KK Partizan 2019/20

Arhiva.

Moderator: Moderator

Naka

Re: KK Partizan 2019/20

Post by Naka » Sat Feb 15, 2020. 12:36 am

Gledam Angolu i mi smo sa ovim momkom uboli premiju. Decko je potencijalna bomba. Defanzivno slab, ali kad je Pejdz postao opasan defanzivac sto ne bi ovaj sa jos boljim predispozicijama. Dobar sut, sut iz driblinga, dobar vertikalni skok, brz, krhke gradje ali opet zilav. Zanimljiv mu je i pregled igre, ume da udeli loptu kao plej sa pozicije 2 i 3.

CikaZika

Post by CikaZika » Sat Feb 15, 2020. 1:06 am

Kraj kupa za Bircu, javlja Tegi.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Hiro Onoda

Post by Hiro Onoda » Sat Feb 15, 2020. 9:39 am

Naka wrote:
Sat Feb 15, 2020. 12:36 am
Gledam Angolu i mi smo sa ovim momkom uboli premiju. Decko je potencijalna bomba. Defanzivno slab, ali kad je Pejdz postao opasan defanzivac sto ne bi ovaj sa jos boljim predispozicijama. Dobar sut, sut iz driblinga, dobar vertikalni skok, brz, krhke gradje ali opet zilav. Zanimljiv mu je i pregled igre, ume da udeli loptu kao plej sa pozicije 2 i 3.
Brzo li napraviste od njega premiju.On niti je mlad niti je igrao do sada ne nekom velikom nivou bilo u NCAA ili u Evropi da moze bilo sta tog tipa da se kaze za njega.
Njegov transfer izgleda kao dogovor sa njegovim menadzerom da mu ga pomovisemo pogotovo ako odemo u EL nekim cudom.

CikaZika

Post by CikaZika » Sat Feb 15, 2020. 9:46 am

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sat Feb 15, 2020. 12:23 pm

Ima se, može se.

On dolazi samo za 1/2 i eventualno finale ABA?
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

CikaZika

Post by CikaZika » Sat Feb 15, 2020. 12:33 pm

Da, to je sve od njega.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sat Feb 15, 2020. 12:50 pm

Da se danas ipak bacimo na ovo 1/2 finale kupa, a o bahaćenjima i obeštećenju za lika koji će odigrati eventualno dve serije posle KRK.

VPJTS

dacolik

Post by dacolik » Sat Feb 15, 2020. 1:02 pm

Za mene je prije svega razočarenje tajming naših pojačanja ove godine.. Koliko se samo čekalo da dodje centar.. Pa dovođenje 2/3 (Redinga koji nije igrao dugo vremena i gle čuda povrijedi se) posle 3 mjeseca, pa dovođenje sad Angole kad može samo da igra aba ligu a kao napadamo EC. Ako kojim slučajem osvojimo aba ligu i EC ili bar jedno većina navijača će zaboraviti na ove stvari.

Naka

Post by Naka » Sat Feb 15, 2020. 2:07 pm

Mlad realtivno nije, ali on ima dosta dobrih kosarkaskih elemenata koje mogu jos da se unaprede. Dosao je za kusur (skoro dzabe - prica o nekih novih 300k je smesna). Nama je ABA liga osiguranje u slucaju neuspeha u EC.
Ono sto se slazem sa vecinom, jeste los tajming pojacanja i neobicna selekcija igraca.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sat Feb 15, 2020. 2:54 pm

300k je laž, ali iznos koji će klub izdvojiti na njega (obeštećenje + plata) nije mali.

VPJTS

Pavlaka

Post by Pavlaka » Sat Feb 15, 2020. 3:30 pm

Kraći skauting novog pojačanja Partizana Brajana Angole:

http://www.doubledouble.rs/en/national- ... ola-rodas/

Withnail

Post by Withnail » Sat Feb 15, 2020. 4:23 pm

Tajler Darden wrote:
Sat Feb 15, 2020. 12:23 pm
Ima se, može se.

citiracu tebe, a ima vas dosta i ovde, i po tw, i svugde :D nesto se desilo ozbiljno braci grobarskoj, em smo svi podeljeni, svako fura svoje, mrzimo se, ma sve negativno

DV sistem je bio samo jedan, i samo je on mogao da ga izvede...a u ovakvim okolnostima, kakvi su u nasem okruzenju, ni on iz najboljih dana ne bi mogao na onaj nacin da gura (cak i da nema av i svih ti spoljnih faktora)
- daleko su vece pare sad u sportu nego ranije, kosarka iako neprofitabilna u odnosu na fudbal, ima u njoj dosta para, dosta su veci ugovori igracima...pa sudije sad uzimaju ogromne pare, u stanju su sebi da obezbede neki luksuzniji zivot
- mora se igrati sa velikom rotacijom, to je i prof Koprivica pre neki dan izjavio...vidite i sami koliki je broj utakmica, i u kakvo smo stanje upali sa ovih par povreda...sutra u finalu protiv cz na 3 spoljne pozicije ce igrati 4 igraca (plus Trifa)
- nama je igrac spolja trebao od starta sezone, dok se jos racunalo na Pejnersa...mesto Pejnersa je uzeo Reding, on je sad povredjen, dakle prosto morao je jos neko
- razumem da neko hoce mlade, ali prosto veliki je problem sa mladima, em smo u deficitu sa njima (kao drzava), em ti mladi apsolutno nisu spremni da vode i igraju ove bitke koje mi igramo, protiv ovakvih protivnika, pa sve da ih treniraju Dule, Zoc i Duda zajedno
- o selekciji uvek moze da se prica, skautingu, o samoj igri i svemu tome ali ako hocemo da budemo sampioni (na stranu da li smemo ili ne), mora se imati ovakav sastav (stranci su jeftiniji od domacih igraca uglavnom...a sa strancima smo u smislu karaktera i profesionalnosti pogodili, da se ne oseca ono da je divljina, da nema ozbiljnosti, da se ne oseca klub)
- sto se tice duga, ko dodje sledeci reci ce da dug nije smanjen i tako u krug...idealno da se manipulise...bices uvek u nemilosti drzave

Gracie

Post by Gracie » Sat Feb 15, 2020. 4:40 pm

Pavlaka hvala lepo na skautingu, bilo je zadovoljstvo citati i prosle izvestaje.
Sto se tice Partizana danas ocekujem jako tezak mec za nas, u glavi su mi povrede kao i prosle godine, klizanje po parketu i slicne stvari. Eto Birch se vec juce povredio.
Bitno je da momci daju sve od sebe i ostani zdravi i citavi da bismo mogli da se regenerisemo za ono sto sledi nakon reprezentativne pauze.
FMP kao i uvek silno motivisan protiv nas sa dva nova igraca koji nisu za potceniti bas ni malo. Ocekujem od Radanova da povuce mnogo vise nego u proslom mecu u ABA, kao i od Reath-a.
Bitan faktor je skok, maksimalna koncentracija i Rade Zagorac na max obrtaja, fali nam to.
Jon Bones

Malterego

Post by Malterego » Sat Feb 15, 2020. 5:28 pm

Nabiti stoku i gotovo.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sat Feb 15, 2020. 5:42 pm

Withnail wrote:
Sat Feb 15, 2020. 4:23 pm
Tajler Darden wrote:
Sat Feb 15, 2020. 12:23 pm
Ima se, može se.

citiracu tebe, a ima vas dosta i ovde, i po tw, i svugde :D nesto se desilo ozbiljno braci grobarskoj, em smo svi podeljeni, svako fura svoje, mrzimo se, ma sve negativno

DV sistem je bio samo jedan, i samo je on mogao da ga izvede...a u ovakvim okolnostima, kakvi su u nasem okruzenju, ni on iz najboljih dana ne bi mogao na onaj nacin da gura (cak i da nema av i svih ti spoljnih faktora)
- daleko su vece pare sad u sportu nego ranije, kosarka iako neprofitabilna u odnosu na fudbal, ima u njoj dosta para, dosta su veci ugovori igracima...pa sudije sad uzimaju ogromne pare, u stanju su sebi da obezbede neki luksuzniji zivot
- mora se igrati sa velikom rotacijom, to je i prof Koprivica pre neki dan izjavio...vidite i sami koliki je broj utakmica, i u kakvo smo stanje upali sa ovih par povreda...sutra u finalu protiv cz na 3 spoljne pozicije ce igrati 4 igraca (plus Trifa)
- nama je igrac spolja trebao od starta sezone, dok se jos racunalo na Pejnersa...mesto Pejnersa je uzeo Reding, on je sad povredjen, dakle prosto morao je jos neko
- razumem da neko hoce mlade, ali prosto veliki je problem sa mladima, em smo u deficitu sa njima (kao drzava), em ti mladi apsolutno nisu spremni da vode i igraju ove bitke koje mi igramo, protiv ovakvih protivnika, pa sve da ih treniraju Dule, Zoc i Duda zajedno
- o selekciji uvek moze da se prica, skautingu, o samoj igri i svemu tome ali ako hocemo da budemo sampioni (na stranu da li smemo ili ne), mora se imati ovakav sastav (stranci su jeftiniji od domacih igraca uglavnom...a sa strancima smo u smislu karaktera i profesionalnosti pogodili, da se ne oseca ono da je divljina, da nema ozbiljnosti, da se ne oseca klub)
- sto se tice duga, ko dodje sledeci reci ce da dug nije smanjen i tako u krug...idealno da se manipulise...bices uvek u nemilosti drzave
Desio se nepriznati sin vepra i tarabe. :D

Nismo deca i ne treba da ti govorim da sam prvi koji bih voleo da sve ovo urodi plodom. Ono od čega imam bojazan je šta će ostati nakon što Ostoja napusti klub. Mnogo mi je ovde računa bez pokrića, pošto mi ipak nismo neki klub koji dolazi iz uređene zemlje, već iz ove šupe. Davno sam još na mestu gde smo se „upoznali” pisao da mi je jedina želja da izbegnemo frižider, zato što sam bio svestan da stranku ne možemo zaobići. Uzeli su sve, naravno da će i pišljivi košarkaški klub. Otuda strah zbog ovog rasipanja.

Sad malo što se tiče samog sporta...Ozbiljnu smo priliku letos propustili da već u februaru mesecu znamo da osvajamo ABA ligu. Ozbiljni su propusti napravljeni sa Parahovskim i Peinersom. Pisao sam letos da ako je Parahovski profesionalac, onda će se dovesti u red. Međutim, u međuvremenu sam saznao od više ozbiljnih ljudi da čovek ima kraću nogu. Tu mi nije bilo jasno kako je uopšte prošao preglede. Što se Peinersa tiče, od njega se odustalo u nekom trenutku i on vegetira u Beogradu za odličan novac. Tu da smo pogodili sa pojačanjima, verovatno bi cela ova priča bila gotova, imajući u vidu atmosferu koja se nalazi u i oko CZ, počevši od loše hemije sa navijačima, preko Čovića i svega ostalog.

Ovih poslednjih dve, tri godine, nama uvek fali nešto malo. Da li je to posledica namere ili neznanja, u to ne mogu ulaziti.

Veruj mi na reč, draži mi je jedan Mozli od 1000 Pecarskih... Da smo mi doveli još dva Mozlija, apsolutno ne bih imao brigu. Ovako ne zavisi sve od nas.

Za kraj... Neću da krijem, okruženje i zna, pričao sam da mi u EK ne možemo dalje od 1/4 finala, pre nego što je takmičenje počelo. Sada kada su evo skoro prošle dve faze, moram reći da sam debelo pogrešio, zato što je kvalitet EK očajan. U dobroj smo poziciji i moramo je iskoristiti.

Pitanje koje me muči jeste... Šta ako uđemo u EL? Ko iz ovog sastava ima kvalitet za istu?

VPJTS

Locked