Evroliga - uživo
Moderator: Moderator
-
Dragan Mance
Re: Evroliga - uživo
Epski raspad Reala u drugom kvartalu.
Već duže vreme igraju neodgovorno do zla Boga.
Već duže vreme igraju neodgovorno do zla Boga.
Koliko razlike je Zvijezda pobijedila Himkija u prvom mecu?
- Tajler Darden
Više nego ovih njih. Ne znam tačno.
Fenerbahče opet gubi meč iz auta. Kao protiv Zenita, samo je tada bila trojka.
Fenerbahče opet gubi meč iz auta. Kao protiv Zenita, samo je tada bila trojka.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Prerano je Slukas iznudio bacanja ;D I opet Veseili zavrsava mec prije krajaa da je on bio na terenu ovo se ne bi desilo... Nando dekolo bez kosa iz igre, pogodio samo 2 bacanja, mnogo ozbiljnije djeluje Vesterman od njega u zadnje vrijeme
- Tajler Darden
Kakvo je suđenje?
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
Solidno, Belosevic sudi, Kalinic se raspada nestvarno koliko je propao ovaj igrac
Kada su se vratili na -9 i Dikson masio trojku ostao je Kerol sam pod kosem i dao dvojku sve je krenulo nizbrdo, mada su sebicni igraci Fenera, Slukas probija daje loptu Datomeu i trci u korner dje je sam kao duh Datome lagano ga iskulira ne daje povratni pas vec sutira i masi, tek Dekolo on je iskulirao bar 7-8 dodavanja... Neka Zeljko slavi ako uopste i udje u 8... Lovernj je skroz izgubljen slucaj
Cuj omasio, zakucao ekser o tabluAsterix wrote: ↑Thu Feb 20, 2020. 8:22 pmKada su se vratili na -9 i Dikson masio trojku ostao je Kerol sam pod kosem i dao dvojku sve je krenulo nizbrdo, mada su sebicni igraci Fenera, Slukas probija daje loptu Datomeu i trci u korner dje je sam kao duh Datome lagano ga iskulira ne daje povratni pas vec sutira i masi, tek Dekolo on je iskulirao bar 7-8 dodavanja... Neka Zeljko slavi ako uopste i udje u 8... Lovernj je skroz izgubljen slucaj
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Jos desetkovani Real ovako da ih razbije ... Je li ovo najubedljiviji Zeljkov poraz u Evroligi ikad?