Evroliga

Sve o evropskoj košarci.

Moderator: Moderator

Asterix

Re: Evroliga

Post by Asterix » Thu Jan 02, 2020. 4:35 pm

Nema sanse da Zvijezda nocas izgubi od Bajerna... Fener jaci za Malkoma Tomasa nocas inace ostatak isti tim kao protiv Valensije, ne znam sta da mislim sudar dva tima koja su u ozbiljnom kanalu, Zalgiris-Makabi u kakvom sastavu ide Makabi? njima je bas dosta igraca povrijedjeno zadnja 3 meca su imali samo 10 igraca u rosteru , pojacali su se Rejnoldsom i Aron Dzeksonom debituje li ko od njih nocas? bas tezak mec za prognozu pogotovo posle onakvog razbijanaja bajerna mislim da ce ovo biti na jednu lopttu.. Barselona lagano protiv Baskonije 10ak razlike na vrh gasa sto bi se reklo

Asterix

Post by Asterix » Thu Jan 02, 2020. 4:55 pm

Zoc proglasen za najboljeg Evropskog kosarkaskog trenera decenije

Dragan Mance

Post by Dragan Mance » Thu Jan 02, 2020. 5:14 pm

Asterix wrote:
Thu Jan 02, 2020. 4:35 pm
Nema sanse da Zvijezda nocas izgubi od Bajerna... Fener jaci za Malkoma Tomasa nocas inace ostatak isti tim kao protiv Valensije, ne znam sta da mislim sudar dva tima koja su u ozbiljnom kanalu, Zalgiris-Makabi u kakvom sastavu ide Makabi? njima je bas dosta igraca povrijedjeno zadnja 3 meca su imali samo 10 igraca u rosteru , pojacali su se Rejnoldsom i Aron Dzeksonom debituje li ko od njih nocas? bas tezak mec za prognozu pogotovo posle onakvog razbijanaja bajerna mislim da ce ovo biti na jednu lopttu.. Barselona lagano protiv Baskonije 10ak razlike na vrh gasa sto bi se reklo
Aron Džekson, bivši plej Bilbaa i dugogodišnji CSKA???

Asterix

Post by Asterix » Thu Jan 02, 2020. 5:25 pm

Dragan Mance wrote:
Thu Jan 02, 2020. 5:14 pm
Asterix wrote:
Aron Džekson, bivši plej Bilbaa i dugogodišnji CSKA???
Jeste bas on

Dragan Mance

Post by Dragan Mance » Thu Jan 02, 2020. 5:36 pm

Pre neki dan se zapitah gde je lik. Mislio sam možda okači patike o klin a lik se vrati u EL. Biće taj dosta Sferopulosu od koristi. Pogotovo u organizaciji i odbrani.

Borca

Post by Borca » Thu Jan 02, 2020. 6:05 pm

Asterix wrote:
Igrala je Zvezda u Areni i sa Baskonijom koju je i pre i posle te utakmice pobedjivao (i to ubedljivo) ko je hteo (mislim da im i u Spanskom prvenstvu ne ide bas nesto) pa je ta utakmica izgledala tako da je Zvezda ne bi dobila da su igrali do ujutru. Imamo i faktor novog igraca koji debituje veceras i stalni minus faktor rekreativca zbog koga ce veceras jedan profesionalni kosarkas (najverovatnije Dobric koji zna da donese energiju svojim potezima i raspali publiku u pozitivnom smeru) da sedi u trenerci pored Covica starijeg.

Asterix

Post by Asterix » Thu Jan 02, 2020. 6:22 pm

Borca wrote:
Thu Jan 02, 2020. 6:05 pm
Asterix wrote:
Igrala je Zvezda u Areni i sa Baskonijom koju je i pre i posle te utakmice pobedjivao (i to ubedljivo) ko je hteo (mislim da im i u Spanskom prvenstvu ne ide bas nesto) pa je ta utakmica izgledala tako da je Zvezda ne bi dobila da su igrali do ujutru. Imamo i faktor novog igraca koji debituje veceras i stalni minus faktor rekreativca zbog koga ce veceras jedan profesionalni kosarkas (najverovatnije Dobric koji zna da donese energiju svojim potezima i raspali publiku u pozitivnom smeru) da sedi u trenerci pored Covica starijeg.
Bajern je razbijen od strane Zalgirisa i to u sred Minhena, na mec sa Baskonijom je bilo 5-6 k ljudi a sada vam dolaze i organizovani i nece biti ispod 15k Zvijezda je dobila 2 zaredom posle preokreta nad Olimpijakosom dobijen i Zenit, protiv baskonije se i Lorenco povrijedio, a sada jos Zvijezda nije igrala aba ligu pa su imali sasvim dovoljno vremena da spreme utakmicu i da ustimuju to sto treba..

Asterix

Post by Asterix » Fri Jan 03, 2020. 12:28 pm

Poslije pobjede nad Olimpijakosom, Zoc doveo i veliko pojacanje https://mozzartsport.com/kosarka/vesti/ ... eci/346667

Asterix

Post by Asterix » Fri Jan 03, 2020. 6:24 pm

Otkljucajte uzivo temu evo prva cetvrtina Cska-Pao 22;18

Admiral

Post by Admiral » Sun Jan 05, 2020. 4:41 pm

Koliko je Hacket zahvalan igrac valjda je svima jasno.

Medjutim, koliko mu se ove sezone nacin igre promenio pre svega zbog odlazaka iz CSKA.

Ako je bio support I igrac zadatka, pored Ćaca, Nanda, Higginsa, onda je ove sezone počeo da igra na nacin kako su oni to radili prosle.

Vec sada je u 15-tom kolu ispalio isti broj suteva za 3pts nego cele prošle sezone, vrlo brzo ce prebaciti i broj suteva za dva ali i asistencija.
Naravno, broj skokova je manji kao sto je i broj izgubljenih lopti vece a sve kao posledica promene nacina igre. Mnogo vise igra sa loptom, kreira, vrti pik...
Mnogo je uticajniji nego prethodnih...

Sjajno se prilagodjava, i ostace mi vecita misterija kako se u Oly-u nije snasao... Jer je to tim koji uziva takve igrace.
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!

CikaZika

Post by CikaZika » Fri Jan 10, 2020. 1:17 am

Dominacija Lea Vestermana.

Zeljko definitivno pali motore.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Čekićar

Post by Čekićar » Fri Jan 10, 2020. 5:17 pm

Cele u akciji :D

Divlji Himki u podmoskovlju dobija Zenit,teska srca ovo izgovaram ali zivimo u uzasnim vremenima :D

U Minhenu ocekujem fajt,egalite

U Franuskoj niko nece ostati imun na Parkerove poklone,nema sanse da izgube 2 puta kod kuce u nizu...Tretman koji dobiju u FRA ne dobiju nigde,tako i vracaju na terenu ..Mea,Tea,Dea :D

Valensija Oli mi je 50/50 iako je Oly katastrofa,Posernau zna da se posere po ekipi

Barsa Efes,sta reci nego dodji sad tatici dunsteru jedan kad i ja imam municije :D

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Fri Jan 10, 2020. 5:39 pm

A ovo poslednje... Je l falio slučajno Efesu u prvom meču ove sezone? :D
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Fri Jan 10, 2020. 11:02 pm

Dunster pozdravlja Čekića. :D
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

CikaZika

Post by CikaZika » Fri Jan 10, 2020. 11:04 pm

Cele to opet pogresio?
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Post Reply