Evroliga
Moderator: Moderator
- Irriducibili
-
Dragan Mance
Re: Evroliga
Šejna Larkina je prosto nemoguće čuvati u igri "1 na 1". Nisam video bržu startnost u životu od beka Pivara.
- Irriducibili
Pokazalo se da ga je nemoguce čuvati ni kad ga je praktično jurila cela petorka Barselone
non mollare mai
-
Dragan Mance
Ergin Ataman zbog ljigave njuške i ranijih ispada nije omiljen u Srbiji ali isto tako mnogi mu mogu samo pod prozorom pljunuti. Ovo kako Efes izgleda zadnje dve sezone je umetnost i fantazija gledati. Glavni protagonist moćnih istanbulskih Pivara i stvaralac velikog tima je upravo Ataman.
Posle Željka u više navrata počeo je i Karija odučavati od košarke.
Posle Željka u više navrata počeo je i Karija odučavati od košarke.
- Brižni-ponovo napada
Efes igra NBA kosarku, kapa dole, zasluzuju naslov prvaka EL.
- Tajler Darden
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Ove nedelje se igra duplo kolo u EL. Sutrašnji dan će definitivno obeležiti duel CSKA i Reala, Zvezda dočekuje u sredu Žalgiris. U četvrtak će glavna utakmica biti između Fenerbahčea i Barselone dok Zvezda u petak dočekuje Albu. Zvezda ima dobru šansu da dobije obe utakmice ove sedmice i da potvrdi da je veliki konkurent u borbi za sledeću fazu.
Zanimljivo je da će Željko naredne tri utakmice igrati u EL i to sve kod kuće. Do perioda rezervisanog za kup imaju relativno lak raspored i u domaćem prvenstvu i u EL. Najteža utakmica je svakako za tri dana protiv Barselone. Od narednih šest utakmica (do pauze) četiri igra kod kuće, gostuje Albi i Zenitu. Mislim da je tih šest utakmica presudno za njihov dalji plasman, posle kupa preostaje još deset utakmica u regularnom delu.
Zanimljivo je da će Željko naredne tri utakmice igrati u EL i to sve kod kuće. Do perioda rezervisanog za kup imaju relativno lak raspored i u domaćem prvenstvu i u EL. Najteža utakmica je svakako za tri dana protiv Barselone. Od narednih šest utakmica (do pauze) četiri igra kod kuće, gostuje Albi i Zenitu. Mislim da je tih šest utakmica presudno za njihov dalji plasman, posle kupa preostaje još deset utakmica u regularnom delu.
Svi smo mi radosni, samo je Jan Veseli.
Ako sam dobro čuo, Željko reče da su u januaru imali prvi trening sa full sastavom ove sezone.
Kako prepoznati nemaca pojma ove sezone?..vrlo prosto,u prici oko kvaliteta EL stavlja Zalgiris u isti kos sa Zenitom,Albom,Bajernom samo na osnovu tabele..A samo recimo uzmes i pogledas prvo poluvreme iz Moskve protiv CSKA i vidis defanzivnu kliniku,doktorat...ali jebes to kad je poraz upisan
Zao mi je samo sto Zika ne upija nista,dzaba pricam svaki dan o tome da je Saras trenutno najbolji trener u evropi,trener koji ide uzlaznom putanjom(ima tu klase,starih vukova ali oni polako zavrsavaju trenersku karijeru)
Fener je kliknuo i sad ce uslediti rutiniranje.bice mina u top8...Kako ce da steluju ovi na vrhu na kraju kako bi izbegli Fener pa to ce biti cirkus jer znaju sta se desava kada udaris na Zoca u 1/4
I Zalgiris se zalece,otpisali su ih svi i prosle sezone pa su vezali na kraju 5,6 pobeda i usli u Top8....Mislim da se za preostala 2 mesta u tom 8 bore Armani,Valencia,Fener i Zalgiris s tim da mi je Fener bas siguran u 8 sto znaci da se ove 3 ekipe krljaju za 1 mesto...
Edit:Da dodam da bih Valensiju izbacio iz price zbog Posernau na klupi koji je diletant,imao bi bar,da ne preteram,2,3 pobede vise da ne radi svoj posao kao robot i da oseti kada Dubljevic treba da odigra vise...ali imaju odlicno sudjenje jer i fucking Bertomeu zeli Valensiju u EL..
Posernau out-Paskval in....slepi slepi misevi
Zao mi je samo sto Zika ne upija nista,dzaba pricam svaki dan o tome da je Saras trenutno najbolji trener u evropi,trener koji ide uzlaznom putanjom(ima tu klase,starih vukova ali oni polako zavrsavaju trenersku karijeru)
Fener je kliknuo i sad ce uslediti rutiniranje.bice mina u top8...Kako ce da steluju ovi na vrhu na kraju kako bi izbegli Fener pa to ce biti cirkus jer znaju sta se desava kada udaris na Zoca u 1/4
I Zalgiris se zalece,otpisali su ih svi i prosle sezone pa su vezali na kraju 5,6 pobeda i usli u Top8....Mislim da se za preostala 2 mesta u tom 8 bore Armani,Valencia,Fener i Zalgiris s tim da mi je Fener bas siguran u 8 sto znaci da se ove 3 ekipe krljaju za 1 mesto...
Edit:Da dodam da bih Valensiju izbacio iz price zbog Posernau na klupi koji je diletant,imao bi bar,da ne preteram,2,3 pobede vise da ne radi svoj posao kao robot i da oseti kada Dubljevic treba da odigra vise...ali imaju odlicno sudjenje jer i fucking Bertomeu zeli Valensiju u EL..
Posernau out-Paskval in....slepi slepi misevi
Volim ja Sarasa, ali i on nesto da pobedi ove godine. 
Otpisi i Zalgiris i Valensiju, upisi CZ i bice borba. Pao je takodje tu na ivici, ali nisam im gledao raspored.
Otpisi i Zalgiris i Valensiju, upisi CZ i bice borba. Pao je takodje tu na ivici, ali nisam im gledao raspored.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!