvele i Jamar? Ili kad smo počeli sezonu sa Daloom i Tepićem? Jedini plej kojeg smo doveli u zadnjih 10 godina a da je imao veliko ime je bio Palacio.

fabricio

Post by fabricio » Fri Aug 09, 2019. 1:16 pm

Igrac bez mana ne postoji.

To sto neko napisa Volden ne koristi levu ruku valjda... to je na treneru da zamaskira. Ne njegovu levu ruku, nego sve nedostatke koje jedan tim kao sto smo mi ima. A imamo mana i kvaliteta. RAdice se na tome da kvalitet ispliva vise nego sto mane mogu da dodju do izrazaja.

Sta sve nisu bili u stanju da izvedu ovi iz minule sezone? Osnovama kosarke covek da ih uci, kosarkaski iq u minusu na nivou ekipe, pa su na momente licili na disciplinovanu, ali skupinu koja vapi za ekstra talentom i kvalitetom.
"History has the name - Conor McGregor"

Asterix

Post by Asterix » Fri Aug 09, 2019. 2:33 pm

fabricio wrote:
Fri Aug 09, 2019. 1:16 pm
Igrac bez mana ne postoji.

To sto neko napisa Volden ne koristi levu ruku valjda... to je na treneru da zamaskira. Ne njegovu levu ruku, nego sve nedostatke koje jedan tim kao sto smo mi ima. A imamo mana i kvaliteta. RAdice se na tome da kvalitet ispliva vise nego sto mane mogu da dodju do izrazaja.

Sta sve nisu bili u stanju da izvedu ovi iz minule sezone? Osnovama kosarke covek da ih uci, kosarkaski iq u minusu na nivou ekipe, pa su na momente licili na disciplinovanu, ali skupinu koja vapi za ekstra talentom i kvalitetom.
Prijatelju to treba sa 16 godina da znas da zavrsavas sa obije ruke a ne sa 27 da ucis, znas li koliki je to limit veoma, veoma tesko je to sakriti jos sa Gordom kada bude u paru, on ima i poprilicnih ispada u odbrani a sve to protiv prosjecnih igraca da ne kazem ispod prosjeka, moze se napredovati ne kazem da ne moze ali znas li koliko tu treba rrada i treninga daleko je Andrea od Duletovog spartanskog rezima, ovo je za njih bukvalno profi sezona da ne kazem da su do sad igrali amatersku kosarku, a odje se loze na evrokup i egal sa ciganima, samo malo se spustite na zemlji da ne bude razocarenja nama ce biti klimavo protiv Future i Cedevite pa i Mornar nas sigurno tuce u Baru.. daj boze da sam sve promasio sto sam napisao

CikaZika

Post by CikaZika » Fri Aug 09, 2019. 2:57 pm

Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Malterego

Post by Malterego » Fri Aug 09, 2019. 3:04 pm

Krivo mi je za Alekseja, dobar je defanzivno i dosta smiren u napadu. Neka kombinacija Tepica i Milosavljevica. Mada, u trenutnom rosteru ne bi mnogo prostora imao, sa tim bekom koji dolazi.

Produzetak ugovora je zbog eventualnog obestecenja iduce ljeto, pretpostavljam.

Asterix

Post by Asterix » Fri Aug 09, 2019. 3:10 pm

Ma ocigledno ga planiraju za iducu sezonu kao rezervnog pleja, jer on je bio potpisao na 3 godine opet bi ga mogli prodati i bez produzetka ugovora, dobra stvar za njega da ima veliku minutazu pa da se vrati jos bolji

Hamato_YoSHi

Post by Hamato_YoSHi » Fri Aug 09, 2019. 4:08 pm

Asterix wrote:
Fri Aug 09, 2019. 3:10 pm
Ma ocigledno ga planiraju za iducu sezonu kao rezervnog pleja, jer on je bio potpisao na 3 godine opet bi ga mogli prodati i bez produzetka ugovora, dobra stvar za njega da ima veliku minutazu pa da se vrati jos bolji
Da, retko radimo ovakva produzenja i slanja na pozajmicu u strane klubove. Trebaju mu minuti i zeli da igra, a tesko da bi igrao u sadasnjem rosteru. Na kraju sezone cemo videti koliko je napredovao, pa nek struka odluci. Neka mu je srecno.
私は1つの名前しか知りません

Crna ovca

Post by Crna ovca » Fri Aug 09, 2019. 4:27 pm

Bolja opcija od prodaje svakako. Nismo se lako odrekli naseg pit bula i to je okej, a on ce valjda da napreduje tamo.
Srecno Ali i nadam se da ces da se vratis sledece sezone!

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Aug 09, 2019. 7:48 pm

Dobro ljudi polako, nisu još ni pripreme krenule. Ne znam samo koga ste očekivali, ovo je u skladu sa mogućnostima. Trinkijeri iz sigurno nije birao tek tako. Kad počne sezona videćemo na čemu smo.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Crna ovca

Post by Crna ovca » Fri Aug 09, 2019. 8:49 pm

Sy, Ali i Pušica i zvanično napustili Partizan.

Da vidimo dalje sad, na redu su Dzeri, Jankovici i Noviva, sta ce sa njima biti...

Vesely.24

Post by Vesely.24 » Fri Aug 09, 2019. 10:10 pm

Crna ovca wrote:
Fri Aug 09, 2019. 8:49 pm
Sy, Ali i Pušica i zvanično napustili Partizan.

Da vidimo dalje sad, na redu su Dzeri, Jankovici i Noviva, sta ce sa njima biti...
I Gagić, gde najbitnijeg da zaboraviš.
Svi smo mi radosni, samo je Jan Veseli.

Crna ovca

Post by Crna ovca » Fri Aug 09, 2019. 10:17 pm

Njega sam vec otpisao :D

Locked