Sajam mentolaГроф Тинторето wrote: ↑Mon Feb 10, 2020. 3:44 pmSigurno?
Na Tviteru partizanovci kazu da se gleda gol u gostima
ABA liga
Moderator: Moderator
Re: ABA liga
- White Mamba
Mi cemo u Leonu Stukelju pasti 1/1Гроф Тинторето wrote: ↑Mon Feb 10, 2020. 3:27 pmSekretarica javila da se moze ici. Ne brigajte tudje brige, nego brinite da ne budete drugi zato sto ste primili vise poena kod kuce u dvomecu sa Buducnoscu![]()
- Гроф Тинторето
Bolje da nismo isli 
Ispresavijali nas Barani tako da ce Nebojsa morati da vrati Filipa da vadi kestenje iz vatre
Ispresavijali nas Barani tako da ce Nebojsa morati da vrati Filipa da vadi kestenje iz vatre
ABA donela odluku o kazni za meč KK CZ - KKP možete detaljno pročitati u dokumentu koji se nalazi na aba sajtu.
Sramotna situacija oko Kejna i Mege, ovo je cirkus samo tako. Ima pravo Zeljko Pantic kada govori o evropskoj kosarci.
- Tajler Darden
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
- Гроф Тинторето
Misko bar dovede i ponekog domaceg 
Gradski rivali samo strano sibaju.
Moze li Angola u EC da igra na kraju? Cirkus ukoliko su ga doveli za sta tacno? Ima li ogranicenja u KLS po pitanju broja stranaca?
Moze li Angola u EC da igra na kraju? Cirkus ukoliko su ga doveli za sta tacno? Ima li ogranicenja u KLS po pitanju broja stranaca?
ako bude potpisao , igrace vrv samo aba ligu
Imao je do sada ograničenja. Verovatno ima jos.Гроф Тинторето wrote: ↑Thu Feb 13, 2020. 11:50 pmMisko bar dovede i ponekog domaceg
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Resice Deleon da nema, posto komsinica ima ozbiljan deficit domacih.
„Partizan je dobar, toliko dobar da ne moramo mrzeti druge.“ – Duško Radović
- Гроф Тинторето
Vidim i mi smo doveli jos jednog 
Cenim da ce u KLS staviti ogranicenje za broj domacih igraca, tipa maksimum 3-4 u ekipi, ostalo mora stranci i resena stvar.
Cenim da ce u KLS staviti ogranicenje za broj domacih igraca, tipa maksimum 3-4 u ekipi, ostalo mora stranci i resena stvar.
Rašad Von više nije član Igokee.
Uprava kluba iz Laktaša i Rašad Von su sporazumno raskinuli ugovor. Von je u dosadašnjem toku sezone u ABA ligi odigrao 19 utakmica sa prosekom od 16,5 poena, 3,7 skoka i 1,9 asistencije.
Uprava kluba iz Laktaša i Rašad Von su sporazumno raskinuli ugovor. Von je u dosadašnjem toku sezone u ABA ligi odigrao 19 utakmica sa prosekom od 16,5 poena, 3,7 skoka i 1,9 asistencije.
- Irriducibili
Sve mi deluje da "stručnjaci" iz KKP nisu videli šta imaju dostupno ispred nosa
non mollare mai
Vaughn >>>>>>>>>>>>>> Angola