FK Partizan

Arhiva.

Moderator: Moderator

Locked
Viduka

Re: FK Partizan

Post by Viduka » Sat Feb 01, 2020. 2:02 pm

Bravo.

CikaZika

Post by CikaZika » Sat Feb 01, 2020. 2:05 pm

Celavi je bolji od De Heee. :D
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Bolkonski

Post by Bolkonski » Sat Feb 01, 2020. 3:47 pm

Batica ubica wrote:
Fri Jan 31, 2020. 9:40 pm
Bolkonski wrote:
Fri Jan 31, 2020. 5:29 pm
Po meni, desni bek mora da bude stranac, nikakav Arandjel, Vukašin, Ozren, isključivo stranac.
A Neca, Šćepan, Sima? :D
Moze Sima, zbog brzine :D

Sto se tice stranaca, na leto ce povecati kvotu bar za jednog, a nama desni bek i dva stopera nisu potrebni da pobedimo Indjiju, vec da bi nam tim licio na tim kada pocnu kvalifikacije, a ne da izlazimo sa odbranom koja se upoznaje dva dana pred utakmicu.
Kada dodje leto, Pavlovic ide, Ostojic nije za startnog stopera, pogotovo sto ce tada imati blizu 40 godina, nemamo desnog beka, a mozda ode i Miletic. Docicemo u situaciju da do avgusta ne mozemo da kompletiramo odbranu.
Zalosno je sto ova ekipa, sa Zdjelarom, Nathkom, Sumom, Asanom, Markovicem, Sadikom, ima ozbiljan kvalitet, ali ostace nedorecena zbog sibicarenja sa odbranom.

medjutim

Post by medjutim » Sat Feb 01, 2020. 11:18 pm

Viduka wrote:
Sat Feb 01, 2020. 12:56 pm
Ne moze ova ekipa defanzivno da iznese kombo Natho-Zdjelar. Ili jedan ili drugi, zajedno na terenu ne mogu nikako.
ovo jeste problem, ali jedan od onih gde verovatno samo stranac može da bude rešenje, a u LLSL neće biti u top 3 problema, jer tu nema ko da nas dovoljno pritisne..

Sezione

Post by Sezione » Sun Feb 02, 2020. 1:16 am

Pa sta je onda bio problem ove polusezone pa pogubismo ovolike bodove? Zadnji vezni, desni bek, stoper, spic, ponavljam se po stoti put al dzabe, ocigledno struka znae pa ce da zaostanu opet 300 bodova za vodecim cirkusom

Viduka

Post by Viduka » Sun Feb 02, 2020. 8:03 am

Sezione wrote:
Sun Feb 02, 2020. 1:16 am
Pa sta je onda bio problem ove polusezone pa pogubismo ovolike bodove? Zadnji vezni, desni bek, stoper, spic, ponavljam se po stoti put al dzabe, ocigledno struka znae pa ce da zaostanu opet 300 bodova za vodecim cirkusom
Namestena liga. Nije problem sto mi gubimo bodove, nego sto nekako, ama bas ni jedna ekipa(osim nas) ne moze da dobije zvezdu. U tom cucu zeci grm.

Sto se tice nas, moja neka ocekivanja za sledeci prelazni rok su: Prodaja Sadiqa, Asana i Zdjelara. U zavisnosti od toga sta bude sa malim Stevanovicem, dovodicemo u napadu. Verzija 1: Ako ostane, on ide na desnu stranu, Markec u napad(uz Matica). Verzija 2: Ako ga prodaju, onda Markec ide desno, a dovodi se pojacanje u napadu(stranac).

E sad, kakvo resenje bude doneseno u vezi sa brojem stranaca, tako cemo mi popunjavati svoje redove. Tu dolazimo do jos jednog problema...Sta sa igracima iz CG? Bila je prica da ce se oni racunati kao domaci igraci, ali sobzirom na novonastalu situaciju, mozda na njima budu siljili patku.
Ako ostane prica da ce Crnogorci da se racunaju kao domaci igraci, a da stranaca moze da bude recimo 5, onda u verziji 1 moje spekulacije imamo prostora za jos 3 stranca. Po meni to ce biti centralni bek, zadnji vezni i desni bek. U verziji 2 imamo prostora za jos 2 stranca, a to ce po meni biti desni bek i zadnji vezni, dok bi se na poziciji centralnog beka trazila domaca opcija.

Bolkonski

Post by Bolkonski » Sun Feb 02, 2020. 2:05 pm

medjutim wrote:
Sat Feb 01, 2020. 11:18 pm
Viduka wrote:
Sat Feb 01, 2020. 12:56 pm
Ne moze ova ekipa defanzivno da iznese kombo Natho-Zdjelar. Ili jedan ili drugi, zajedno na terenu ne mogu nikako.
ovo jeste problem, ali jedan od onih gde verovatno samo stranac može da bude rešenje, a u LLSL neće biti u top 3 problema, jer tu nema ko da nas dovoljno pritisne..
Drag mi je Suma i mislim da je stvarno kvalitetan igrac, ali da bi ova ekipa bila mnogo “ takmicarskija “ kad bi se uz Zdjelara nasao jedan evertonoliki igrac, a Nathko presao na Sumino mesto.

medjutim

Post by medjutim » Sun Feb 02, 2020. 2:54 pm

Za sledeće leto verovatno, za Evropu sigurno ali takve egzibicije nisu mogle sad da se rade, a nema ni previše razloga za ovu polusezonu.

Nije nas upropastio par Natko-Zdjelar u JSL koliko propusti na drugim mestima, najviše po bokovima..

Viduka

Post by Viduka » Sun Feb 02, 2020. 3:26 pm

medjutim wrote:
Sun Feb 02, 2020. 2:54 pm
Za sledeće leto verovatno, za Evropu sigurno ali takve egzibicije nisu mogle sad da se rade, a nema ni previše razloga za ovu polusezonu.

Nije nas upropastio par Natko-Zdjelar u JSL koliko propusti na drugim mestima, najviše po bokovima..
Naravno, ali nismo ni mi u mogucnosti da menjamo igrace kao carape, a da se nadamo da ce oni doneti preko potreban kvalitet. Sa druge strane, ja opet kazem, gde su kvalitetni domaci bekovi? Igraci koji ce podici nivo timske igre za bar jednu lestvicu, a da su spremani da ostane duze od sezone? Cak i da ostaneu sezonu, ja ne vidim tog beka u LingLong, Prvoj ligi... Probali smo sa mladim igracima i sta je npr. Sehovic uradio, osim sto se povredio 100x? Otud priuceni bekovi, otud slucajnosti(Urosevic)...Mi dovedemo Brezancica, on ne moze da se izbori za mesto startera pored igraca koji je bio rezerva Mileticu i bukvalno pred izlaznim vratima kluba! O cemu dalje pricati?

medjutim

Post by medjutim » Sun Feb 02, 2020. 4:11 pm

Baš zato što ne možemo da menjamo igrače ko čarape i što još uvek imamo strogo ograničenje broja stranaca, baš zato je bolje na proleće videti ima li šta od Lutovca na beku i može li Rajko da igra kod nas pa ako ne ide kupiti strance, nego dovoditi sad domaće za koje znamo da su u najboljem slučaju nivo koji već imamo..

Sezione

Post by Sezione » Mon Feb 03, 2020. 12:54 pm

Alo With, ko je gori, Zeka ili Bjeka? :D

CikaZika

Post by CikaZika » Tue Feb 04, 2020. 4:53 pm

Danas daleko losije nego protiv Lokomotive. Rostov dosta bolji od nas.

White Mamba

Post by White Mamba » Tue Feb 04, 2020. 5:53 pm

Nadtrcani, nalupani, sa solidno jakim sastavom
Moramo menjati golmana, tragikomicno je

CikaZika

Post by CikaZika » Fri Feb 07, 2020. 5:04 pm

Vitas novi igrac Partizana.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Fri Feb 07, 2020. 5:26 pm

Protiv sam, ali dobrodošlica.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Locked