KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Hala Aleksandar Nikolic subota i sreda.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Veceras ocekujem poraz....Mnogo toga ukazuje na tako nesto
Kada i gde li je ovo nastalo...
Koliko sam ispratio kafana neka u Cacku.
- Irriducibili
Nije Čačak, poznati beogradski restoran, povodom rodjenja unučeta Vlade Androica. Zato se Žoc vracao u Carigrad zajedno sa našim košarkašima
non mollare mai
- White Mamba
Ne odbranis (ruku ne podignes), promasis bacanje, i das sebi za pravo da uzmes onaj sut..
Reci nemam
Reci nemam
-
Dragan Mance
Furamo dalje.
Samo jedno veliko steta... Igrali smo neorganizovano, rastrzano, umorno sa puno gresaka... Sudije nedorasle ovom takmicenju.
Dobra je razlika jer vec sledece nedelje imamo sansu da otpisemo Darusafaku pored Trenta.
Dobra je razlika jer vec sledece nedelje imamo sansu da otpisemo Darusafaku pored Trenta.
Ali, trojka pre toga, pa dvojka, pa faul nad njim. Ponelo ga jbg, nista strasno, teraj dalje.White Mamba wrote: ↑Tue Jan 21, 2020. 8:17 pmNe odbranis (ruku ne podignes), promasis bacanje, i das sebi za pravo da uzmes onaj sut..
Reci nemam
-
Hiro Onoda
Propustili smo priliku ali sve je i dalje u nasim rukama i ovaj poraz moze da se pokaze kao dobra stvar da se malo spustimo na zemlju i uozbiljimo posto su izgleda i neki igraci pomislili da idemo dalje sa skorom 6-0.
Posto sam ispratio na brzinu preko mobilnog nisam bas siguran, ali mislim da je Rade ubo nasih poslednjih 6p, po meni je zasluzio da sutne i na kraju. Zajebana situacija za zadnji napad, da je pogodio drugo bacanje verovatno bi bio TO gde bi se dogovarala akcija ako odbranimo i ako ne odbranimo, ovako je bilo frka panika.
Dobra stvar u losem izdanju je sto smo u trenucima kada smo vec bili otpisani uspeli da dodjemo do suta za pobedu. Nista, idemo dalje, samo ozbiljno protiv njih u Pioniru.
Dobra stvar u losem izdanju je sto smo u trenucima kada smo vec bili otpisani uspeli da dodjemo do suta za pobedu. Nista, idemo dalje, samo ozbiljno protiv njih u Pioniru.
Malo spustanje na zemlju, mnogo smo poleceli