KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
-
Hiro Onoda
Re: KK Partizan 2019/20
Ja sam pricao o mladjim kategorijama Partizana ne generalno za sve klubove.
Čestitke Ostoji i Srđanu Kopernikusu na kupovini klupske televizije.
Sky is the limit.
Sky is the limit.
Jel su na kraju preuzeli ili kupili?
Izgleda da ce karta za mec u Bolonji biti kao i za mec u Veneciji -20€, ocekuje se od 23.2. da bude online u prodaji na vivaticket.it. Izgleda da ce biti i carter let sa jednim nocenjem u Bolonji za neke od navijača. Ovo su nezvanicne informacije, cim nesto saznamo vise saznacete :)
Tegi okacio neke cene, ja koliko sam video najjeftinija 50 evra. Jesam li nesto propustio?Medved wrote: ↑Fri Jan 17, 2020. 8:57 pmIzgleda da ce karta za mec u Bolonji biti kao i za mec u Veneciji -20€, ocekuje se od 23.2. da bude online u prodaji na vivaticket.it. Izgleda da ce biti i carter let sa jednim nocenjem u Bolonji za neke od navijača. Ovo su nezvanicne informacije, cim nesto saznamo vise saznacete :)
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
To su cene komleta za 3 meca top16 faze.
- Irriducibili
Marko Simonovic je daleko ispred svihTajler Darden wrote: ↑Fri Jan 17, 2020. 4:53 pmBogami... Ko je talentovaniji od Tanaskovića u oba kluba?
non mollare mai
Marko je NBA liga za ostale.
Nisam previse pratio megu ove sezone, kakav je miskovic?
Nisam previse pratio megu ove sezone, kakav je miskovic?
Miskovic tezak raspad, bas tezak.
Miskovic zloupotrebljava slobodu koju ima u Megi,ispucava do besvesti i lagan je za citanje,nikad ne ide u levo...Jedino ociglednije u svetu kosarke jeste Radov eurostep u kontri 
mene samo interesuje da li ovi silni milioni koji se ukrcavaju u KKPMCZ zaista postoje ili cemo nakon skidanja jarma SNS ostati na fudbalskih vecnih 20 miliona evra duga.. ja se iskreno nadam da Ostoja zaista dobija pare iz centrale da bi glumili dostojnog protivnika KKCZFMP, jer ako je ovo drugo dugorocno smo najebali..
- Tajler Darden
Veći talenat nije.Irriducibili wrote: ↑Fri Jan 17, 2020. 9:29 pmMarko Simonovic je daleko ispred svihTajler Darden wrote: ↑Fri Jan 17, 2020. 4:53 pmBogami... Ko je talentovaniji od Tanaskovića u oba kluba?
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Pa valjda sad ne kasne plate. Da se ovo sad isplaćuje, inace bi verovatno neko pobegao.Houdini wrote: ↑Sat Jan 18, 2020. 1:35 pmmene samo interesuje da li ovi silni milioni koji se ukrcavaju u KKPMCZ zaista postoje ili cemo nakon skidanja jarma SNS ostati na fudbalskih vecnih 20 miliona evra duga.. ja se iskreno nadam da Ostoja zaista dobija pare iz centrale da bi glumili dostojnog protivnika KKCZFMP, jer ako je ovo drugo dugorocno smo najebali..
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Irriducibili
Ne znam šta ti je kriterijum za talenat, imajuci u vidu da jedan ima sjajan učinak u ABA, dok se drugi muči u KLS
non mollare mai