KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Velika pobjeda ovo dize samopouzdanje ekipi, ali kao da nam ne lezi Cedevita jos od Smita kada ih je Repesa vodio, pa ono sa Pocekom sa -20 pa kada su nas izbacili u 1/2 finale sa Dziletom i juce je bilo gusto, nevjerovatno a djelovalo je kao da su upali u krizu...
Jedan manje od Bilija, ali isto kao i Bili jedan vise od dozvoljenog rekao bih... Mada cesto u poslednje vreme primetim da igrac na prijemu napravi u trku dva koraka, zaustavi se, i nastavi posle da normalno vodi loptu. I to sam se stalno pitao kako nisu koraci, pretpostavljam da se tolerise...
Bravo za Jareta i sve ostale koji su maksimalno koncentrisano odradili tih poslednjih 8 desetinki, kad vec znas da su sanse da izbegnes poraz jako male. Zasluzeno ako se gleda cela tekma. S druge strane, ako ispustis pobedu posle one banane Mozlija i trojke Gordica za +12, pred 10k svojih navijaca dozvolis protivniku da posle toga skroz preokrene, to nije dobro i pitanje je sta si zasluzio. Mislim da je ova trauma na kraju ipak dovoljna opomena za ekipu, a bodove smo osvojili. Ono, kao kad te saobracajna zaustavi i dobro te iznapusavaju, ali te ipak puste uz dogovor
Nisu bili koraci eno vam i Tegeltija objasnio, noga mu je bila u vazduhu prilikom prijema ona se nakon spustanja ne racunajupol wrote: ↑Sun Jan 12, 2020. 2:36 pmJedan manje od Bilija, ali isto kao i Bili jedan vise od dozvoljenog rekao bih... Mada cesto u poslednje vreme primetim da igrac na prijemu napravi u trku dva koraka, zaustavi se, i nastavi posle da normalno vodi loptu. I to sam se stalno pitao kako nisu koraci, pretpostavljam da se tolerise...
Bravo za Jareta i sve ostale koji su maksimalno koncentrisano odradili tih poslednjih 8 desetinki, kad vec znas da su sanse da izbegnes poraz jako male. Zasluzeno ako se gleda cela tekma. S druge strane, ako ispustis pobedu posle one banane Mozlija i trojke Gordica za +12, pred 10k svojih navijaca dozvolis protivniku da posle toga skroz preokrene, to nije dobro i pitanje je sta si zasluzio. Mislim da je ova trauma na kraju ipak dovoljna opomena za ekipu, a bodove smo osvojili. Ono, kao kad te saobracajna zaustavi i dobro te iznapusavaju, ali te ipak puste uz dogovorU svakom slucaju ces sledeci put paziti...
Nikad se sat ne pokrene u istom trenutku kada igrac primi loptu. Glupo je polemisati o tome da li je sat krenuo desetinku ranije ili kasnije. Sve dok sat ne bude pokretao neki senzor ugradjen u loptu, bice kasnjenja, posto je neizvodljivo da zapisnicki sto radi precizno u stotinkama. Bilo je i u Zagrebu koja desetinka vise od 0.6 i u jos mali milion slucajeva. To je hvatanje za slamku, kako bi se pokazalo da su nas sudije pogurale...
„Partizan je dobar, toliko dobar da ne moramo mrzeti druge.“ – Duško Radović
Pa nisu sudije te koje pustaju vreme. Jbg, jeste sitno, samo kazem. Mi treba da vidimo sto smo 13 razlike ispustili u poslednjoj cetvrtini i sta je to sto Cedevita ima, pa mi ne mozemo rutinski da pobedimo.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Brižni-ponovo napada
-
Hiro Onoda
Jaramazov sut je regularniji od onog Kecmanovog u ZG protiv Cibone.
Stefan Jankovic u NBA G ligi u timu Capital City Go-Go.
-
Hiro Onoda
Samo da se ne vrati kod nas pa moze gde bilo.
Mekadu otputovao sa ekipom u Trento, Trinkijeri nije potvrdio da li će igrati.
Svi smo mi radosni, samo je Jan Veseli.
Da, video sam. Ekipa putovala iz Beograda do Frankfurta gde je kasnio let zbog magle. Zatim je i let iz Frankfurta do Verone kasnio i onda su putovali sat i po do Trenta. Iz aviona su pravo u halu otišli. Otputovali su svi koji su igrali protiv Cedevita Olimpije plus Mekadu. U timu opet nema Pejnersa.
-
Hiro Onoda
Koja je situacija sa Pejnersom?Planiraju li sa njim nesto ili on nece raskid jer ga placaju pa mu nije problem da pravi drustvo Tegeltiji?
Mislim da pokušavaju da raskinu ugovor sa njim već neko vreme.