ABA liga
Moderator: Moderator
- Tajler Darden
Re: ABA liga
Užas... Sastaviće preko godinu dana van parketa.
Brz oporavak Filipu.
Brz oporavak Filipu.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Skoro sam gledao neke americke studije o toj povredi i prica ide da je za potpuni oporavak minimalno vreme od 2 godine bez opterecenja koje nosi profesionalni sport. Kod nas bukvalno nakon 6/7 meseci krecu opet sa treninzima i u punom opterecenju su 9 meseci nakon povrede, sto povecava rizik za ponovnu povredu na ogromne procente. To se desilo i Macvanu i Draganu i Berti, sad i Barovicu i mnogim sportistima koji su se prerano vracali na partket nezalecivsi povredu kako treba.
Cedevita videla da im visi PO, pa da izbace iz trke jednog konkurenta van terena.
„Partizan je dobar, toliko dobar da ne moramo mrzeti druge.“ – Duško Radović
Evo i potvrde za Marinkovica i CedevitaOlimpiju
Nove promene u ABA klubovima
- Tajler Darden
Sprema se Mega za baraž.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
Kim Tili u Budućnosti, prema više izvora.
ABA liga tuzena sudu u Zagrebu od strane jednog od sudeonika (od suvlasnici dela) u istoj - KK Crvena zvezda.
Ja ne znam sto oni ne naprave svoju ligu. Imaju dovoljno klubova. KK CZ Beograd Diva Telekom Beograd, odmrznuta stara KK CZ, pa onda FMP, pa Radnicki, pa nek naprave jos KK Graficar (oni su isto poznati po namestanju - mislim na fdubalski sektor). Cetvorokruzni sistem. Trofej Vesne Covic. Pobednici imaju pravo da gostuju celu godinu kod Sarape i pisu saopstenja za javnost. Na taj nacin ce spasiti kosarku u Srbiji od urusavanja i unistavanja, a oni ce biti srecni jer jedino to dobro rade. Cak nek se i tuze medjusobno...
Al sad bez zezanja, od kako je corava spodoba zajahala na celo kluba sa finom istorijom, kosarka kao sport u Srbiji je dohvatila poprilicno niske grane.
Al sad bez zezanja, od kako je corava spodoba zajahala na celo kluba sa finom istorijom, kosarka kao sport u Srbiji je dohvatila poprilicno niske grane.
Nemoj tako Naka, zna se cije je ovo maslo. Pojedinci iz Rumunije unistavaju i destabilizuju domacu kosarku 
„Partizan je dobar, toliko dobar da ne moramo mrzeti druge.“ – Duško Radović
Kakva istorija, deset titula na sljaci, jedina prava legenda Slavnic, a druga najveća Rakocevic, jedini evropski trofej Kup kupova, ili tako nesto.
Vecu istoriju im napravio Covic (Vucic) ovim trofejima i Evroligom, nego sto su imali pre njega.
Vecu istoriju im napravio Covic (Vucic) ovim trofejima i Evroligom, nego sto su imali pre njega.
Pa dobro, ali opet imaju istoriju i kao klub i kao SD.
Nego evo sad gledam Efes vs. zalgiris i za iatu stvar koju sudije u prepostenoj ABA ligi sviraju faul nad Beronom i priznaju kos (onaj lalat u glavu Voldena), ovamo u EL sviraju faul u napadu i to domacinu.
Nego evo sad gledam Efes vs. zalgiris i za iatu stvar koju sudije u prepostenoj ABA ligi sviraju faul nad Beronom i priznaju kos (onaj lalat u glavu Voldena), ovamo u EL sviraju faul u napadu i to domacinu.