Engleska Premijer Liga

Sve o evropskom fudbalu.

Moderator: Moderator

Kreanga

Re: Engleska Premijer Liga

Post by Kreanga » Wed Jan 08, 2020. 1:36 pm

Prosao prosle sezone,izbacio jednog od favorita takmicenja.Koliko sam upoznat,ove sezone ne igra,zato sto je neko ostavio dvocifren minus u trenutku smene.

Čekićar

Post by Čekićar » Wed Jan 08, 2020. 1:40 pm

Kreanga wrote:
Wed Jan 08, 2020. 1:36 pm
Prosao prosle sezone,izbacio jednog od favorita takmicenja.Koliko sam upoznat,ove sezone ne igra,zato sto je neko ostavio dvocifren minus u trenutku smene.
Ko ih je uveo u LS posle visegodisnje dominacije crvenih djavola na ostrvu?😂

Kreanga

Post by Kreanga » Wed Jan 08, 2020. 2:23 pm

Van Gal.

White Mamba

Post by White Mamba » Thu Jan 09, 2020. 4:49 am

Kreanga brat lovac na Murinjove svedoke :lol:

CikaZika

Post by CikaZika » Thu Jan 09, 2020. 9:59 pm

Murinju trebalo 100 utakmica za 16 poraza. Oleu samo 38.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Kreanga

Post by Kreanga » Fri Jan 10, 2020. 11:44 am

Murinjo potrosio 5 puta vise i u 3 sezone 2 puta bio van top 4.

Čekićar

Post by Čekićar » Fri Jan 10, 2020. 5:22 pm

CikaZika wrote:
Thu Jan 09, 2020. 9:59 pm
Murinju trebalo 100 utakmica za 16 poraza. Oleu samo 38.
Druze stavljas Olea u isti red sa najvecim svih vremena,sta ti je? :D

Kreanga je nezahvalan a radovao se pobedama UTD-a,osvajanju LE itd itd.....Meni je drago sto su navijaci UTD-a iz Srbije vecinski na strani Vudvorda :D

Kreanga

Post by Kreanga » Fri Jan 10, 2020. 5:37 pm

Pa normalno da cu se radovati,jok psovacu.Pa ne volim ni Trinkijerija pa se radujem pobedama Partizana.Ovo sam se vise razocarao u Murinja,bio sam zadovoljan kad je potpisao,pa kad je bila prica Klop ili Murinjo,navijao sam za Murinja,bio sam glup,priznajem.PS ovde je Tajler sve pogodio :D
Covek je osvojio tu LE,Guideti promasio zicer na kraju,ispao od realno dosta igracki slabije Sevilje.U PL jednom bio sesti,pa drugi ali sa izgubljenom trkom u novembru,pa je ostavio jebeni haos gde je Mancester imao dvocifren zaostatak za cetvrtim u decembru.Pa grupa u LS se prosla jedva golom bandere u finisu meca protiv Jang Bojsa,bruka.
Kakva strana Vudvorda,kao da on bira pojacanja,lik vodi racuna o finansijama,ne bih ni primetio da ga smene sutra.A opet,dao je Murinju pola milijarde na trosenje,a ovaj ostavio ruinu,rat sa svlacionicom,zvuci poznato ?
Mnogo je veci Mancester Junajted od Murinja da bi se i vodile ovakve diskusije.Znalo se da ce biti tesko naci Fergijevog naslednika,da ce potrajati,Murinjo ocigledno nije taj,mozda nije ni Ole,ko ce biti videcemo.
Ja licno bih voleo da vidim Poketina.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Fri Jan 10, 2020. 5:47 pm

Čekićar wrote:
Fri Jan 10, 2020. 5:22 pm
Druze stavljas Olea u isti red sa najvecim svih vremena,sta ti je? :D
Najveći nije ni u Mančester Junajtedu, a kamoli dalje.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Čekićar

Post by Čekićar » Fri Jan 10, 2020. 6:09 pm

Kreanga wrote:
Fri Jan 10, 2020. 5:37 pm
Pa normalno da cu se radovati,jok psovacu.Pa ne volim ni Trinkijerija pa se radujem pobedama Partizana.Ovo sam se vise razocarao u Murinja,bio sam zadovoljan kad je potpisao,pa kad je bila prica Klop ili Murinjo,navijao sam za Murinja,bio sam glup,priznajem.PS ovde je Tajler sve pogodio :D
Covek je osvojio tu LE,Guideti promasio zicer na kraju,ispao od realno dosta igracki slabije Sevilje.U PL jednom bio sesti,pa drugi ali sa izgubljenom trkom u novembru,pa je ostavio jebeni haos gde je Mancester imao dvocifren zaostatak za cetvrtim u decembru.Pa grupa u LS se prosla jedva golom bandere u finisu meca protiv Jang Bojsa,bruka.
Kakva strana Vudvorda,kao da on bira pojacanja,lik vodi racuna o finansijama,ne bih ni primetio da ga smene sutra.A opet,dao je Murinju pola milijarde na trosenje,a ovaj ostavio ruinu,rat sa svlacionicom,zvuci poznato ?
Mnogo je veci Mancester Junajted od Murinja da bi se i vodile ovakve diskusije.Znalo se da ce biti tesko naci Fergijevog naslednika,da ce potrajati,Murinjo ocigledno nije taj,mozda nije ni Ole,ko ce biti videcemo.
Ja licno bih voleo da vidim Poketina.
Cek da zovem Bolkonskog :D

Kreanga

Post by Kreanga » Fri Jan 10, 2020. 6:31 pm

Nemoj,dosta mi je sviranja za ove praznike :D

CikaZika

Post by CikaZika » Sat Jan 11, 2020. 1:51 am

Ja sam tim Mou. Da se odmah podelimo. :D
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Viduka

Post by Viduka » Sat Jan 11, 2020. 7:23 am

Mourinho i OGS ne mog da se porede. Prvi je jedan od najvecih menadzera u istoriji fudbala, dok je drugi marketinski trik. Ole nema nikakve trenerske kvalifikacije da bi se opravdalo njegovo dovodjenje. Problem Manchester United-a nije trener, nego cinjenica da je u klubu rasulo. Man Utd. mora da sredi sportski sektor, prevashodno da dovede ozbiljnog sportskog direktora, kao i ekipu ljudi oko njega koji ce se baviti svim aspektima dovodjenja i odlazaka igraca, kao i dugorocnom strategijom razvoja kluba. Kada se to odradi, onda se dovodi adekvatan menadzer, koji moze da ispuni zahteve kluba. Stanje kakvo je sada im nece doneti nista dobro.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sat Jan 11, 2020. 2:56 pm

VAR je proradio. :D

Čist crveni za Obamejanga. Mogao ga je osakatiti.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Reaper

Post by Reaper » Sat Jan 11, 2020. 3:56 pm

Jeste, čist crveni. A toga u EPL kolk'o to duša ište (sudija pokaže crveni tek kad vidi neki otvoreni prelom). Da je Lakazet bio malo prisebniji mogao je Arsenal i do 3 boda sa 10 igrača.

Post Reply